סקר חדש ומרענן!!!

Sham 69

New member
אני לא סובל פופ .. מצטער ..

אז אני לא יכול לענות לך ... כי אני לא רוצה לשמוע את המוזיקה הזאת ולא מנסה, כי זה פשוט גועל נפש, ובטוח שאין להקת פופ שאני מחבב או חושב שהם עוד בסדר, כי בתכלס, הכל גרוע וכן, אני מגניב.

MuffinMan

New member
אני מסכים עם זה

אבל הביטלס גרועים??? הביטלס הם אחת הלהקות הטובות שהיו קיימות!

Sham 69

New member
לדעתך, אבל לא לדעתי ..

ואני לא מבין מה אתם מוצאים בלהקה הזאת ..

MuffinMan

New member
אוקי תמחקו את ההודעה הזאת

הייתי בטוח להקת הפופ הכי גרועה!! אהבל שכמותי!!! אבל אני לא ממש חושב שביטלס נחשבים פופ... ~אליאב

חולוני

New member
הביטלס היו פופ.

וגם נירוונה היו פופ, כי הם היו פופלאריים. פופ זה לא רק בריטני ספירס, בריטני ספירס זה ה"פופ הממוסחר".

V.W

New member
אתה אומר כאלה שטויות

אתה יכול להגיד על נירוונה והביטלס שהם היו מיינסטרים, לא פופ, פופ זה סגנון של מוזיקה שנועד להיות קליט פשוט ושימכור הרבה, זה מתאים לביטלס של לפני סרג´נט פפר, אבל להגיד על כל הלהקות האלא שהם פופ זה פשוט טיפשי, רדיו הד וסאונדגארדן הם פופ?? ממש לא... היית אומר מיינסטרים אז לא הייתי מתווכח

חולוני

New member
כבר דיברנו על זה ונמאס לי מזה כבר.

בשנות ה-60 הביטלס היו פופלאריים לכן הם היו פופ. ב-91 נירוונה היו פופלאריים לכן הם היו פופ. הפופ משתנה מתקופה לתקופה והוא לא סגנון מוזיקלי אלא מושג, אותו דבר כמו אלטרנטיבה. וכן, רדיוהד כיום הם פופ. בריטפופ. ותחזור כמה עמודים אחורה ותראה את כל הויכוח שהיה פה על רדיוהד עם פיספסת, כי אין לי כוח לחזור לזה.

V.W

New member
ראיתי ולא פיספסתי

פשוט לא היה לי כוח להגיד לך את זה זה בולשיט פופ היום זה לא מה שאתה אומר, היום הוא קיבל מושג חדש, תבין את זה כבר שוב פעם זה שלהקה היא פופולארית זה לא אומר שהמוזיקה שלהם היא פופ!!! דיי כבר עם זה אתה מפרש פופ בצורה שלא נכונה היום היום הפירוש של מוזיקת פופ זה שהמוזיקה עצמה היא מיועדת להיות פופאלרית ולא שהיא מפורסמת זאתי מוזיקה שנועדה להיות קליטה ופשוטה ודי לנסות להיות מתחוכם אתה רוצה לנסות להיות מתוחכם אז לך לפורום מדונה ותמשיך לזיין להם את השכל שם

חולוני

New member
תגיד עשית על זה בגרות ?

כי אני כן. ואני למדתי על דבר כזה שנקרא "אמנות הפופ". והפירוש של פופ זה קיצור של "פופלארי", תבדוק איפה שבא לך במקום לדבר שטויות ולהתווכח על דברים שאתה לא מבין בהם. וכן, כל מוזיקה שהיא פופלארית היא פופ. וכל מוזיקה שהיא לא פופלארית היא אלטרנטיבית, פשוט וקל. אין קשר בין סגנון המוזיקה לפופ, ולבין זה שהיא קלילה או לא, אם מוזיקה כלשהיא היא פופלארית היא פופ, ולא משנה אם זה רוק, ג´אז או מוזיקה סומלית. למשל המוזיקה של רדיוהד היא לא הכי קליטה, אבל היא פופ, כי היא פופלארית. זה הכל. ואני עשיתי על זה בגרות ואתה לא, אז תבין על מה שאתה מדבר לפני להתווכח סתם כי ממש אין לי כוח לזה עכשיו, ונמאס לי כבר מכל הנושא.

dishate

New member
עוד פעם הוא חושב שעם הוא עשה

על זה בגרות אז הוא מבין...

V.W

New member
אתה עדיין מנסה

הרי כבר סתמו לך את הפה ואמרו שהבגרות שלכם לא הייתה קשורה לזה

חולוני

New member
היא כן קשורה.

אני עשיתי בגרות על אמנות ותרבות הפופ. POPART. מוזיקה היא אמנות, היא חלק מתוך האמנות, ולכן היא קשורה באמנות הפופ. ושוב אני חוזר, המוזיקה מתחלקת לשני סוגים - מוזיקה פופלארית, ומוזיקה אלטרנטבית. לך תבדוק אצל כל מומחה מוזיקה שבא לך ותראה שאני צודק. אני שונא שאנשים מתחילים להתווכח איתי ואין להם אפילו מושג אפילו על מה שהם מדברים.

V.W

New member
כבר ראינו מה זה הבגרות שלך

כבר שני אנשים אמרו שהיא בכלל לא קשורה לזה ואתה עדיין מתווכח

V.W

New member
אגב אתה אפילו טוען

שאתה מבין יותר מדני קרפל שבעצמו מתייחס לפופ כסגנון מוזיקה כמו כל דבר אחר ולא כמו מה שאתה אומר

V.W

New member
אני לא יודע עליו ממש הרבה

אבל הוא נחשב לאחד מהאנשים שיותר מבינים במוזיקה.. הוא כתב הרבה ספרים על כל מיני דברים שקשורים למוזיקה והוא בדרך כלל זה שכותב בספרים ואנציקלופדיות ישראליות על דברים שקשורים למוזיקה אני לא יודע עליו הרבה אבל לפי העובדה שהוא מצליח ככה אני דיי בטוח שהו מבין עניין

למעלה