סקס עם שמנה

L o r i

New member
סבבה, אז סימנת V על השמנה

עכשיו נותר לך לזיין: 1.ננסית 2.גבוהה (רצוי מעל 1.85) 3.אנורקסית (רצוי מתחת למשקל 40) 4.שטוחה 5.שופעת 6.קוקסינלית (גם סוג של בחורה, לא?) אחרי שתעבור את כולן אני אגיד לך מה נראה לי!

lizard

New member
נראה לי שאתה נהנה מהחיים

אתה כמובן לא חולה. אני אגלה לך משהו, הסקס השני הכי טוב שהיה לי בחיים, בעצם גם הראשון, היה עם בחורה מלאה. לא מבין מה ה"בושה" בזה. תהנה וזה מה שחשוב.

תאר לך... שהיא היתה כותבת עלייך

זה כבר כמה חודשים אני יוצאת על "גבר" איש חסר חוליות,יש לו זין מהזה קטן אבל זה מזה כייף כי למרות שיש לו זין קטן כיף לי שהוא מחבק אותי ואני עושה לו מה שאני רוצה אני משפילה אותו...והוא כלום!! אח שלי... בתור גבר !! אישה זה אובייקט מיני. ושמנה זה לא קטע של ביזר...!!!

"אוהבים אותן" את החיה הביזארית?

לדעתי אכן משהו לא בסדר איתךכפי שעולה מהודעתך. וזה לא בגלל שאתה נמשך למישהי שמנה. בגלל שכל מהותה זה השומן בעיניך.

נששששש

New member
בטח שכל המהות בעייני זה השומן שלה.

אין מה לעשות. אני בקושי מכיר אותה. האופי שלה וכל שאר התכונות לא משחקות במקרה הזה. זה כמו סטוץ אחד ארוך. כמו שהיא מתייחסת רק למראה שלי בלבד. רק המשיכה החצונית במקרה הזה רלוונטית.

Turambar

New member
אז תרביץ, ותהנה...

היא עושה את אותו הדבר... אני באמת לא מבין מה הבעיה שלך.

תגידי - מה את רוצה ממנו???

אולי תפסיקו עם ההתייפיפות המחליאה הזאת????? ממש שקית הקאה לקרא את האשכול הזה. הבחור לא מכיר אותה בכלל, לא מדבר על קשר רגשי איתה, מדבר על סקס וגמרנו. הור רק אומר שלהפתעתו הוא נמשך לשמנה, וזה אכן להפתעתו, כי בואו נהיה קיצוניים לרגע - 140 קילו עם שומנים נוזלים מכל הצדדים - זה לא המראה הכי מלבב בעולם. אז אולי תפסיקו להתנפל עליו???? אז כן, הוא באמת לא מכיר שום דבר אחר חוץ מהמראה החיצוני שלה, אז כן.. הוא מזכיר את המראה החיצוני שלה ששומו שמיים הוא מעיז לחשוב (לפחות עד לפני יומיים) ששמנה זה לא יפה. אז מה???? בעעע.

מה אתה רוצה ממני?אמרתי לו

שלדעתי הוא בסדר גמור אם משני הצדדים כפי שהוא מתאר יש התחברות על רקע מראה וזה מספק את שניהם. אני שואלת אותךם מה אתה רוצה ממנו. שישכב עם מישהי ששוקלת 140 קילו מה זה אכפת לך?

doryboy

New member
איזה יפהפיה....

תראו איזה אשה יפה - זה מב שצריך לראות בפוסטרים ובלוחות שנה- אשה אמיתית.....

דיי - מיצינו את הדיון.

