סקס עם שמנה

הטיZרית

New member
סטיה? לא סטיה? חולה או לא??

מה זה משנה??? זיינת שמנה???? ביג דיל!! אתה נמשך לשמנה??? ממש ביג דיל!!! תעשה מה שבראש שלך ואל תתן ל"חברה" לנהל לך את החיים ולקבוע מתי אתה סוטה ומתי אתה לא!! אתה מזדיין עם בחורה שמנה... אתם נהנים?? יופי לכם!! תמשיכו ככה!! קורה... יש גברים שאוהבים שמנות!! יש גם נשים שאוהבות שמנים!! אני לא חושבת שאני מחדשת פה משהו... אבל רבק!! מספיק... כמה אפשר??

Turambar

New member
../images/Emo45.gif סוף סוף!!!

תהיתי אם רק אני מרגיש שהדיון הזה כבר מזמן מיצה את עצמו... כולם מזדיינים, כולם מזיינים וכולם מקבלים! שמנים, רזים, סוטים ואפילו דתיים (כן דתיים!) אז די!

לך על זה......

היי אתה בסדר גמור אתה אוהב סוג כזה של נשים וזה אחלה תלך על זה וששום דבר לא ישפיע עליך יש גברים שאוהבים אותם רזות וגברים שאוהבים אותן שמנות אתה לא יחיד שאוהב שמנות ואם זה מפריע למישהו אז הוא יכול לקפוץץ!!!!!!!!! בהצלחה לך לילוששששששש

לא קראתי את כל השרשור .....

מה שאני יכול לומר שלא הייתי מעלה בדעתי לזיין שמנה. תסלח לי כן,אבל אותי זה מגעיל ומוציא לי את החשק המיני. כשאני הולך ברחוב ומולי באה שמנה היא מושכת את עייני רק בגלל שהיא שמנה. האם זיינת פעם בחורה חטובה?או שאתה מחפש רק שמנות. כל אחד והטעם שלו.העיקר שאתה נהנה מהסקס,זה הכי חשוב. גם שמנות הן נשים וזקוקות לזין ומה הם היו עושות אם לא היו גברים כמוך?

הטיZרית

New member
אתה נותן הרגשה ש...

שאתה הולך ברחוב וכל מה שאתה עושה זה לחפש אובייקטים מיניים.... לא מוצא חן בענייך?? אל תסתכל ואל תזיין שמנות..

צדקת,לא מסתכל על שמנות ולא

מזיין שמנותכי זה מגעיל אותיאישהאו בחורה חייבת לשמור על אסטטיות.

מלאה-שמנה

לכל המעוניין לדעת :אשה שמנה זו אשה בשלה ..פעם לפני המון שנים אשה שמנה זו האשה האמיתי.. אשה שמנה זו אשה עם המון תשוקה ותאווה......

למעלה