סקס עם פרטנר אחד

מבינה למה את מתכוונת

לא כולם נופלים בגיל צעיר יחסית על משהו כל כך רציני וחזק. אבל מה לעשות... אם זה קורה, צריך לשמוח על הזמן שהרווחנו במקום לייסר את עצמנו על זה שלא יצא לנו ליפול על כמה מערכות יחסים פחות מוצלחות לפני הדבר האמיתי (לא נראה קצת אבסורדי?). דוד שלי ואשתו ביחד מגיל 16. עכשיו הם בני שלושים ומשהו ונשואים והכל אחלה (והם באמת אחלה ותמיד שמחים וצוחקים ונראה שהיחסים שלהם השתמרו מצוין).... כשאמא שלי התחתנה היא היתה בת 20.... ואין לה חרטות על זה. וההכרות שלי עם היחסים שלהם קרובה יותר מאשר של דוד שלי, ואני יכולה לומר שזה אחלה. לעומת זאת, יש לי חברה שהיתה עם החבר שלה 3 שנים, וכולם היו בטוחים שהם יתחתנו ויחזיקו שנים, ובסוף היא הפתיעה אותי, ובגדה בו עם ידיד שלה, והם כמובן נפרדו.... אז כמו שאמרתי עוד קודם, אי אפשר לדעת מה יקרה. אבל מי שבאמת אוהב חזק, קשה לו לדמיין את עצמו בלי זה שהוא אוהב.

shirliya

New member
תחושת בטן

אנחנו לא צריכים לעשות דיונים כאלו ואחרים,גם כאנחנו נכסים לקשר אנחנו לא יודעים מראש האם הוא ימשך כל החיים,צריכים להתחיל איפשהו. עם השנים,בכל מערכת יחסים לא משנה מה המהות שלה אנחנו לומדים משהו ואי אפשר לדעת מראש מה יהיה,האם זה ימשך,האם זה יהיה לכל החיים אולי זה יגמר עוד יומיים,זו הדרך שלנו ללמוד,כך אנחנו צוברים ניסיון. לפעמים זו רק תחושת בטן שאנחנו צריכים ךזרום איתה...

yotitoti

New member
לגלות לך משהו?

שום דבר לא סופי (חוץ מהמוות...)! ועוד דבר - מסתבר שהתשוקה לחוויות מיניות אחרות, בעודנו מחוייבים לבן זוגנו הקבוע, יכולה להתעורר (והיא מתעוררת!) גם אם צברנו אי אילו חוויות מיניות לפני כן. וזה לא בהכרח אומר שהמערכת הזוגית לא טובה. זה אומר שאנחנו בני אדם ולא רובוטים ויש לנו רגשות, כמיהה ותאווה לחיים ולמה שיש להם להציע. אין מה לדאוג לגבי ה"פספוס". כשטוב לנו אז טוב לנו, ומה זה משנה בכלל מה יכול היה להיות... המחשבה הזאת היא הרי מחשבה סתומה, שלא מקדמת לשום מקום, הרי יכולים להיות אלף תרחישים, ומה שקורה לנו זה מה שקורה ועם זה ננצח!

על האש

New member
זה בסדר..

יש מספיק שמבלים את החיים עם פרטנר אחד,ואם פרטנרים אחרים מהצד
. אבל במסגרת השאלה,אני חושב שזה תלוי באופי האדם,אם הוא מעדיף לחוות כמה שיותר,לפני שהוא נכנס לקשר עם פרטנר אחד. או פשוט,להסתפק בפרטנר הנוחכי עד סוף הקשר בלי שימאס לו מכך באמצע..

emh

Member
בעיקרון אני מסכים איתך....

