סקס עם פרטנר אחד

miri29

New member
חוויות נוספות

כמישהי שנשואה 18 שנה ובעלי היה הפרטנר הראשון והיחיד , מתוודה כאחת שאחרי כל כך הרבה שנים כמהה לניסיונות חדשים, למעשה המין עם בן זוגי טוב אבל יש מחשבות אחרות...........לא מעט מתעסקת בלמה ובשביל מה .... אשמח לתגובות. מבינה אותך מאוד.

Hendrixon

New member
אמת../images/Emo13.gif

בכל מקרה עצם זה שיש לך שאלות ותהיות, הייתי אומר שהשעון חול כבר רץ, וזאת רק שאלה של זמן עם שתתנסי בסקס עם גבר אחר. עברתי את זה עם כמה נשים, בכל מני שלבים של הקשר שלהן, וכל אחת התמודדה עם זה אחרת. רק שתדעי שהעניין לא פשוט כלל וכלל, וזה לא משנה בנות כמה הן היו וכמה שנים הן היו עם הבעל. אחת לקחה את זה כהתנסות קראה לזה "משבר גיל הארבעים" ולא האמינה שהיא נמצאת עם מישהו שהוא לא בעלה. אחרת כבר הייתה בשוונג ווידעתי שאני לא "הראשון" שלה מחוץ לנישואין. כל אחת בוחרת את הדרך שלה להתמודדות
אני לא בעד לבגוד ובטח לא מעודד את זה, אבל מבין כאלה שלא חוו מספיק לפני הקשר ויכול להבין מאיפה זה בה. אגב גם אני "זכיתי" להיות נבגד ע"י חברה לשעבר, לכן אני מכיר את החרב משני קצותיה.

Hendrixon

New member
זה מדהים איך אנשים שיצאו בנס

מאירועים שיכלו לסים את חייהם, שזה בעיקר תאונות דרכים, רואים את החיים אחרת. אני פשוט כל כך מבין ומזדהה איתך כי גם אני יצאתי בנס משלוש תאונות קטלניות, כשהראשונה היממה אותי כנער מתבגר, השניה כבר נטעה בי פחדים מסויימים כחייל בסדיר, והשלישית (שנת 95) פשוט שינתה לי את צורת המחשבה, ומאז אני לוקח את הכל באיזי, נהנה מכל רגע קטן ומעריך אפילו את הדברים הכי פעוטים וחסרי המשמעות. מה שכן זה בהחלט גורם לחשוב למה *כן* יש משמעות בחיים האלה, ואיך כל זה נכנס למסגרת זמן, שהוא בעיקרון נתון, אך יכול להסתיים בכל רגע לא נתון. פילוסופיה בגרוש
בהצלחה בהמשך

P u s s i c a t

New member
וואו, שאלה כבדה...

בתור מי שלא רואה את עצמה מנסה נישואים אלא עושה את זה פעם אחת ולתמיד (בשאיפה, כמובן) וכמי שלא מאמינה בבגידות גם אם הרצון יקרע אותי מבפנים - אני בהחלט בעד התנסויות לפני הנישואים. לא ללכת ולשגל כל בר דעת מהר מהר לפני שנתחתן, אבל לא רואה את עצמי מתחתנת עם הגבר הראשון והיחיד שלי. ואגב - כל אחת ואחת מהחברות שלי שהתחתנו עם החבר הראשון והיחיד - מתבאסות מזה היום. אחת בגדה - והיא כבר לא חברה שלי. השניה בימים אלה גילתה את נפלאות הצ'אטים..... האחרת "מקנאה" בחברות שלה שבוגדות. הן כולן צמאות למידע על גברים חדשים בחיי (מסכנות - אצלי הן יכולות למות מהתייבשות...) ורוצות לשמוע עוד ועוד כאילו לחיות דרך החיים שלי את חיי הרווקות המגוונים. או בקצרה - חד משמעית - יותר מפרטנר אחד. אולי לא הייתי הולכת על 2758 אבל בהחלט יותר מאחד.

באתי לפה מהעמוד הראשי...

