סקס עם שמנה

Sefy

New member
...You are absolutly right

Some people here love making fun at others, it feels as if they are trying to boost their own egos infront of others, and they do it by making others look less. It goes the same for fat or hairy people, or anyone who is different​

לא היה בכוונתי לפגוע.....

נטע..... לא נראה לי שלמישהו הייתה כוונה לפגוע...... כולם יודעים שיש ככ הרבה אנשים בעולם - רזים שמנים וכו.... וכל אחד אוהב משהו אחר. אנורקסיות זו מחלה מאוד קשה ולא הייתה כוונה לצחוק על אנשים חולים. עלה נושא של בחורות שמנות שלטעמי זה דבר מצויין - ובטח יש כמה וכמה שיחלקו עלי דעתי. זה כמו לדבר על צבע עיינים או על צבע עור. בכל מקרה - אם פגעתי בך אז סליחה. אבל - חשוב לי להדגיש שכשדיברת על שומן הצגת את זה כחולשה , כפגם - ולא כך הדבר. ההבדל המאוד לא דק בין בן אדם בעל עודף משקל לאדם אנורקסי הוא שהראשון אינו מחלה ואילו השני מחלה מאוד מאוד קשה שנובעת מבעיות פסיכולוגיות ולא מבעיות אסטתיות. שוב קבלי את התנצלותי אם הרגשת פגועה

תיאוריית הקונספירציה

יש גם קבוצות תמיכה לרזות שרוצות להשמין ?

kniaper

New member
פעם מישהי (שמנה) אמרה לי:

תסתכל איך אתה נראה דבוקה לך הבטן לגב, אתה לא אוכל כלום? אז אני אמרתי לה (מועלב לגמרי) דוקא נראה לי שלך אין בעייה לאכול הרבה
היא נעלבה והלכה הבייתה ומאחר והיא הייתה חברה של אמא שלי היא התלוננה בפניה על העלבון ואמא שלי ניסתה להכריח אותי ללכת אליה ולהתנצל
בטח, כבר הלכתי, מייד. למה כולם חושבים שלהגיד לבנאדם שמן זה מעליב ולהגיד לבנאדם יא רזה זה בסדר.

אולי כי להיות רזה

לא נחשב לסוג של נחיתות? נו באמת, די להיתמם. יש סיבה להיות רגיש כלפי השמנים.

kniaper

New member
הדבר ביחיד שאני יכול להגיד זה

שאני לא מסכים איתך. אין סיבה להיות רגיש כלפי שמנים יותר מאשר כלפי כל אדם אחר. אה, ותוספת- אני באמת לא הלכתי להתנצל (למרות שלדעתי זו התנהגות ילדותית)

למה לא?

למה לא לחוס על האדם שכל חייו גורמים לו להרגיש נחות (לא בצדק), ומין הסתם הוא הפך לפגיע? אם תגיד שמוכרחים לנהוג ברגישות טוטאלית כלפי כולם, אקבל את עמדתך. אבל, כשבאים אלי השמנים ואומרים "איזו שחיפה את, הולכת ונעלמת", אני מבליגה. גופי מסב לי כל חיי מקור להערכה עצמית שלא נפגעת מהערה כזו, וכן תעודת ביטוח לחיי מין סבירים. אני מאמינה, שכשיש לך יתרות ברור על מישהו, אפשר וכדאי לגלות גדלות נפש. כשאני חושבת מה עובר על אדם שמן שרק קורא בשרשור הזה, אני מוכנה לוותר על כבודי, שיישאר מין הסתם במקומור מונח. אבל, וזה אבל גדול. החברות-של-אמא יכולות לשגע ת'שכל ולגרום לשכוח מכל העקרונות גם לי.

בלתי צפויה............

