סקר חדש ומרענן!!!

חולוני

New member
תפסיק כבר. פשוט תפסיק.

זה לא משנה איזה סגנון בלר, כל עוד הם פופלאריים הם פופ. פופ זה לא סגנון מוזיקלי.

V.W

New member
תפסיק כבר פשוט תפסיק

תגדיר בריטני ספירס בקשה....

V.W

New member
ח פופ ממוסחר

אין לך מושג כמה שזה נשמע אינפנטילי שוב פעם תפסיק לנסות להיום חכם אתה לא באמת יכול לחשוב שכולם טועים ורק אתה צודק נכון? כי זה גם לא משהו שלמדת עליו הרי.. זה מה שאתה אכשהו הבנת משומה ואין לך ממש הוכחה שאתה צודק...

חולוני

New member
פופ ממוסחר הכוונה לכל אותם

זמרים\זמרות\להקות שקיימים אך ורק בשביל ההצלחה והפירסום. כל מטרתם היא להרוויח מהעסק ולא ליצור לשם האמנות, לכן לתעשייה הזאת קוראים פופ ממוסחר, והיא מראשיתה פופלארית, כי אם היא לא הייתה פופלארית לא היה בכלל טעם לקיומה והיו סוגרים את הבאסטה. זה פשוט מאוד. דומגאות מהפופ הממוסחר - בריטני, כריסטינה, בקסטריט בויס, ספייס גירלס, וכו´.. לעומת זה יש את המוזיקה הפופלארית הרגילה, שהיא כל המוזיקה שנעשית ע"י אמנים אמיתיים שהם פופלאריים ולכן הם פופ. ותאמין לי שאם לא הייתי בטוח במה שאני אומר לא הייתי את זה. לך תבדוק איפה שבא לך מה זה תרבות, אמנות, ומוזיקת הפופ.

Steel-Dude

New member
אם כבר סגנון מוזיקלי אז בריטני זה

דאנס.... ופופ זה באמת לא סזגנון מוזיקלי...ביטלס זה פופ אבל הם עושים רוקנ´רול...

Steel-Dude

New member
אמ...

שעות העבודה שלי בדרך כלל מ7 עד 10 או 9...תלוי במצב רוח שלי... ואין קשר לזה שזה יום שישי...פעם בכלל הייתי עובד בשבת בבוקר...

Steel-Dude

New member
אה...

נראה לי אמרתי כבר... בכל מקרה...יושב באיזה חדר מחשבים או משהו כזה ואני אמור להסביר לילדים איך להיכנס למשחקים...אבל יש כאן אינטרנט מהיר והיה גם צורב לפני כמה זמן אז זה עזר לי להגדיל את כמות השירים שלי...

אתה מדבר שטויות

גם הג´אז היה פופלארי מאוד בזמנו והוא היה קיים הרבה לפני זרם הפופ פופ הוא סגנון מוסיקאלי לכל דבר כמו :רוק,בלוז,דאנס,טרנס,אלטרנטיבי כן גם אלטרנטיבי זה סגנון!!!! אתה יודע איזה פופלארים להקות אלטרנטיביות למינהן בארה"ב!??!!! כל להקה קמה כדי להיות פופלארית-תפסיק להיות תמים-זה הפרנסה שלהם!! אף להקה לא באה ואומרת לעצמה: בואו לא נהייה פופולארים,נמכור כמה שפחות דיסקים ולא נתפרסם כדי שחס וחלילה החולני הזה לא יבוא ויגיד שאנחנו פופ כל האמנים הגדולים של המאה ה20-היו פופלארים -פינק פלויד,לד זפלין,דורס,גימי הנדריקיס,ביטלס,דיפ פרפל,רולינג סטון,(כל אומנים אלו מכרו בכמויות שאף "אומן פופ לא מגיע עליהם) מה שמשותף ל: גאז,פופ,רוק,דאנס,טראנס,מטאל-שכולם שייכים לתחום המוסיקה הקלה. כן קיימים מוסיקה קלה ומוסיקה "כבדה" מוסיקה כבדה- מוסיקה קלאסית,אופרות,קונצרטים וכו´ קלה-כל השאר

goldi san

New member
למה אתה מזיין תשכל?

יש כזה סגנון מוזיקה הקרוי בפי העם- בריטפופ. זה אפילו לא קשור לאם הם פופולארים או לא- זה פשוט מצב הדברים, שיש כזה זרם ברוק או אנערף. גם כשלא יהיה פופולארי- הוא יקרא בריטפופ, כי ככה מתחשק לאנשים. זה גם לא כל כך קשור לכל מיני בריטניה או פופולארי, כי למשל פייב הם מבריטניה והם פופולארים והם לא בריטפופ. אבל כל מיני סוויד ופאלפ וטראויס ובלייר כולם זה הכל אותו דבר ביחד.

מסכימה, בלר.

יש להם את כל המרכיבים שדרושים בשביל להיות להקת פופ, והמוזיקה שלהם בסדר גמור ומעלה.

Sham 69

New member
רוקנ´רול, אותו חרא

ואל תמחקו לי את ההודעה או תחסמו .. זאת רק דעה שלי

דפוקה!!!

New member
לדעתי...

כמובן הביטלס...וגם לאול סיינטס היה איזה שיר אחד נסבל...והזמרת נטלי אימברוליה...שהיו לה כמה שירים חביבים...

Metal_F

New member
אארגג...

לנצח אנטור טינה לאול סיינטס על השחטת השיר היחיד של RHCP שאני אוהבת באמת.

למעלה