סקס עם שמנה

להבדיל מרוב התגובות כאן

אני בהחלט מבינה את הבלבול שלך. שוטפים לנו את המוח יוםיום ושעה אחר שעה מה יפה ומה לא, מה צריך שיהיה ומה לא, מה נשי ומה לא. רובינו נכנעים לשטיפת המוח ובגדול. והנה , קורה לך מה שקורה להרבה אחרים ואתה מגלה את המשיכה הטבעית שלך, אבל זה מתנגש עם כל מה שמקרינים לך מהסביבה - ואתה מבולבל, לגיטימי לחלוטין. לא מזמן היה לי כאן ויכוח- עם אישה דווקא, שאני כאישה שמנה אוהבת בגדים צמודים ואוהבת להדיג ש את הנשיות שלי, דווקא דרך השומן שלי- ותתפלא- אבל נשים (כן, אפילו נשים) לא מסוגלות לקבל את זה..ואני מדברת על נשים סטרייטיות שבכלל לא רואות באישה אחרת אובייקט מיני אך מתיימרות לדעת מה מושך, מדליק ויפה ומה לא. אז כשמנה אני אומרת לך, נשים יכולות להיות חושניות, מרתקות, סקסיות , מדיהמות, מטריפות וממכרות- ושמנות, בהחלט! יאללה, תמשיך ליהנות!!

am i evil

New member
אם כבר אנורקסיות...אז מה שאני אוהב

שהיא עלולה להשבר...:)

כפרה

אני שוקלת 50 קילו ובוא נראה מי יישבר קודם

am i evil

New member
בבית החולים אמרו שחיברו אותך מחדש..

:) והנה באמת אחרי שתיקה של יום, אני רואה שאת כותבת שוב...:)
(לא היה לי ציור של תרנגולת...צ'יקן...) :)))

lizard

New member
אני מאמין למי

שמשחד אותי
כמו כל שר בישראל
או אולי
?

הליויתן

New member
זה כמו הסיפור על המלך ההודי ששלח

בתור"מתנת כבוד"לכפר את הפיל שלו,אותו המסכנים היו צריכים להאכיל. שוחד כבד לכל הדעות.מישהי כאן אוהבת שמנים?
(כן,אני יודע שאת לא בלתי,ואין לי סיכוי אצלך
)

גם לי אין סיכוי אצלך!

אתה נשוי, למה לטפח תקוות שווא? חוץ מזה, אני כבר לא בטוחה שאני פוסלת שמנים באופן גורף. בזמן אחרון אני בתהליך של לחנך את עצמי לא להתרכז בחיצוניות, ואני לא מתלוצצת.

הליויתן

New member
הלוגיקה שלך אמנם לקויה משהו בלתי

אבל תמיד תענוג לשחק אתך בשפה ולשון! טוב נו,מקלדת,לא נדקדק בקטנות

הליויתן

New member
אם אנחנו מתחילים עם העמדות,היתי

מעדיף דוקא שאת תעמידי לי. ולענין,זה שאת קבעת לעצמך כלל שאת לא מתחילה עם נשואים,עדיין לא מחייב את הנשואים שלא לנסות להתחיל איתך(אולי הם קבעו לעצמם כללים שונים משלך) מעבר לזה אני כמובן מברך אותך על הפתיחות החדשה ואישורי הכניסה גם לשמנים,ולו רק בתיאוריה. מי יודע,אולי בעתיד גם שמנים נשואים יוכלו לבו בשערייך?

אופס , טעות

לא היה כאן נסיון להקיש מהתנהגותי על התנהגותך, אלא מסקנה שגויה. איכשהו התרשמתו מהודעותיך בפורום שאתה בן זוג נאמן (נאמן במונחים שלי). אבל כבר שמתי לב שיש לי נטייה לשייך לאנשים שונים תכונות שאני אוהבת בלי לבחון את הדברים לעומק. ה"כניסה" לשמנים, גם אם היא תישאר עד סוף חיי בלתי ממומשת, מסמלת מבחינתי הרחבת אופקים וראיית עולם הומנית יותר. הסתת המוקד מהחיצוניות תוסיף, כך אני מקווה, עומק למערכות היחסים שלי, ותעזור לסולם הערכים שלי להיות מגובש יותר. ה"כניסה" לנשואים לא תורמת לאותן המטרות, לכן לא חושבת שמשהו ישתנה כאן. (לא שופטת, רק חולקת את תחושותי)

הליויתן

New member
ההתרשמות שלך דוקא נכונה../images/Emo9.gif

ואכן מסקנה שגויה. יפה שאת מכירה בטעויות ושואפת לשיפור עצמי מתמיד. האמת,אני ממש מחבב אותך כבר ומחכה לתשובותיך המלומדות ורחבות האופקים. אין כאן כמובן נסיון צייד אלה תיאור מצב. שבוע טוב בלתי,לך ולכולנו.

למעלה