סקס עם פרטנר אחד

tokit

New member
אני שמחה שחוויתי יותר מפרטנר אחד

(הרבה יותר, אבל מי סופר??) לי זה חשוב, ולו כדי לא להרגיש שפיספסתי משהו. גם היום, כאשר חזרתי למצב של מונוגמיות עם חבר שלי, קשה לי לדמיין שהוא יהיה הפרטנר האחרון שלי, אם כי אשמח אם זה מה שיקרה. לגבי אחרים.. יכול להיות שיש כאלה שלא זקוקים ליותר מאחד. הם מצאו את האחד והיחיד, טוב להם ולא מעניין אותם מה עוד יש שם בחוץ. וזה גם אחלה.

מה לעשות,

לא כולנו אותו דבר.
לך מוזר הרעיון שהחבר שלך יהיה הפרטנר האחרון שלך? לי מוזר הרעיון שהחבר שלי לא יהיה....... כלומר, יכול מאד להיות שהוא לא יהיה, אבל הרעיון מוזר לי. אני יודעת שבמצב של חלופת פרטנרים שכיחה, אני עלולה לאבד את עצמי. אני מכירה את עצמי. אני יותר בקטע של אהבה יציבה וחיה... ואני עדיין שואלת את עצמי כל יום איך הדבר הטוב הזה קרה לי.

tokit

New member
הרעיון מוזר לי רק מהבחינה הזו

שהיו לי כל כך הרבה פרטנרים, שעדיין קשה לי להאמין שהוא אכן זה שיהיה האחרון שלי. לא תהיה מאושרת ממני אם זה מה שיקרה, אבל זה עדיין קשה לעיכול. אין לי שום צורך בעוד פרטנרים בחיים, אלא שזה עדיין לא נראה לי מציאותי. גם אני שואלת את עצמי כל יום איך הדבר הטוב הזה קרה לי, וגם מבחינתי האהבה הזו עדיפה על פרטנרית מתחלפים.

T r i l i a n

New member
לא נראה לי משנה

אולי להכנס למערכת יחסים ארוכה עם הראשון/ה משאיר מן תהיה כזאת של איך זה עם אחר/ת. אבל חוץ מזה - לא נראה לי שזה משנה. אפשר להתנסות עם אחת/ד בדיוק באותם דברים כמו עם 100. וגם אי אפשר לדעת שהקשר זה לכל החיים כל עוד את חיה...

lulit

New member
מנסיוני

כמעט ונשארתי כל חיי עם אותו אחד. אתם יודעים.. ההוא שמכירים בגיל 6 ונשארים יחד עד המוות.. אבל משהו התקלקל, ונפרדנו אחרי המון שמון שנים יחד.. מאז חוויתי עוד אי כמה.. ללא ספק מומלץ בחום.

אם מצאתי את זה

מלפני שהספקתי להתנסות (ואני יכולה להגיד שמצאתי, בלי לעשות עין הרע
) אזי אני לא הולכת לוותר על זה בשביל להתנסות עוד. אני יודעת שיש אנשים שיש להם תחושה של פספוס ולמרות החוויות שהיו לי עם גברים (הרבה חוויות אך קצרות שלא כללו מין) אני מרגישה שנמאס לי לחפש לכן אין בי גם תחושת פספוס.

כן!

מה זה משנה כמה פרטנרים? משנה כמה אתה מאושר... אם הזוגיות טובה, גם עם הנושא יעלה אי פעם, תמיד אפשר לפתור את זה בתוך הזוגיות. אם הזוגיות לא טובה - מה זה משנה הסקס? באופן אישי - לא הייתי עם הרבה בחורות לפני שהתחיל הקשר עם המלאכית וזה מעולם לא הפריע לי. נכון להיום, כמות הפרטנרים שהייתי איתם לפני שהכרתי את המלאכית נמוך מאלו שהייתי אתם במהלך הקשר. אגב, היא ללא ספק ברמה אחרת משאר הזיונים שהיו לי, כך שאם השיקולים הוא הסקס בלבד והייתי צריך לבחור (תיאורטית) רק אותה או את כולם בלעדיה הייתי בוחר להסתפק בה בלבד. לשמחתי, אנ לא צריך לקחת בחירות כאלו.

shellush

New member
עם כל הליברליות שלי, אני דווקא כן

מעדיפה עם בן זוג אחד, שאוהב ולא יותר מזה. מה שכן, אחרי כמה שנים של ביחד, אני בעד נישואים פתוחים / יחסים פתוחים ו/או חילופי זוגות וכו'. אמנם כשהייתי עם בן זוגי שלוש שנים, לא רציתי לגעת באף גבר אחר, אבל אולי אחרי 10 שנים של ביחד או 20 שנה של ביחד רוצים לגוון.

מבחינתי, למרות שאני מכבדת את הצורך

להתנסות, אני חושבת שאפשר להתנסות גם עם אדם אחד.ז"א-אני לא צריכה לשכב עם הרבה גברים כדי לחרוט על דיגלי את ההתנסות.

shaytaz

New member
תגובה

שווה לנסות מס נשים האפילו יחד וזה אומר גם ביחד באותו יום באותהכ שעה במיטה ולראות עד כמה יכולה להיות אכותית ואז לבחור

n1r2a3

New member
לדעתי יש לקיים יחסי מין רק אחרי הנש

ורק עם האשה החוקית. אלו הם חוקי אלוהים.

מסתלבט חופשי חופשי.....

האלוהים הזה אל תאמין לו ידידי בטח הוא "עשה" את כל המלאכיות שם למעלה חופשי חודשי האלוהים הזה מהנדס משוגע גם אחרי החתונה אפשר לגוון.........אבל רק במכוני משכב

למעלה