סקר חדש ומרענן!!!

some girl

New member
אוי..נוראי השיר הזה..

כבר יוצא מכל החורים !! כל חנות "מוסיקה" בתחנה המרכזית החדשה מנגנת את זה...אתה שומע את זה מלא פעמים אחד אחרי השני..אוי...קטסטרופה! והשיר עצמו כל כך מכוער..אלוהים ישמור עליו.

some girl

New member
כן..זה הקטע שלהם בעצם..

זה כמו שאתה יכול להעביר שניה אחת לאמ טי וי ולקלוט שיר.. או לדעת מלא שירי פופ בטעות כי שמעת שניה ממנו.. ואז הוא לא יוצא לך מהראש.. ואז בטעות ברדיו או סתם ברחוב אתה שומע איזה שיר פופ.. ואתה קולט את עצמך (בטעות..באמת בלי כוונה..) שר את השיר הנוראי הזה.. ואתה לא מאמין למשמע זמזומיך.. כן כן. שירי הפופ האלה.

black soul

New member
לא הייתי מצביע על מישהו אחד

כי יש כמה זמרים או להקות פופ שמוציאים שיר אחד באמת יפה וכל השירים האחרים פשוט נוראים. ל- נו דאוט יש כמה שירים אחדים יפים, ואפילו מייקל ג´קסון הוציא בעבר שירים יפים, שעד עכשיו אני אוהבת להאזין אליהם.

V.W

New member
איך אפשר להגיד פוליס ופופ

באותו משפט בכלל??!!!!!!!!!!!!!!! כמו שאמרה המורה שלי בכיתה ו "אוי לבושה"!!!! או משהו כזה.....

Parksons

New member
תרצה או לא תרצה פוליס זה פופ כזה

זה בערך כמו הביטלס , הרי גם הביטלס ניגנו בגיטרות ותופים והם נחשבו לפופ ככה גם פוליס אפילו שהם יתר נוטים לרוק.

V.W

New member
או קי...

פוליס עשו מן משהו מוזר, הם בעקרון היו מהאומנים הלבנים שאימצו את הרגאיי (לא העקרונות, המוזיקה) ושילבו אותה עם רוק וכל מיני דברים כאלה.. הם לא פופ.....

Parksons

New member
V . W

זה Victor Wooten ? בכל אופן אם זה הוא אז הוא אחלה בסיסט.

V.W

New member
סליחה

לא הייתי צריך לזלזל ככה.. אממ בקיצור כן זה על שמו

V.W

New member
בקשה...

אתה בעצמך מגדיר פופ כמו כל בן אדם נורמלי בתת מודע שלך אחרת היית אומר משהו של להקה כמו רדיוהד או משהו כזה......

דפוקה!!!

New member
גם אני חושבת שדידו נחמדה...

וכמו שאמרתי נטלי איברוליה ומאוד אהבתי את: FREEDOM של ג´ורג´ מייקל ו LETS GO OUTSIDE ולחולני- אתה ממש טועה וV.W אכן, דימון השתגע לגמרי! אבל לגמרי! מה גרם לו לשינוי הפתאומי? בכל מקרה: אלכס ג´ימס הבסיסט של בלר אמר לעיתון בריטי "We´ll record a new album just as soon as Damon´s finished with the banan splits" דימון! בבקשה תחזור לעצמך!

*Dark Of Night*

New member
דידו מעצבנת

אל תשאלו למה, פשוט שונאת אותה... Torn של נטלי אימברוליה היה נסבל. יש איזה שיר של Lighthouse Family שאהבתי- לא זוכרת איך קוראים לו... הביטלס הם בהחלט רוקנרול והם מצויינים... היה עוד איזה משהו שרציתי להגיד, הממ.. מה זה היה? פרח מזכרוני נו שוין Dark

למעלה