סקס עם שמנה

העיקר שאתה נהנה

חוץ מזה קראתי באיזה מאמר שסקס עם שמנות הוא יותר טוב מכל מני סיבות אבל אני לא סמכות בתחום... חוץ מזה יש המון שמנות סקסיות לא? ומה רע בזה שיש לך טעם אחר? שטנה ומיוחד? לדעתי זה רק מוסיף לך:) תהנה

הליויתן

New member
אני לא יודע אם מישהו זוכר כאן../images/Emo45.gif

את הסרט סיפור בזיגזג(קומדיה צרפתית משובחת)אבל אחד הכוכבים שם הוא סוטה רציני,וכשמישהו אחר אומר לו את זה בסלידה,הוא פשוט מסביר לו בסבלנות:"אני נהנה מכל מה שאתה נהנה,ועוד הרבה יותר!"

אפרופו סרטים..

יש סרט דיי מפורסם שכרגע איני מצליח להזיכר בו. בסרט ישנו אדם שמן שמזדיין עם מישהי דיי כוסית, ולפתע הוא רואה את הקיר מכוסה בתמונות של שמנים במיוחד.. מתברר שהבחורה בסטיה רצינית על בעלי משקל גבוה. מישהו יזכיר לי?

הליויתן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנשמע כמו סיפור חיי

אה?

קרה לך משהו דומה??
של אשכיך מעל ברכך (אין לי מושג, ביטוי שהמצאתי בזה הרגע) - וספר, כולנו אוזן.

לא יודע מה אתה רוצה....

בקיצור לא נראה לי שאני מופרע - אני פשוט נמשך לשמנות - ומאיפה אתה בא ואומר לי שזה סטייה. אתה אוהב בחורות מסויימות יותר מאחרות? אני מניח שיש איזשהי תכונה חיצונית שעושה לך את זה יותר. אצלי זה בחורה שמנה ולא חושב שזה אפילו קצת מצביע על זה שאני סוטה. ודרך אגב אני לא יודע מה ההגדרה שלך לבחורה שמנה. בחורה שהיא שמנה ובריאה ששוקלת בין 80-90 קילו זה ממש לא עושה אותה למגעילה. לגבי השבטים שלך אין לי מושג..... אבל בארה"ב הברית יש ככ הרבה שמנות ויפות - פשוט גן עדן והגברים שם אוהבים אותן לא פחות מהרזות - לא מייחסים לשומן שלהן קוטקס שלילי - להפך. תשים לב שבכל הקליפים של השחורים הבחורות לאט לאט תופחות. ולסיום רק אני אגיד משהו לשמנות בארץ - שאם הן יתייחסו קצת יותר בבטחון לעצמן עוד כולם יחשבו כמוני. שוב בארה"ב בחורה שמנה מחזיקה מעצמה לא פחות מהרזה ולכן היחס שהשמנות מקבלות שם הרבה יותר טוב מהיחס שבן זוכות לו בארצנו הקטנטונת

אצל שבט הזולו בדרום אפריקה

אצל שבט הזוו בדרום אפריקה, אשה שמנה נחשבת יפה וכמה שיותר שמנה יותר יפה. מקובל אצלם שבחורה שעומדת להתחתן במשך ששה חושים לפני החתונה מכניסים אותה לבקתה מיוחדת ובלי סוף מפטמים אותה במכלים המשמינים ביותר. האידאל שהם לא תמיד מגיעים אליו אבל שואפים להשיג אותו הוא שביום החתונה היא תהיה כל שמנה שלא תוכל לעמוד.

ebony

New member
יש את הסרט הפנטזיה של אל.....

שהוא מתחיל לראות את כל הבחורות שלו שמנות אבל מאוד וככה לומד להעריך בחורות לפי האופי שלהן ולא לפי כמה היא כוסית........ סרט מומלץ

דנטל

New member
הפנטזיה של הל

הפוך - כל הזמן הוא היה מסתכל רק על כוסיות, אז מישהו כישף אותו שהוא יראה את כולם כאילו הם יפים ושווים. הוא מכיר בחורה שמנה אבל רואה אותה רזה (בדמות גווינית' פאלטרו השחיפה). כשלבסוף הוא חוזר לראות את האמת הוא מצליח להעריך אותה בזכות האופי שלה ולהתעלם מהשומנים. דרך אגב, אחרי שראיתי כזו שחיפה משחקת בחורה עם אופי של שמנה, הצלחתי להבין כמה שגווינית' פאלטרו היא שחקנית טובה.

../images/Emo23.gif אהבתי ...../images/Emo41.gif

איך שכתבת את זה.... זה כ"כ נחמד....
גילית משהו חדש הא
הלואי וכל הגברים היו חושבים כך (היא כנראה מאד יפה
) כי אז הנשים השמנות (שרודפות אחרי הדאיטות [אני לא מכלילה
]) היו הרבה יותר מאושרות

../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

תודה רבה
נראה לי שגם אתה "חזרת" - ירחמיאל / זעליג.... חחחח .....
מכל מקום... לא יזבתע אין סיכוי
אולי הייתי קצת עסוקה בעיניינים אחרים אבל לא עזבתי כדי שיאמר שחזרתי ....

../images/Emo25.gif גם לך ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

מה לעשות... לא ידעתי שרוב הגברים חושבים כך. העניין הוא שאם הנשים השמנות היו יודעות שגברים לושבים כך אולי הן לא היו אוכלות פחות אבל מרגישות הרבה יותר טוב עם עצמן... מה שנקרא יש מה לתפוס....
ולא נעלמתי ..... יצא שלא היה לי משהו מיוחד לכתוב.... והייתי קצת עסוקה.. אני תמיד באיזור

coaxcable

New member
עיזבו את הבחור!

ולא, גם אני יצאתי עם כמה נשים מלאות-שמנות לכיוון 100+ אז מה...לא מפריע! והכוונה שלי הייתה לא לניצול או סתם יזיזות..היו קשרים רציניים..היו טובות יותר וטובות פחות...בכל זוית..ובכל אקט ..וגם מבחינת אופי והכל..אז אתה לא סוטה.ואני כמעט בן גילך גבר! אני 26.5 וזו לא סטייה כולם אנשים..וכל דבר שעושה לך טוב אז אחלה ולה כמובן

ברבי69

New member
../images/Emo68.gifפשוט נעים לקרוא מה כתוב כאן

אני בחורה מלאה (כהגדרתכם) וכן יש לי ביטחון עצמי ואני נהנת מסקס כמו כל בחורה לא משנה באיזה משקל, צבע, עדה גובה וכו´ומה אני אגיד לכם, גם אני מתבעסת לפעמים אז שתדע אין לך שום סטייה אישה היא אישה וחוץ מזה אם הסקס טוב לך אז מה זה משנה? ולמה זה נראה כ"כ מוזר? לדעתי צא מהסרט ותחייה טוב =סקס טוב+אוכל טוב+לישון טוב

למעלה