סקס עם שמנה

את יכולה להתעקש... ולא להסתפק...

אבל מבחינתי האישית בהחלט יש אמת אחת (בנושא הזה) וזו האמת שלי... את יכולה להתעלם מהסביבה שלך אם את רוצה, להתעלם מ"מוסכמות חברתיות" או אפילו מלחץ חברתי... זה לא יעזור כלום בכל הנוגע לשורה התחתונה ולעניות דעתי היא, השורה התחתונה, בצידי בדיון הזה (חס ושלום לא ויכוח). את זו שמציגה כאן את השמנים כאנדר-דוגס לא פחות ממני בעצם כך שאת מסכימה שהחברה משפיעה על החברה משפיעה על החברה משפיעה על החברה... וההשוואה שלך לגזענות מעט מוגזמת, אם כי האנלוגיה ברורה... הסיבות לא ממש חשובות... אלא השורה התחתונה, ומסתבר שאני חי איתה, עם השורה התחתונה טוב מאוד... ואת, לצערי, פחות... כנראה... ביננו... זה לא ממש חשוב מה אני או העולם חושבים על המראה של האנשים השמנים... זה חשוב מה כל אחד חושב על עצמו בעיקר... אבל את העובדות כדאי להשאיר את העובדות (אם כי אני מסכים שיכול להיות שאני טועה בתחושותיי...) יום טוב לך יקירתי...
שום דבר אישי כאן, הא ?
מצטער שלא אוכל להגיב לך, אני מתנתק מהמחשב לכמה ימים...

טוב, חבל שלא תראה את הודעתי

אבל אתם בכלל לא דנים באותו דבר. אתה מתמקד באיך שאתה מרגיש, והיא מסבירה לך על מקור עמדותיך. כוונתה היא, שחיבתך לרזות אינה גנטית אלא תוצאה של חינוך מסוים. אם היא צודקת - ואני משוכנעת שהיא צודקת, רק שנמאס כבר לדוש בזה - אזי יש טעם הן לניתוח והן לחשיבה מעמיקה, כי מדובר בסבל שניתן לחסוך (וכן, להרגיש מכוער/מנודה/פסול זיון כל החיים זה בהחלט סבל שאין לזלזל בו).

לא מסכים!

הוא מתאר חוויה מינית. נראה שהוא חשב עד ההתנסות הזו ששמנה זה דוחה ועכשיו התבדה אבל לא יודע איך לאכול את זה. הוא אומר שאם שמנה זה דוחה אז איך זה כ"כ נעים. לדעתי הוא קרוב להיפטר מדעה קדומה. הוא עדיין שבוי בדבר אחד - שהוא רואה בכל השמנות מין אבטיפוס. כאילו השמנה שהוא נפל בחיקה היא מייצגת את כלל השמנות בנושא המין ולא שלכל שמנה יש התנהגות מינית שונה.

שמנות ממש = כיעור, נקודה.

ותפסיקו להתייפיף לי פה, זה עושה לי בחילה. יש שמנה\מלאה שזה עוד איך שהוא סביר, ויש לא מעט אנשים שימשכו אליהן. אבל שמנה ממש, משהו כמו בשאיפה ל100 ומעלה - זה מ-כ-ו-ע-ר ! ואל תטיפו לנו על "אידאל הרזות" שהשובניזים מטיף לו. עשו לפני כמה זמן מחקר כלל עולמי, וגם באפריקה ובשאר מקומות נידחים שעיני הילידים שם מעולם לא צפו ב MTV ושאר חלאות המערב, וגם שמה.. אידאל היופי היה בעינהם 60-90-60 ! חלקנו נמשכים למלאות, אבל זהו - מלאות. שמנות ממש - את רובנו, ומסתבר שגם את העולם ה"קדום" שלא מושפע מהמערב - זה דיי דוחה. אז דיי להתנפל עליו - שמנה ממש זה אכן "משהו אחר" בהקשר המיני, ואל תביעו פה צביעות מוגזמת עם ה"שמנה היא חוויה מינית כמו כל בת רגילה" - לא היא לא! >> הולך לחטוף על הראש, אבל למי איכפת

> מקדים רפואה למכה.

