סקס עם שמנה

הליויתן

New member
הלוגיקה שלך אמנם לקויה משהו בלתי

אבל תמיד תענוג לשחק אתך בשפה ולשון! טוב נו,מקלדת,לא נדקדק בקטנות

lizard

New member
בשום פנים ואופן לא!!!!!

השוחד היחידי שאני מוכן לקבל הוא...... את

am i evil

New member
בלתי צפויה...אני שהם יאמינו לי...

כי לי אין בעיה להוכיח לך שאת טועה:)

am i evil

New member
אני שהם=אני סבור שהם...

מישהו פה מדלג בחופזה על מילים...:(

אני בשוק אני בהלם אני המומה...

אוויל אתה שקרן פתולוגי! כל החבר'ה שלי יעמדו לצדי ויוכיחו שאחרי המפגש הסוער עוד היה לי כוח לרוץ ולספר להם אחד אחד את כל הפרטים, כולל אורך, עובי, זווית, משך, כוחות סוס וכדומה. אתה הורס את שמי הטוב, בקצב הזה לא אוכל להוציא את האף מהבית.

doryboy

New member
בעקבות הדיון המעמיק הזה....

היום דיברתי עם גברים שנמצאים איתי באותה מסגרת - ולא לא מדובר באינסטלטורים שרואים להם את החריץ...... העלתי את נושא הסקס עם בחורה שמנה. רוב התגובות הראשוניות היו צפויות - מה פתאום וכו כו... אחרי שקצת סיפרתי מחוויותי - אין לי בכך ספק - עם כל הרזון שיש בחברה שלנו - אין טעם להתכחש לכך שאשה שמנה זה הדבר האמיתי וכל הדוגמניות למינהן הן תוצר לוואי של עיוות החברה. אשה שמנה- ככה היא אמורה להיות- שכל האיברים שמרמזים ומפתים גד-ו-ל-י-ם. כל מי שיבוא ויגיד שהוא אוהב ציצ קטן ותחת קטן משקר לעצמו. הטבע עשה את האשה שתהיה עם ריפוד ולמרות שהיום זה לא ככה והיאדיאל דומה יותר לעצמות בשק עור - אני רוצה לראות גבר אחד שיגיד שהוא לא נמשך לבחורה מלאה - ואל תגידו לי מה פתאום וכאלה. מחר שתלכו ברחוב תחפשו את הבחורה השמנה - צעירה כזאת שבשיא פריחתה - ותסתכלו עליה כמה דקות. צאו מהמוסכמות החברתיות ותקשיבו ליצר שלכם. מי שיגיד לי שהוא לא היה רוצה להרגיש את כל הרוך הזה - שקרן.

לא הייתי קופץ להכללות

אמנם יש כאלה שאוהבים חצי דונם תחת ואולי הם אפילו הרוב. לא חקרתי. אמנם התרבות מכוונת אותנו להעדיף תחת קטן וחזה אפסי. אמנם יש אנשים שלא יודו שהם אוהבים ציץ עסיסי אבל בסתר ליבם היו רוצים להתנחם בחיקה של מרסדס סוסה. אבל! להגיד שכל מי שאומר שהוא אוהב תחת שדוף משקר לעצמו? קצת נסחפת! אישית - כשאני הולך ברחוב תופסות אותי העיניים ולא התחת. טוב. לפעמים גם התחת. אבל בלי קשר לגודל.

אני מסכים עם כל מילה

אבל אני גם יודע שזה עיניין של טעם. אותי אישית בחורה מושכת אותי כשהיא שמנה, אבל לא רק שמנה. רק חבל שרוב הבנות השמנות בעלות דימוי נמוך מה שלפעמים מתבטא במיטה והן מתביישות וכאלה. אבל אין ספק שמבחינתי מושלמת היא אחת עם עיינים כחולות שמנה ומופרעת. - והיו כאלה שדיברו פה על אנאלי. אין לכם מושג איזה תענוג זה תחת ענק באנאלי - ממליץ בחום.

קשקוש אחד גדול

שוב אזכיר את המחקר שנעשה בכל מיני שבטים נידחים באפריקה והאידאל המועדף שלהם היה - 90-6090 , מסתבר שיופי הוא לא רק בעיני המסתכל, אלא אונבריסלי וברור. מלאה זה אכן יפה, מדגיש את הקווים הנשיים. אבל שמנה ממש? (וכל אחד יעשה לעצמו את ההבחנות) ? אם לך זה עושה את זה, סבבה. אבל ל90 אחוז זה לא - אז תרגיע עם ההכללות המוזרות האלה.

avshalomat

New member
צר לי אבל לא מדוייק

המחקר היה שפורפוציות של שעון חול הוא אידאל נפוץ בכל התרבויות והחוקרים קישרו את זה לדרך לאבחן אם האישה פורה או לא, נדמה (אני לא בטוח) שאף קשרו בין פוריות האישה לצורת שעון החול. אני אגב מסכים ש-obisity הוא דבר לא מושך פיזית, וגם לא אנרוקסיה אבל נחש מה, באינטימיות אמיתית האדם ה"מכוער" ביותר חיצונית יכול להיות יפיפה

avshalomat

New member
ועוד איזשהי

הבהרה הכוונה לפורפוציות שבו האגן צר יחסית לאגן ולחזה זו עדיין יכולה להיות אישה שמנה מאוד. ומבחינת תרבות ראה את פסלי אלילות הפריון שנימצאו באזורנו, מאוד שמנות על פי הגדרתנו אבל שומרות על פורפציה של שעון חול

night mistress

New member
אני חייבת לדחוף את האף ולומר..

אני חושבת שנשים מלאות הן הנשים הכי סקסיות שיש.. ככה שאני לא חושבת שאתה סוטה או דפוק..מה רע בזה? זה כמו שאני אומר שאני אוהבת גברים שיש להם קצת בטן,נו,אז מה אני דפוקה? בקצב הזה אף אחד לא יצא עם אף אחד וכולנו נישאר בבית..

עופר 123

New member
זה הכי נורמלי בעולם ../images/Emo13.gif

וזה גם הסקס המועדף עלי. אתה גם לא לבד. בפורום "שמנות ויפות" ב-תפוז
- כל הגברים אוהבים רק שמנות
(סליחה על הפרסומת הבוטה
).
עופר

neta22

New member
תגובה לכל מי שירד על רזות

אתה אוהב לשכב עם שמנות,סבבה כל אחד והעדפות שלו ואין בזה שום דבר רע,מה שעיצבן אותי היו התגובות על בנות רזות,הפחד שהן ישברו וכו וכו,וכמה שיורדים על רזון בשביל שלא יהיו בנות אנורקסיות,אז אנורקסיה זאת מחלה איומה ואני לא בעדה ,אבל למה לרדת על בנות רזות שעושות המון בשביל להשמין ולא מצליחות, בשביל לתת לבנות שמנות להרגיש טוב עם עצמן?אז כמו שיש הרבה בנות שמנות שמרגישות רע והביטחון העצמי שלהן לא בשמיים ככה יש גם בנות רזות שרוצות להשמין ולא מצליחות,ולהתחיל לרדת על האפשרות שהן ישברו או שיש להן תחת שדוף וכו וכו,מעצבן אותי שאנשים רשמו את זה כאן בשביל שכל הבנים שאוהבים לשכב עם בנות שמנות ירגישו טוב עם עצמם. יש לך פנטזיה סבבה אבל אל תירדו על צדדים אחרים בשביל להרגיש טוב עם הפנטזיה שלך נקודה.

למעלה