אני מחשיבה עצמי אדם שמן. מה שעבר עליי כשקראתי את השרשור הזה היה חלק מהרבה רגשות שעוברים עליי כשאני קוראת פה בפורום. בעיקר את התגובות השטחיות, הכוללניות, הרדודות והריקות. בסך הכול רוב הכותבים גילו הבנה לבחור, חלק בכלל לא הבינו על מה המהומה, חלק גילו שגם הם נמשכים לנשים שמנות, ודווקא המיעוט בדרכו הגסה והברוטאלית והכוללנית ,הוא זה שהשמיע את קול האופוזיציה המוחלטת. וכמובן לא תוך כדי הבעת דעה אישית אלא תוך כדי החלטה כוללנית שדעתו היא היחידה האמיתית וזהו...וזה כבר אומר משהו. כשמנה,יותר נכון כאדם המעריך את עצמו.. ממילא לא הייתי רוצה להתקרב בשום דרך למיעוט הזה, כך שמבחינתי "עם השמנות "לא הפסיד כלום, אלא רק הרוויח. גם המחשבה שהובעה כאן שכל העולם מעדיף רזות..איכשהו לא מסתדר לי... כל הנשים השמנות שאני מכירה, בעצם שרובינו מכירים.. נשואות, בעלות משפחה, נאהבות, או נמצאות במערכת יחסים..לא שמתי לב עד היום שכל הבודדות, גלמודות, ממורמרות, בתולות, ..הן דווקא שמנות..אפילו קצת להיפך הייתי אומרת. זה נכון שלאנשים שמנים יש בעיה, התקשורת ועולם האופנה קשרו מזמן קשר כנגד הנשיות כפי שהיא מתגלמת בכל אישה באופן אחר , וכל הדרכים לגיטימיות..אך לא זה מה שמלמדים אותנו. אני יכולה להיכנס לכל נושא הכפייה על החשיבה הנשית..אבל בשביל מה? נעזוב את זה. גברים רבים לא נמשכים לנשים שמנות..יופי, מה שעצוב זה שהם משוכנעים במאה אחוז שכך "נכון" שיהיה, ושכוווווולם מרגישים כמוהם. אני מבינה שזה כואב ומפתיע להם להיווכח שזה לא כך, אבל אלה עובדות. יש גברים שכן נמשכים לאישה שמנה, יש יותר ממה שאתם חושבים, זה שב"חבר'ה" לא אומרים דברים כאלה.. אינו יותר מעוד תעודת עניות עצובה לחולשת האינדבידואל אל מול הצורך באישור חברתי, אפילו על חשבון תחושות אישיות. אבל זה קיים, עובדה. יותר מזה, יש גברים רבים.. שנמשכים לאישה. נקודה. אישה יכולה להיות בכל צורה, משקל, צבע ומראה..אם יש בה נשיות, מיניות, משיכה.. הם יקלטו את זה ולא יגבילו את עצמם לעטיפה אחת בלבד. אי אפשר לקרוא להם חובבי שמנות, אלא חובבי נשים.. אישה היא אישה, וזהו. כל האמריות הכוללניות שמכריזות על זה כיפה והאחר כמכוער...נו באמת, אלוהים חדש נולד- הוהוא המחליט והקובע לכולם? יש כאלה שלטבוע בשומן וצלוליטיס זה העונג שלהם.. שנשלח אותם לגרדום? שומן וצלוליטיס הם חלק מהאישה, לא מכולן..אבל מהרבה מאוד..סו וואט??? מיקבע שזה לא נשי? מעורר מינית? ובכלל...כשעוברים את הגיל ואולי גם את שלב ההתבגרות , מבינים שלשכב עם אדם אחר ולא משנה גבר או אישה- אינו רק לשכב עם גוף. לחלוק מיטה עם גבר /אישה זה לחלוק אנרגיות מיניות בעיקר... ולפעמים זה יכול להיות בגוף חטוב להפליא , ולפעמים בגוף שמן , ולפעמים בגוף שעיר נורא, ולפעמים בגוף רפוס, או לבן, או שחור, או נמוך...מה זה משנה? כמות השיער או השומן או הצלוליטיס לא הופכים אדם למאהב טוב או רע, מה שהופך אותו לפרטנר מיני אדיר זה האנרגיות שלו, האדם שהוא, ומה שיש לו להציע. היות ואני משוכנעת שאת היחידה שקוראת את המגילות שלי כאן.. אז קבלי גביע קטן ומוזהב (נעלם לי האייקון)אם בכל זאת הגעת עד הנה..

רוצה את השיטה שלי?

