בלתי צפויה............
אני מחשיבה עצמי אדם שמן. מה שעבר עליי כשקראתי את השרשור הזה היה חלק מהרבה רגשות שעוברים עליי כשאני קוראת פה בפורום. בעיקר את התגובות השטחיות, הכוללניות, הרדודות והריקות. בסך הכול רוב הכותבים גילו הבנה לבחור, חלק בכלל לא הבינו על מה המהומה, חלק גילו שגם הם נמשכים לנשים שמנות, ודווקא המיעוט בדרכו הגסה והברוטאלית והכוללנית ,הוא זה שהשמיע את קול האופוזיציה המוחלטת. וכמובן לא תוך כדי הבעת דעה אישית אלא תוך כדי החלטה כוללנית שדעתו היא היחידה האמיתית וזהו...וזה כבר אומר משהו. כשמנה,יותר נכון כאדם המעריך את עצמו.. ממילא לא הייתי רוצה להתקרב בשום דרך למיעוט הזה, כך שמבחינתי "עם השמנות "לא הפסיד כלום, אלא רק הרוויח. גם המחשבה שהובעה כאן שכל העולם מעדיף רזות..איכשהו לא מסתדר לי... כל הנשים השמנות שאני מכירה, בעצם שרובינו מכירים.. נשואות, בעלות משפחה, נאהבות, או נמצאות במערכת יחסים..לא שמתי לב עד היום שכל הבודדות, גלמודות, ממורמרות, בתולות, ..הן דווקא שמנות..אפילו קצת להיפך הייתי אומרת. זה נכון שלאנשים שמנים יש בעיה, התקשורת ועולם האופנה קשרו מזמן קשר כנגד הנשיות כפי שהיא מתגלמת בכל אישה באופן אחר , וכל הדרכים לגיטימיות..אך לא זה מה שמלמדים אותנו. אני יכולה להיכנס לכל נושא הכפייה על החשיבה הנשית..אבל בשביל מה? נעזוב את זה. גברים רבים לא נמשכים לנשים שמנות..יופי, מה שעצוב זה שהם משוכנעים במאה אחוז שכך "נכון" שיהיה, ושכוווווולם מרגישים כמוהם. אני מבינה שזה כואב ומפתיע להם להיווכח שזה לא כך, אבל אלה עובדות. יש גברים שכן נמשכים לאישה שמנה, יש יותר ממה שאתם חושבים, זה שב"חבר'ה" לא אומרים דברים כאלה.. אינו יותר מעוד תעודת עניות עצובה לחולשת האינדבידואל אל מול הצורך באישור חברתי, אפילו על חשבון תחושות אישיות. אבל זה קיים, עובדה. יותר מזה, יש גברים רבים.. שנמשכים לאישה. נקודה. אישה יכולה להיות בכל צורה, משקל, צבע ומראה..אם יש בה נשיות, מיניות, משיכה.. הם יקלטו את זה ולא יגבילו את עצמם לעטיפה אחת בלבד. אי אפשר לקרוא להם חובבי שמנות, אלא חובבי נשים.. אישה היא אישה, וזהו. כל האמריות הכוללניות שמכריזות על זה כיפה והאחר כמכוער...נו באמת, אלוהים חדש נולד- הוהוא המחליט והקובע לכולם? יש כאלה שלטבוע בשומן וצלוליטיס זה העונג שלהם.. שנשלח אותם לגרדום? שומן וצלוליטיס הם חלק מהאישה, לא מכולן..אבל מהרבה מאוד..סו וואט??? מיקבע שזה לא נשי? מעורר מינית? ובכלל...כשעוברים את הגיל ואולי גם את שלב ההתבגרות , מבינים שלשכב עם אדם אחר ולא משנה גבר או אישה- אינו רק לשכב עם גוף. לחלוק מיטה עם גבר /אישה זה לחלוק אנרגיות מיניות בעיקר... ולפעמים זה יכול להיות בגוף חטוב להפליא , ולפעמים בגוף שמן , ולפעמים בגוף שעיר נורא, ולפעמים בגוף רפוס, או לבן, או שחור, או נמוך...מה זה משנה? כמות השיער או השומן או הצלוליטיס לא הופכים אדם למאהב טוב או רע, מה שהופך אותו לפרטנר מיני אדיר זה האנרגיות שלו, האדם שהוא, ומה שיש לו להציע. היות ואני משוכנעת שאת היחידה שקוראת את המגילות שלי כאן.. אז קבלי גביע קטן ומוזהב (נעלם לי האייקון)אם בכל זאת הגעת עד הנה..