אין לי חשק להמשיך להתמודד עם הצביעות המתחסדת והמחליאה הזו. תהנו לכם מבחורות נוטפות שומן וצלוליטיס, ואני אמשיך להנות לי מבחורות חטובות. תנו לי לנחש שכל או לפחות רוב הגברים פה שנראים סביר ויודעים שיש להם "סיכוי" אצל בחורה שנראית סביר - ילקקו את השפתיים כשיראו בחורה חטובה עם גזרה מהממת, ויפנו עורף כשתיצמד אליהם שמנה על סף ה150 קילו. אבל שטויות.. תמשיכו לקשקש פה על "היופי שבשומן" - זו גם דרך לקבל הודעות בפרטי משמנות...........&

דנטל

New member
התייחסות רק לשורה האחרונה

הם ימשיכו לקשקש על היופי שבשומן, הם יקבלו הודעות בפרטי משמנות, ומה הלאה? הם לא באמת מעונינים בשמנות אלא סתם מתחסדים - אז מה מעניין אותם להשתדל כל כך כדי לקבל הודעות בפרטי. או הם כן באמת מעוניינים בשמנות - אז הם לא מתחסדים.

תגיד מה יש לך?????

אז אתה לא אוהב בחורות שמנות - זכותך...... אבל למה אתה מתנהג כמו בהמה? עוד יחשבו שכל הגברים כאלה. אתה קצת מגזים באמת - עוד שניה עשית שואה לשמנים - מסכים שדנו פה קצת יותר מדיי בנושא - כל אחד והטעם שלו - כמו שאני לא אומר לך שמה שאתה אוהב הוא מכוער אז סתום ואל תעביר בקורת על מה שאני אוהב. בקשר למסרים - תגיד לי מי בא לחפש פה זיונים - בטח לא אני - ואם אתה כן - אז המצס שלך הרבה יותר גרוכ מכל אוהב שמנות שכל כך ירדת עליו. בקיצור - אני לא מכבד אותך כי אתה פשוט לא מכבד אף אחד אחר ובבקשה תחסוך ממני הודעת התגוננות נוספת בה תקלל או לא יודע מה (זה מה שבדכ ערסים עושים כשמדברים איתם) אז תן לאנשים לחיות ואך תעליב - אף אחד עוד לא עשה אותך שופט או בורר בעינייני יופי... או בכל עיניין אחר

שירי1981

New member
תקשיב ....

מה אתה רוצה שלא נתנפל עלייך??? כמה דפוק אתה נשמע - קראת את מה שכתבת??? בכל מקרה..... כל העולם מזדיין - השמנים הנמוכים הרזים הקירחים - כ-ו-ל-ם. ובכל מקרה רק להרגיע אותך - העולם מלא בשמנות ויש מלא כאלה שמזיינים אותן - כמו שיש טמבליות שמזדיינות איתך..... לכל אחד והמכסה שלו. אז תזדיין בשקט - ויאאלה..... אמרתי מספיק מילים עם השורש ז.י.ן?

שירי1981

New member
תקשיב ....

מה אתה רוצה שלא נתנפל עלייך??? כמה דפוק אתה נשמע - קראת את מה שכתבת??? בכל מקרה..... כל העולם מזדיין - השמנים הנמוכים הרזים הקירחים - כ-ו-ל-ם. ובכל מקרה רק להרגיע אותך - העולם מלא בשמנות ויש מלא כאלה שמזיינים אותן - כמו שיש טמבליות שמזדיינות איתך..... לכל אחד והמכסה שלו. אז תזדיין בשקט - ויאאלה..... אמרתי מספיק מילים עם השורש ז.י.ן?

שירי1981

New member
תקשיב ....

doryboy

New member
אחי....

אני ח-ו-ל-ה על שמנות. יש כאלה אומרים שהן הזיון בכי טוב שיש - אני לא יודע בשביל כולם - אני לא יכול עם רזות - יכול אבל לר כיף לי. אין מה לעשות זה עיניין של משיכה. מבחינתי אין כמה חזית מפוארת, עכוז רחב. ואם נפלת על אחת שיודעת להשתמש בזה ותפרעת - אחי תכיר לי אותה. ואני לא זקן - יותר צעיר ממך אפילו. מה אתה ככ מבוהל מהעיניין? תעשה חיים אחי - אם יש לה אחות - קרא לי....

למעלה