אני קוראת בעיון הודעה ארוכה של אדם אחד שאני מעריכה את דעותיו ואת כתיבתו, ומרפרפת על פני שרשורים שלמים שיש בהם סכנת שיממון. זה עובד. מתנצלת אם ההודעה שלי הייתה יהירה ומתנשאת, אני בהחלט לא חושבת שהשמנים הם עם של נזקקים ואומללים שמחובת כולם לחוס עליהם. אני בטוחה שיש הרבה שמנים מאושרים, מצליחים, מרוצים ונאהבים. מה שרציתי לומר, ואולי התעקשתי מדי להמחיש אז יצא לי מגעיל, זה שסולם ה"יופי" המקובל גורם לפגיעה בהערכה עצמית אצל הרבה אנשים שמנים (בייחוד צעירים מאוד, כשאני חושבת על זה). זה שיש רבים שמתגברים על כך - סבבה, אין זה אומר שאני לא צריכה להיות ערה לעובדה שרבים אחרים עשויים להיות רגישים. את מספיק שלמה עם עצמך כדי לזלזל בכמה מהודעות השרשור. אני יודעת שבת הדודה שלי הייתה נפגעת עד עמקי נשמתה כבר מההודעה הראשית. אשמח בהחלט אם היא תגיע למקום כמו שלך אי פעם, אך בינתיים מגיע לה שאגלה כלפיה רגישות ולא אשאל "כמה את טוחנת?".

אני לא מאמינה...

באמת קראת עד הסוף!!! איזה כיף לי!
חלילה לא התככנתי לרמוז שהתנשאת או משהו כזה..ממש לא... ואני בהחלט מבינה את הרגישות הרבה לנושא, ויודעת כמה זה יכול לפגוע.. גמני הייתי ילדה ונערה ומתבגרת שמנה..ואני יודעת מה זה ואיך זה מרגיש. גם היום אני לא מחוסנת, אבל מי כן? כולנו רגישים לביקורת, דחייה, העלבה, טמטום וקהות חושים של אחרים.. זה חלק מאיצנו כיצורים חברתיים ולכל אחד יש את הרגישות שלו. אני מאמינה שככל שירבו האנשים הנאורים שמסוגלים לפתוח את הראש למחשבה שיש שונים מהם ושהשונים מהם אינם פחות לגיטימיים ואינם פחותי ערך מהם , כך עולמינו יילך ויטיב עם עצמו. אבל , לא בכך תלוי הכול. העולם הפנימי של האדם הוא הקובע את מציאותו, אם אישה תלמד לראות את היופי בה, תיתן יותר כוח במאזן הכולל לתכונות שלה, לכל המכלול שמרכיב אותה, כולל גופה הפיזי..אני מאמינה שהיא גם תתחיל להיחשף לאנשים שקולטים ממנה את האנרגיה הזו, ומתחילים םלראות אותה גם קצת אחרת- ואלי אחרת לחלוטין. אין ספק שהעולם המערבי היום קל יותר לאישה רזה.. אבל גם זו תקפוה היסטוריה , וזה יעבור..אופנות באות והולכות, ודווקא שלשום יצא לי להשאיר את האמ.טי וי דולק והשתעשעתי לראות את הנשים בקליפים של הראפ השחור הופכות יותר ויותר נשיות, עם צלולוליטיס של ממה, תחת ויריכיים עבים וחזה שופע... מה שיישאר בסופו של דבר הוא מה האדם מרגיש עם וכלפי עצמו, וזה גם מה שהור יביא ויקרין החוצה. עטיפה נאה עוזרת, וכולנו היינו בכיף נולדים מושלמים חיצונית..אבל עטיפה צריכה להתאים לשוכן בתוכה...וזה כל מה שחשוב.

הליויתן

New member
שני דברים הפריעו לי במגילה שלך../images/Emo13.gif

האחד הוא הטעות בקשר למי שקורא אותך עד הסוף. והשני הוא התיאור "חובב נשים",מה אתן? כלבים?דגי נויטרופיים?מכוניות ספורט? כדורגל? אוהבי נשים! לא פחות! ואשה זה עסק רציני(ונכון,לפעמים גם כבד)לא תחביב. היתי רוצה שיחשיבו אותי מקצוען בתחום,ולא חובב,נלהב ככל שיהיה.

shovavi25

New member
האדם עושה את עצמו

כל אחד מחליט מה הוא יהיה ואיך הוא יראה (למעט מחלות נוראיות כאלו ואחרות...) מי שהוא שמן צריך ללמוד לחיות עם עצמו ואם כ"כ רע לו עם עצמו שירזה, אם הוא נשאר שמן כנראה שטוב לו ולכן אין לו מה להעלב אם אומרים לו שהוא שמן. מי שנעלב מהערה כזאת כנראה שרע לו עם איך שהוא נראה ואם הוא בכל זאת לא עושה כלום עם עצמו אז הוא פשוט חסר עמוד שדרה ורצון להשתנות, אז אנשים כאלה, ותסלחי לי על ההתבטאות, כל הזין להם שיאכלו עם מה שהם בישלו או שיקחו את עצמם בידיים... כל אחד יכול...

