סקר חדש ומרענן!!!

some girl

New member
אוקי...זה לחולוני...ולבגרות שלו..

גם אני עשיתי על זה בגרות.. ואני רוצה בדיוק להבין למה אתה מתכוון? עשית באומנות נכון? אתה מתכוון לאומנות הפופ שהיתה בארצות הברית בשנות ה-50 נדמה לי זה היה ?.. יענו שאנדי וורהול צייר את מרילין וכל זה? שהם מחאו על אומנות המסחר וכל הפופולריות?. זה מה שאתה מתכוון? אז כל כךךך אין קשר בין זה לבין המוסיקה הפופולרית.. באמת שאין. וחבל שאתה אומר כל כך פעם שעשית על זה בגרות. וזה לא רלוונטי בכלל. ועוד דבר בקשר לזה. נכון שמורידים שירים נגיד בקאזה?. אז הורדתי לתומי שיר של להקת מטאל ורשמו ליד זה פופ! כן כן פופ.. כי הסגנון של השיר הספציפי הזה היתה יותר לכוון הפופ מסתבר, הם רשמו פופ! לא כי זה פופולארי ..אוקי כי זה סגנון הפופ. לזה כולם מתכונים ותפסיק לשחק אותה חכם. ולהגיד את המשפט הזה שאתה אומר מליון פעמים. כל דבר נאמר על תקופה מסוימת ונכון לאותה תקופה ולא כל דבר מתאים להגיד גם על המצב כיום. זהו.. some girl

חולוני

New member
אז כנראה לי לא הקשבת טוב בשיעורים

לא יודע על מה למדת, אבל אני למדתי על תרבות ואמנות בפופ בכללי, ציור אחד בכלל לא קשור פה כרגע..( והדוגמא של מרילין של אנדי וורהול..). אם היית מקשיבה טוב בשיעורים היית יודעת שאמנות הפופ היא לא רק קשורה בציור. הציור זה רק חלק מהאמנות, כמו גם המוזיקה. גם המוזיקה קשורה לאמנות ותרבות הפופ. אמנות הפופ מתייחסת לכל סוגי האמנות הקיימים ( מכוניות, סרטים, פרסומות, פסלים, ציור, בניינים, טרנדים, אופנה, מוזיקה ואיפלו גם אנשים! ). ואם למדת על זה את בטח היית יודעת בפופ זה קיצור של "פופלארי", או שלא היית בשיעור שלמדו על זה ? המוזיקה היא חלק מאמנות הפופ בדוק כמו ציור, והיא מתחלקת ל-2 - מוזיקה פופלארית ומוזיקה אלטרנטיבית. ולא הפופ ואל ההמוזיקה האלטרנטיבית הן סגנונות מוזיקליים, אלא מושגים לכל דבר. כל להקה פופלארית היא פופ, וכל להקה שהיא לא, היא אלטרנטיבית. זה הכל. לכי תבדקי איפה שבא לך. כל סגנון יכול להיות פופ כל עוד הוא יהיה פופלארי, וכל להקה יכול להיות להקת פופ, גם אם היא מטאל. ומה קשור קאזה פה בכלל ? למה את מדברת על דברים לא קשורים בכלל ? מה קשור שבקאזה היה רשום על שיר מטאל שהוא פופ ?? אז מה, פעם הורדתי שיר של טורניקט שהיה רשום עליו מוזיקה יפנית, אז זה אומר שהם מוזיקה יפנית ? תפסיקי להאמין לכל דבר שאת קוראת בכל חור ותצמדי לעובדות. והעובדות הן שכל מוזיקה פופלארית היא פופ. זה הכל.

Steel-Dude

New member
הקטע של השיר לא קשור...

את לא יכולה להסתמך על הזה שרשם שזה פופ בשיר שהורדת כי את לא יודעת אם זה היה בצחוק או בגלל שהוא פשוט לא ממש חכם...אפילו באתרי מוזיקה לא יודעים להגדיר להקות נכון...אודיוגלקסי למשל...וגם בALL MUSIC זה לא נכון ב100%...

חולוני

New member
לי כבר נמאס מזה.

אבל כולם פה ממשיכים להתווכח איתי על אפילו שהם לא יודעים על מה שהם מדברים.

חולוני

New member
שום אגו.