אני נמצאת שנה עם החבר..הוא הראשון שלי. אני אוהבת אותו ואני ממש חושבת שזכיתי במשהו טוב! אבל לאחרונה יש לי "עיניים גדולות"...אני מתחילה לחשוב מה אם לא היה לי חבר... מתחילים איתי הרבה ואני לפעמים קצת מתבאסת מזה שאני תפוסה., אבל מצד שני אני יודעת שמה שיש ביני לבין החבר אין להרבה אנשים, ושאני לא מוכנה לוותר עליו (ולא מסוגלת לבגוד) הצילו?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

נוAה חושבת שאת צריכה לעשות חושבים רציני עם עצמך. הרגשה כזאת לא נעלמת ברגע, ואי אפשר להתעלם מזה. אם את חושבת שיש לך איתו קשר טוב ואת אוהבת אותו, אז תנסי לתת את כולך. אם את פוזלת הצידה, זה אומרת דרשני. רק את יכולה לדעת...

Hendrixon

New member
תמיד כשאתה בפנים, בא לך להיות בחוץ

וכשאתה בחוץ, אתה מתגעגע למנעמים של הבפנים
תגידי תודה שאת לא גבר, אחרת היית צריכה להתמודד גם עם יצר הכיבוש ופיזור הקוד הגנתי שלך

Lotan14

New member
בעד להתנסות אבל..

יש לי ידיד שדוגל ביעה של נישואים פתוחים זאת אומרת שגם בן הזוג וגם בת הזוג יכולים לשכב עם מי שהם רוצים מבלי שזה יפריע לבן/בת הזוג (זה לא אומר שהם לא יהיו מאוהבים)

אני מניחה שהתגובה מיועדת לי?

זה היה מהר! בכל אופן אין מצב למע' יחסים פתוחה ביני לבין החבר (הוא לא פתוח לרעיון) והבגידה מוכרת לו ממקום קרוב וכואב...

Lotan14

New member
האמת שלו מצטער אבל הנה תגובה

זה לא נשמע כאילו את ממש מתלהבת מהמערכת יחסים את יודעת שהוא אוהב אותך מאוד והוא יעשה הכל בשבילך אבל לא נראה לי שאת באותה עמדה כי אחרת היית מסתפקת בוא אני מצטער שלא הבהרתי את עמדתו של ידידי עד הסוף הוא לא אומר שהוא ישר ילך יוזיין כל מי שהוא רואה וגם בת זוגתו לא למרות שלא יהיה לא אכפתת מה שכן הוא אומר שהוא לא יעצור משהו שיכול לגרום לא לאהוב מישהיא אז בקשר לבעייה שלך למרות שאני שונא את זה וכל הבנים שונאים את זה כי זה מעמיד אותם במצב מאוד לא נוח תקפיאי את היחסים ביניכם ותראי באמת מה קורה אם עצמך אם כעבור כמה ימים תראי שאת מתגעגעת אליו אז סביר להניח שזה זה

אני רק חושבת

על להקפיא את היחסים בינינו ונהיה לי חור בבטן... אני מסובכת לאללה עם כל זה

Sefy

New member
הייתי רוצה להיות כל החיים עם אחת

אבל זה כבר לא יקרה. אישית אני חושב שלחוות ולהתנסות אפשר גם עם פרטנר אחד.

שאלה מצויינת

בטח התשובה תהיה שונה מאחד לאחד. נוAה אישית לא מהבוגדים ולכן היא לא תתפרפר. ברגע שימאס לה, היא תמשיך הלאה. אבל - השאלה לא נשאלה לגבי נוAה ספציצית, אלא באופן כללי למען הדיון. וטוב שהיא נשאלה, בגללה הגעת לפה
ברוך הבא

לא חייבים, אבל

שני הפרטנרים צריכים להסכים לזה, ולא תמיד מגיעים להסכמה. חוץ מזה, יש אנשים שמעדיפים לעבור הלאה מאשר לנהל קשר פתוח, כי זה פשוט לא כוס התא שלהם. אז אין שום דבר בגדר "חייב" - "לא חייב".

העקרב69

New member
נועה יקירתי אפשר גם אחרי הנשואים

נישואים זה לא כלא אפשר בהסכמה בין בני הזוג סטוץ מידי פעם. כך זה עובד ביני לבין אישתי ואנחנו נשואים 22 שנה באושר.

למעלה