סקר חדש ומרענן!!!

MuffinMan

New member
נכון!!

וגם DREAM THEATER הם מאוד פופולארים אז הם פופ?! זה הדבר הכי טיפשי להגיד, אוקי אז המילה פופ היא קיצור לפופולארי, וכל הרוק קלאסי של התקופה היה אמוד פופולריד אבל זה לא היה פופ זה היה רוק. ואני מכיר מספיק אנשים שחיו בתקופה הזאת, שיכולים להגיד לך שהביטלס לא היו פופ, לפחות רוב הזמן.

Steel-Dude

New member
לא קשור...

קריידל ודרים לא מתקרבים לרמת הפופולריות של נירוונה או ביטלס...ולא שמים שירים שלהם בMTV כל היום...ואם היו עושים את זה אז הם היו נחשבים לפופ... וביטלס זה פופ...והם מנגנים רוקנ´רול...וכדאי שתדברי בשם עצמך ותסבירי את הדעות שלך במקום "להביא" אנשים שיגידו לו... זה מזכיר את אלה "דוד שלי מבין יותר ממך בלהקות ואם הוא אומר אז זה נכון"...

MuffinMan

New member
קודם כל אני בן

ואם אתה מגדיר את אמ טי וי כמידת פופאלריות אז אתה די לא מבין. כי אמ טי וי הופכות את הלהקות לפואפלריות, זה כל העניין של המסחור... ומתי אתה רואה את נירוונה באמ טי וי פעם בשנה...

חולוני

New member
הפופ תלוי בתקופות

בסיקסטיז הביטלס היו פופ כי הם היו פופלאריים. וב 91 נירוונה היו פופ מאותה סיבה, כיום הם כבר לא פופ. זה כל העניין של הפופ, שהוא תלוי בתקופות ומשתנה מתקופה לתקופה, ובכל שנה משהו אחר יכול פופ, יכולה להיות שנה שהפופ יהיה ג´אז ויכולה להיות שנה שהמטאל יהיה פופ, הכל יכול להיות.

Steel-Dude

New member
אמ....

קריידל לא קשורים כי הם לא מפורסמים...וMTV כן מגדיר את רמת הפופולריות...כי מה שלא מראים בMTV פשוט לא פופולרי...והפעם האחרונה שראיתי נירוונה בMTV הייתה לפני יומיים בערך...וגם לפני שבוע היה...ושלא לדבר על זה שלפני כמהשנים היו מראים אותם בלי הפסקה... בקיצור אם היו שמים כל הזמן קריידל בMTV אז הם גם היו פופ...למשל כל הילדות הקטנות האלה יש חלק מהן שמכירות את נירוונה...אבל קרייל לא...זה להקה לא מוכרת...רק בשביל אלה ששומעים מטאל זה מוכר...

MuffinMan

New member
יאללה זה כבר לא משנה

כיום אם אומרים לי שמשהו פופ אני יודע לא להתקרב לזה... ולא אכפת לי אם הביטלס פופ או נירוונה פופ - למרות שאני גם די לא סובל את נירוונה

את קריידל רואים הרבה יחסית....

ב-MTV2 יש להם קליפ נחמד מאוד ומתופף טוב!!!!!!! למרות שאני דיי שונא את המוזיקה שלהם שהיא זבל אמיתי

חולוני

New member
אם הם פופלאריים אז הם פופ.

הם הפופ של המטאל כי הם עדיין לא פופלאריים ברמה של MTV, אבל יחסית למטאל הם פופ ועוד איך.

דפוקה!!!

New member
גם אני לא סובלת פופ!

כנראה לא הבנת את הנקודה של הסקר הזה... זה לא שהפכנו לפתע לאהבי פופ מושבעים...אבל מכל הלהקות והזמרים שיצא לכם לשמוע, איזה הכי פחות גרועים?

Sham 69

New member
תקראי .. תביני ..

אין הכי פחות גרועים הכל אותו חרא הכל מסריח, הכל זבל, הכל פאתטי אני לא יכול לשמוע צליל של פופ לשנייה אחת מרוב שזה חרא מחשבים מסריחים, יש כל כך הרבה מסחור שזה כבר הופך להיות מסריח, בא לי להקיא, בפופ יש כמה מרכיבים : מחשב מסריח שעושה את הצלילים, מכונת תופים איזה זקן היפי שכותב לזמר את השיר זמר\זמרת שלקחו 3428389748923 שיעורי פיתוח קול, ויש להם קול פשוט מסריח קהל של ילדות בנות 2-12 "אני אוהב אותךךךך אני הומו מתרומם מסריח ואני אוהב אותךךךךךך" דיי נמאס ואני לא כותב את זה כי אני איזה פריק מגניב מניו יורק

Steel-Dude

New member
בקשר לקול...

בדרך כלל ז\הם גם לא יודעים לשיר...הם נותנים דגימת קול ואז כבר משנים הכל במחשב...כי כל הקולות האלה של בריטני וכל אלה יותר מדי אלקטרוניים...וכששומעים אותם מדברים זה ממש מוזר...יש לכולם מבטא בריטי מסריח...

Sham 69

New member
בדיוק! .. שכחתי את זה ..

כמעט תמיד אפשר לשים לב לצליל חשמלי כזה כשהזמרים שרים .. כאילו תקוע להם בפה איזה שואב אבק מסריח

תמיד הייתה לי חיבה

לזמרות בעלות קול נעים לאוזני, ולכן אני די חיבבתי את המוסיקה של דידו, נטלי אימבורגליה (אפילו קניתי את הדיסק שלה) וג´וול (בעיקר האלבום הראשון, אחר כך זה סתם קקה).

חולוני

New member
Torn של אימבורליה.

שיר גדול, פעם בכמה שנים יש לפופ איזה יציאה טובה. אני גם אוהב את השיר החדש של קיילי מינוג, הוא מסרב לצאת לי מהראש.

BlackShadow

New member
זה בדיוק מה שהיא רוצה שיקרה.

זה יעבור לך תוך שבוע אני מבטיח, ככה זה עם כל שיר פופ.

למעלה