אוי הלחץ דם שלי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

"כל אחד מחליט מה הוא יהיה ואיך הוא יראה (למעט מחלות נוראיות כאלו ואחרות...)" - RONG " מי שהוא שמן צריך ללמוד לחיות עם עצמו ואם כ"כ רע לו עם עצמו שירזה, אם הוא נשאר שמן כנראה שטוב לו ולכן אין לו מה להעלב אם אומרים לו שהוא שמן"- בבקשה אל תגיד לי שאתה באמת מאמין בזה.......
" מי שנעלב מהערה כזאת כנראה שרע לו עם איך שהוא נראה ואם הוא בכל זאת לא עושה כלום עם עצמו אז הוא פשוט חסר עמוד שדרה ורצון להשתנות, אז אנשים כאלה, ותסלחי לי על ההתבטאות, כל הזין להם שיאכלו עם מה שהם בישלו או שיקחו את עצמם בידיים" - שוב אני מתחננת, היית כזה מתוק במסרים..בבקשה בבקשה אל תגיד לי שזה מה שאתה באמת מאמין!!!!!! "כל אחד יכול..." - האומנם?? היית פעם שמן? סבלת מהתמכרות לאוכל? בולימיה? ניסית לרזות? כאחת שלא נעלבת , כאחת שחיה עם עצמה טוב..תן לי לומר לך שהעוול הכי גדול שקיים בעולם, זה לקחת קבוצת אנשים שאתה לא יודע עליה כלום ולהעביר ביקורת יחד עם הסקת מסקנות כל כך פוגעניות ומוטעות ביסודן על אותם אנשים. בורות אינה פשע, אבל היא הופכת לאלימה ופוגענית כאשר היא מופנית כלפי חפים מפשע. לא הוגן ולא פייר ולא נכון מצידך לבוא לומר דברים כל כך מוטעים ובכזו נחישות על קבוצת אנשים ענקית שחיה בעולם הזה . פשוט עצוב.

טוב קונכיה

יש נימוקים שאת מסוגלת להפריך לבד, אבל הנה לך חיזוק בכל זאת: יש הבדל בין להרגיש טוב עם עצמך לבין להרגיש טוב עם היחס החברתי. החברה משתנה כל הזמן, אך היא עדיין לא מושלמת. לפי ההגיון של שובבי, השמנים צריכים לרזות אם לא נוח להם עם יחס החברה, המזרחים - לצבוע בבלונד, ההומואים - להכנס עמוק לארון, הנשים כדאי שתהיינה יפות ותשתוקנה וכו´ וכו´. חברה מחובתה להתפתח, לא תמיד חייב המיעוט לשאת את הכל ולכופף את עצמו.

../images/Emo51.gif על החיזוק

רק בסוגריים- אני לא בטוחה שהיום אחוזי האנשים הנחשבים כבעלי משקל עודף זה מיעוט ..בארה"ב למשל מדובר על מעל ל 50% מהאוכלוסיה... כך גם לגבי נשים- אנחנו כבר לא מיעוט..ובכל זאת החשיבה הסטריאוטיפית מצליחה למקם קבוצות אלה לתוך תחושת מיעוט.. ואת החמישים אחוז הנותרים לתוך תחושת רוב "נורמלי" ו"נכון"... מדהים הא?

בבר

New member
../images/Emo5.gifאני מקווה שהיא לא חברה שלך

כי אם כן אז חבל בשבילה ואתה צריך לשנות גישה דחוף. שמנה היא כמו רזה גם לה יש רגשות, תחומי עניין ועוד.... טוב לך איתה כי היא עושה סקס טוב וזה לא קשור כהוא זה לאם היא שמנה או רזה.

מולי בת

New member
אין שלמות

אחת שמנה והשניה לא הכי יפה והשלישית לא הכי חכמה אז מה? אני לא מכירה מישהו או מישהי מושלמת אז תתרכז בחיובי ולא בשלילי...

למעלה