אבל למה אתה מחיה ויכוחים ישנים שכבר ממש נמאס לי לדבר על זה. עשה טובה, לך תקרא ספרים על אמנות ותרבות הפופ ואז תבין שמה שמארתי זה נכון, כי לא נראה לי שאת המבין על מה אני מדבר בכלל וכל הויכוח הזה לא מוביל לשום מקום כי אתה בשלך למרות שלא יודע לך על מה שאת המדבר.

V.W

New member
קראתי...

אחרת לא הייתי ממשיך עם הוויכוח הזה....

*Dark Of Night*

New member
אתה פולט יותר מדי שטויות

Iron Maiden פופולריים זה עושה אותם פופ? אתה יודע מה, עזוב איירון, קח את מטאליקה- שתמיד הכרתי גם בתקופה שהייתי ילדה קטנה ומפגרת שלא יודעת כלום מהחיים שלה... הם ממש אבל ממש רחוקים מפופ. אומנם פופ נגזר מהמילה פופלרי- בדבר אחד אתה צודק אבל בכל השאר, אתה פשוט מזבל- יותר מדי... לפעמים פשוט צריכים להודות שטעית וזהו. Dark

חולוני

New member
אני לא מזבל כלום.

די כבר לקבוע דבריםש אתם לא מבינים בהם, לכי תבדקי איפה שבא לך שאני צודק, כבר נמאס לי מזה. שוב, פופ זה קיצור של "פופלארי", לכן מוזיקת פופ זאת מוזיקה פופ זאת מוזיקה פופלארית, וכל מוזיקה שהיא פופלארית בכל מקום היא פופ. בסומליה מוזיקה סומלית היא הפופ שם. ובמטאל מטאליקה היא הפופ של המטאל כי היא פופלארית, זה הכל. שוב, לא נראה לי שהבנתם משהו מכל מה שאני רשמתי. פופ זה לא, אני חוזר, זה לא סגנון מוזיקלי אלא מושג בדיוק כמו אלטרנטיבה. וכל מוזיקה שהיא פופלארית היא פופ, וכל מוזיקה שהיא לא היא אלטרנטיבית. זה הכל. לכי לבדוק אצל ספרים, מומחים, אינציקלופדיות פופ ומה שבא, ותראי שאני צודק במקום סתם לנסות לכתוב שטויות שאת לא מבינה בהם.

*Dark Of Night*

New member
פופ- קיצור של פופולארי

אבל! ויש כאן אבל, זה סגנון . נקודה. סוף ויכוח. לפעמים יש הבדל בין פירוש של מילה למשמעות שלה... Dark *נמאס לריב על שטויות

DISTURBED

New member
לא נכון!

לא עשית על זה בגרות!!!! אוף! שתוק כבר! פשוט תסתום! רוצה?תאמין בשטויות שאתה אומר,אבל תחסוך את זה מאיתנו כי זה מתחיל לעצבן! לאני יודעת על מה עשית בגרות! תפסיק לשקר ולנסות להיות חכם. כי אתה טיפש. אתה מקרה חמור מאוד של טיפשות. אאאאאוווווףףףף פעם אחרונה שאני מגיבה על הנושא הזה. זה משעמם. ונדוש. אז חולוני,אל תעלה את זה שוב. אתה רואה שאף אחד לא מסכים לדעתך. הסברת את דעתך אלפי פעמים וכל פעם זה נשמע יותר טיפשי אז.... די!

חולוני

New member
די, תפסיקי.

את לא היית בשיעורים אז את לא יודעת על מה שאני מדבר, אז פשוט תפסיקי, כי כן דיברנו על זה בשיעורים, ואני לא הייתי אומר את זה סתם אם לא הייתי בטוח בזה, אבל מה לעשות שלהרבה פה מפריע שקוראים ללהקה האהובה עליהם פופ ולכן הם מסרבים להאמין לזה, אבל זה נכון, לכי תבדי אצל מומחים ותראי שאני צודק. בינתיים אין לך מושג, אז פשוט די.

חולוני

New member
איזה מומחים ?

אבא שלך ?

V.W

New member
כן יופי... אתה בוגר...

שוב פעם אני יגיד לך דני קרפל...

חולוני

New member
שוב, לא שמעתי עליו בחיים.

והוא מומחה למה בדיוק ? לפופ ? ומה שאלת אותו ומה הוא ענה לך ? למה לא, פעם הבאה גם תבוא ותגיד הלכתי שאלתי את מוחמד והוא אומר שאתה טועה.

למעלה