לפני שתתנפלו פה עם "איך אתה מדבר, בלה בלה" אני אזכיר לבנות פה ולשאר הפורום שכשיש פה גבר שמן, אין שום מניעה לבנות פה להגיד לו "סורי, אבל אתה צריך ללכת לחדר כושר.. אין לך ברירה, שמן זה דוחה". (ואם תתעקשו, גם אמצא לכן\ם את הדיון הזה שהיה לפני בערך חודש על גבר שהתלונן שהוא שמן ונמוך ושלחתן אותו אחר כבוד לחדר כושר.. שום בת אז לא קפצה פה ואמרה "סליחה, אבל אתה רגיל כמו כולם.. יש נשים שאוהבות אותך ככה, בלה בלה". אז אל תתנפלו לי פה על כל אובייקט גברי בסביבה שמעיז שומו שמיים להזכיר שמנה בהקשר של כיעור ומשהו שהוא לא אמור להימשך אליו.

T r i l i a n

New member
כשאני אומרת למישהו שהוא שמן

אני דואגת להוסיף "לדעתי". אתה מנסה לקבוע דעה אוניברסלית. אין זה דומה אחד לשני.

מה שבאמת עושה לי בחילה זה אתה!../images/Emo46.gif

אני מכירה נשים שמנות, כהגדרתך, מעל 100 ק"ג שהן יפיפיות!!! אפשר לחשוב, ואגב, גם גברים שמנים, שאני מכירה לפחות, יודעים להיות בעלי סקס אפיל. אז אולי האידאל שלך זה רזה וחטובה ואולי נורמלי אצלך זה עד 100 ק"ג, אבל מה שמכעיס הוא שנראה שלכולם יש מן דמות בראש של אישה שמנה נוסח ריקי לייק ואורחיה. לא כל שמנה היא דוחה וודאי שלא כדבריך דבר "מ-כ-ו-ע-ר". אתה צריך להתבייש לך אם מבחינתך הגדרה של יופי זה רק גוף או לבוש. אישה שמנה אך אסטטית, גם ב-120 ק"ג יכולה להיות הרבה הרבה יותר מבחורה שדופה! כאישה שמנה, יפה ומושכת, בעלת חבר לא רזה אני יכולה להגיד לך שלא רק הסקס נהדר אלא גם כל השאר. ואגב, מה שחסר בך, מבחינתי- זו אנושיות ואהבת הזולת באשר הוא. עד שלא ניסית משהו- אל תפסול! ואם לא בא לך לנסות- זכותך, אבל מפה ועד הכפשת כל בחורה שמנה- המרחק גדול. צר לי על צרות העין שלך.

מבלי להסכים איתו או איתך...

לא רק הוא חושב כך (כנראה לצערך), אלא הרבה יותר מחצי העולם... זה שאת שלמה עם זה לא אומר כלום... (טוב, נו, אז אני מסכים עם ידידי....בערך...) אני טיפש נורא, גם אגרסיבי ושוביניסט... ואפשר בשקט לשייך אותי לקבוצה פחות אהודה על הקהל הרחב... איפה כאן הבעיה שלך ? הבן אדם כתב במילים פשוטות (ואולי באגרסביות מוגזמת) את מה שרוב העולם חושב... זה לא מסתדר לך מסיבותייך ? זה כבר משהו אחר, אבל אי אפשר להתעלם מנכונות דבריו... גם אם הם פוגעים.... (אולי במיוחד בגלל שהם פוגעים ?) את לוקחת אישית משהו שאת לא צריכה לקחת, אם את שלימה עם עצמך...

אני לא לוקחת אישית כאינדיוידואלית

אלא אישית כחלק מקהילת השמנות. זה הכל. וכן, דבריו, נכונים או לא, דעתו האישית או הכללית, נאמרו באגרסיביות מוגזמת. פה אני מסכימה איתך.

