סקר חורזים וכותבים!

Harrington

Well-known member
מנהל
חוץ מזה, מה זה משנה, ללפיד שנים ארוכות של ניסיון בפוליטיקה ובדיפלומטיות, אבל אין לו הישגים כלל כי הוא פשוט מטומטם. עדיף חכם ללא ניסיון ממטומטם עם ניסיון.
אין סיבה מיוחדת לקבוע מראש שלפיד יהיה ראש ממשלה גרוע. ראשית הוא ראש ממשלת מעבר, מה שכבר אומר שהוא די מוגבל וברווז צולע שלא יכול לעשות הרבה (לרבות נזק). אמנם יש כמובן דברים שהוא כן יהיה מוסמך לעשות ואלו בהחלט יכולים לגרום גם נזק, אבל בכל זאת, זה די מוגבל. בתכל'ס אין סיבה לראות בו טיפש באופן מיוחד ובוודאי שלא שייך לקבוע במסגרת דעה מוקדמת שאינו מתאים לתפקיד. הזמן ילמד. תכל'ס הוא ישראלי, מתגורר במדינת ישראל, וזה עדיף בעיני על-פני כל דעה של מי שדברים אלו אינם נכונים לגביו.

XמX של Wון

Well-known member
לא, ותשובתי זהה גם עבור בנט ולפיד. צריך מישהו חדש, לא מושחת (נתניהו/בנט) ולא אידיוט (לפיד). מספיק להחליף חרא X בחרא Y. לשם שינוי שיהיה מישהו חכם, אך לא מנוסה, שעוד לא הספיק להפוך למושחת ושינסה לתקן את מה שקלקלו במשך עשרות שנים.
בנט, לא אדיוט, ולא מושחת.
את נתניהו לא הייתי רוצה כראש ממשלה, מהסיבה שזמן מעל 2 קדנציות משכר ומעניק כוח לכול ראש ממשלה.

כוכבית מצויה

Well-known member
רק נזכיר שהוא היחיד מבין שני האישים שהזכרת שלגביו בית משפט קבע שפעל (אולי לא אישית אך בביתו) בניגוד לחוק.
נזכיר שבית המשפט לא קבע שהוא פעל בניגוד לחוק.
אם הקריטריון הוא שבביתו פעלו בניגוד לחוק אז הוא לא היחיד, הגברת שרה נתניהו הורשעה על פעילות בניגוד לחוק שנעשתה בבית ראש הממשלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
נזכיר שבית המשפט לא קבע שהוא פעל בניגוד לחוק.
אם הקריטריון הוא שבביתו פעלו בניגוד לחוק אז הוא לא היחיד, הגברת שרה נתניהו הורשעה על פעילות בניגוד לחוק שנעשתה בבית ראש הממשלה.
ביהמ"ש קבע בדיוק את מה שכתבתי. הגברת שרה נתניהו אינה מתמודדת לראשות הממשלה ואינה חלק מהדיון.

dory30

Well-known member
עדיף שמטאוריט יפגע בכדור הארץ, ייגרם פחות נזק.

dory30

Well-known member
בנט, לא אדיוט, ולא מושחת.
את נתניהו לא הייתי רוצה כראש ממשלה, מהסיבה שזמן מעל 2 קדנציות משכר ומעניק כוח לכול ראש ממשלה.
פחות חשוב מספר הקדנציות. באיזשהו שלב הוא הפך מראש ממשלה לגיטימי לרודן, הפסיק לחשוב על מה טוב למדינה וניסה להפוך את ישראל לוונצואלה. אני מקווה שאנחנו כעם לא מספיק מטומטמים לתת לחדל האישים הזה הזדמנות שנייה- שלא מגיעה לו כמובן. וכמובן לקדם אותו לכיוון אגף האיקסים בכלא, מהר ככל שאפשר.

נסיך.333

Well-known member
פחות חשוב מספר הקדנציות. באיזשהו שלב הוא הפך מראש ממשלה לגיטימי לרודן, הפסיק לחשוב על מה טוב למדינה וניסה להפוך את ישראל לוונצואלה. אני מקווה שאנחנו כעם לא מספיק מטומטמים לתת לחדל האישים הזה הזדמנות שנייה- שלא מגיעה לו כמובן. וכמובן לקדם אותו לכיוון אגף האיקסים בכלא, מהר ככל שאפשר.
איזה כייף שיש לך את מי לשנוא..
או במי לקנא..

Harrington

Well-known member
מנהל
איזה כייף שיש לך את מי לשנוא..
או במי לקנא..
אם תשים לב אין שאם מאומה זולת סיסמאות. אפילו דוגמא אחת לרודנות תיאורטית כביכול ושאר מרעין בישין, לא תוכל למצוא בדברים. ככה זה אכן כששונאים. העובדות לא מעניינות, המציאות והאמת לא מעניינות. מה שמעניין הוא להשמיץ ובכל הכוח. לך תסביר לאנשים כאלו שבסוף הם אלה שמעלים/מחזירים את מושא שנאתם לשלטון :).

למעלה