ומי שמכיר אותי מהפורום יודע שאני מעוניין להתנסות כרגע כמה שיותר.... אבל יכול להיות גם מצב, שדווקא החבר\ה הראשון\נה שלך, תהיה לו\לה גישה מאוד פתוחה לכל מה שיתחשק לעשות, כולל למשל הוספת צלע שלישית או חילופי זוגות... ברור שזה דבר די נדיר שזוג צעיר כבר בהתחלה יהיה בעל פתיחות כזו, ושהקשר באמת יישאר לכל החיים - אבל זה בהחלט ייתכן ויש גם זוגות שחיים בנישואים בהסכמה לסטוצים מהצד מדי פעם עובדה שיש מסיבות של חילופי זוגות... דבר נוסף: יש גם זוגות שמתגרשים, וחתונה לא בהכרח אומרת שלא תהיה הזדמנות שנייה - אני לא אומר שאנשים מתחתנים בכוונה להתגרש, אבל זה משהו שבהחלט לוקחים בחשבון ולמשל - חותמים על הסכמי רכוש... ויש גם את אלו שמתאלמנים\ות... בכלל, נראה שבארץ שלנו - הכל יכול לקרות....

ממממ......ועל זה הייתי אומר

אם הנסיכה מאוהבת וטוב לה - שתחזיק בדרכה ובאהובה ומצד שני לא יהיה מקום להשוואה כי היא אינה יודעת סקס אחר...

הספרנית

New member
בשום אופן לא פרטנר אחד לכל החיים!

זה משעמם והספרנית בתור אדם סקרן מטבעו, בחיים לא היתה מסוגלת לחיות עם המחשבה שיש דברים שהיא מעולם לא ניסתה או חוותה (בגבולות מה שמעניין אותה כמובן, כן?...
) ודווקא יש לה חברה שבגיל 39 מצאה את עצמה בתהליכי גירושין מהסיבה הזו בעיקר, וכיום כמה שנים אחרי הגירושין היא לא מאמינה איזה עולמות חדשים היא למדה להכיר, סתם ביזבוז של 13 שנות נישואין.

הממממ אני לא בעד

לי נראה שכמה שיותר נסיון לפני שמגיעים לאחד שישאר לכל החיים זה יותר טוב, כי אחרת....אפשר לאכול אותה אם עושים סקס רק עם בן אדם אחד כל החיים, כי ככה לא לומדים דברים חדשים אף פעם, אלא אם כן יש דמיון, אבל אם אין, זאת בעיה... ניקו

Alfa156 GTA

New member
אתה לא יכול

לזיין את כל הנשים בעולם. אבל אתה צריך לנסות האלפא

Kitty the Cat

New member
אני חושבת...

שזו גישה לא בריאה מצידך... אבל מילא... אני מקווה שזו לא באמת המדיניות שלך ושזה נאמר בצחוק. ובקשר לשירשור בכלליות, אם הזוג עצמו הוא פתוח מספיק, אני חושבת שעדין אפשר לגוון אנשים גם במסגרת הזוגית... קצת דמיון, וזה יגיע... חוצמזה, אני לא חושבת שהייתי יכולה להיות עם בן אדם אחד כל החיים, אבל אני מכירה בחורה בגילי שהיא עם חבר שלה כבר מכיתה ו'
כבר 8 וחצי שנים... אני לא מסוגל להסביר את זה אבל אם זה קורה אז אני לא חושבת שיש איזו בעיה עם כך שבחורה בת 19 תחליט שהיא רוצה להיות עם הראשון שלה. אם הם מתאימים, אין כאן שום קטע של החמצה. היא הרי לא רואה את עצמה עם אף אחד אחר. אז למה לה לחשוב כך. אחרי כמה זמן רק היא תוכל לקבוע אם זה מתאים לה או לא. בכל מקרה היא עדיין צעירה, ואפילו אם הזמן הזה "יבזבז" עדין יש לה זמן לבזבז. זה לא שהיא בת 30...
בגיל כזה תריך לברור בקפידה... ולנסיכה, כל הכבוד
המשיכי כך. רק מה שאת חושבת לנכון, תלכי עם הלב שלך וזהו... שלא יהיה אצלך בכלל פתוח לדיונים הנושא הזה

למעלה