סקר חדש ומרענן!!!

דפוקה!!!

New member
סקר חדש ומרענן!!!

אוקי..כולנו שונאים פופ...אבל בכל זאת מי להקת הפופ הכי פחות גרועה לדעתכם? (שימו לב..לא הכי טובה...אני כמעט בטוחה שאף אחד פה לא אוהב פופ...השאלה היא: הלהקה הכי פחות גרועה)

V.W

New member
רוברט סמית´! רוברט סמית´!!!

ברבורה! ברבורה!!!!!!!

עם כבר על רוברט סמית...

אז הידעתם שהוא נחשב מראשוני ה"פריקים" (אלה שמקבלים על עצמם את המושג) לא שיש לי משהו נגד הקיור הם חביבים לא בדיוק הטעם שלי

Mobius

New member
Beatles כמובן !

למרות שבאחרית ימיהם הם כבר היו מעל פופ...

metal head

New member
סקר מעניין אך לא חביב, דווקא על פופ

טוב נראה מה אפשר לעשות.... אהה כן הייתה לי את התקופה הזאת בכיתה ז שאהבתי עדיין פופ אז אהבתי את פייב, בגלל שהיה להם סגנון רוק כזה קצת בכמה שירים אבל עכשיו כולם מסריחות!

V.W

New member
אני בוחר להתעלם מכל מה שהיה לפני

ברג´נט פפר כך שלדעתי הם בכלל לא פופ... להקת פופ שעוד אכשהו נורמלית.... BLUR לפני העידן הרוקרי שלהם

דפוקה!!!

New member
BLUR!!!!!!!

אכן, אכן להקה גדולה אני פשוט מעריצה גדולה שלהם!!!! הלהקה האהובה עלי אבל לא היתי מגדירה אותה כפופ...

V.W

New member
תשמעי דברים ישנים שלה

מודרן לייפ איז רביש, פארק לייף... וכאלה... השינוי אצלהם היה אם אני לא טועה ב97 בדיסק BLUR, שוהוא בכלל דיסק מאוד נחמד.... וביטלבאום זה שיר דגול

דפוקה!!!

New member
ביטלבאום שיר גדול...

וגם song 2 no distance left to run וואלה, אתה צודק גם בויז אנד גירלז (או שמא גירלז אנד בויז??) הוא שיר פופי

V.W

New member
מה אתה רוצה??

אתה סתם מנסה להיות חכם ויוצא לך שטויות? הם היו פופ, יופי הם מבריטניה אז יכולת להיות חכם ולהגיד בריט לפני זה עד שנת 97 הם עשו פופ והם הודו בזה ואמרו שצריך לשרוף כל מה שהם עשו לפני זה. עד הדיסק האחרון שלהם הם עשו רוק, לפני שנה שנתיים דיימון השתגע והתחיל לעשות שטויות... (רעו ערך גורילז)

חולוני

New member
לא נראה לי שאתה מבין

הם פופלאריים ? כן. הם מבריטניה ? כן. הם בריטפופ. נקודה.

V.W

New member
אתה לא קולט הרבה נכון??

ההבדל בין פופ לבריט פופ זה שבריט פופ עושים בברינטניה אם אני יגיד שהם פופ זה לא ישנה כלום זה פשוט לא יגיד שהם מבריטניה ושוב פעם היום הם לא פופ בכלל, זה נראה כאילו קראת המפשט הראשון של ההושעה ואז הגבת..

למעלה