הערה טכנית

אינני נוהגת, לרוב, לענות לאנשים טפשים ושוביניסטים
, אבל אחרוג ממנהגי לשם הערה טכנית קטנה. הודעתו של השכן מכילה קביעות עובדתיות, אשר חלקן לא נכונות ("מחקר" המוכיח שכל התרבויות סוגדות לרזון הוא דבר מופרח), וחלקן עניין של טעם (שמנה = כיעור, צ"ל שמנה זה מכוער ***לדעתי***). העובדה שלא רק הוא חושב כך לא הופכת את עמדתו לבלתי מעורערת. נסיון הבחורה להשפיע על דעתם של גולשי הפורום הוא רציונלי ביותר, וסביר כי תקח את הנאמר אישית, משום שזה משפיע על האופן בו היא נתפסת.

מסכימה בהחלט.

נראה שפה האימרה "על טעם ועל ריח..." מאוד מאוד מתאימה. ו...אני אנסה לא לקחת את דברי השדון יותר מדי אישית...

Turambar

New member
נכון... כמו שנאמר בהודעת הפתיחה שלי

בפורום הזה אי פעם - להזכירך - את חשבת שאת קצת יותר מידי... אני חושב שאת פצצה וזהו

קחי שקית הקאה..

* אני בטוח שעבורך גם אישה השוקלת 250 ק"ג היא "יפהפיה", שהלא כמה שיותר שמנה זה "יותר מדגיש את הקווים הנשיים המדהימים שבה" כמאמר חכמינו המיואשים באשכול הזה. * כן, מבחינתי ומבחינת שאר העולם מסתבר, הגדרה של יופי חיצוני זה - מבנה גוף. לא מתאים לך? שתי מהמיים של עזה, כמאמר המשורר. * זה שאת בחורה שמנה בעלת חבר שמן "והסקס נהדר", לא קשור כי הוא זה לכל האמור לעיל. תהנו לכם מחיים מאושרים.. לא התייחסתי ולו בפרומיל ארור לאופי והיופי הפנימי של נשים שמנות, זה בכלל לא נתון דינמי אלא אינדוודאולי. אגב, שש.. בשקט בשקט, נכון שאת מתה להיות רזה? נכון שניסית עשרות דיאטות? נכון שאת חולמת בלילות להיות בעלת גוף חטוב ו"שדוף" ? נכון שמכוני הכושר באזור שלך מכירים אותך?? נתונים מוזרים מאוד בהתחשב ב"קווים המדהימים של האישה כפי שהם משתקפים רק ע"י נשים שמנות - היפות האמיתיות". ובקשר לאגרסביות ה"מוגמת", היא אכן קצת מוחצנת מהסיבה הפשוטה שהתנהל פה דיון מחליא וצבוע עד כדי הצגת נשים שמנות ומלאות צלוליטיס כ"אידאל האישה היפה". יש גבול לקשקוש הזה, ובשביל הצבתו החצנתי מעט את הדיון.

מבחינתי אתה אולי בעל דעות מוצקות

אבל בעל פה מלוכלך ביותר. לרמה שלך אני לא ארד (נוסח: "לא מתאים לך? שתי מהמים של עזה"). שיהיו לך חיים יפים.

shellush

New member
מסכימה! גם אני לא....

הייתי רוצה לראות הודעה כזו מבן זוג / מאהב שלי. זה מעליב. אני בתור בחורה מלאה (מלאה!!! לא שמנה) ואחת שיש לה הרבה מה להציע במיטה, אני יכולה לומר לך שאני גם עוקבת אחר מחקרים שגילו שנשים מלאות ומעלה הן הכי טובות במיטה, שהן הכי חמות ומפנקות ואפילו זה מתבטא בחדירה, בעומק שעושה את זה מדהים!!!

reuven4u

New member
לדעתי -

נשים שמנות מגרות יותר מרזות, אבל זה רק דעתי האישית...

למעלה