טל מתייצבת ומסבירה את עצמה: ../images/Emo13.gif
אני אמנם צעירה, אבל כשיודעים שנופלים על משהו טוב, אז יודעים..... אני לא יוצאת בהצהרות של "נהיה יחד לנצח" וכאלה........ אני, כמובן, לא יכולה לדעת. אני רק יכולה לדעת שכרגע, כבר שנתיים, הוא הדבר הכי טוב שקרה לי. הוא הציל אותי מתקופה דיי חשוכה בחיי, ואני חייבת לו הרבה. ואוהבת אותו המון. ולא סתם אהבת נעורים שטחית. אני שמה לב למה שהולך סביבי, אז אני יודעת להגדיר. ההודעה הקצרה שפרסמתי בשרשור ההוא התייחסה לזה שכרגע, אני לא מסוגלת לדמיין את עצמי בלעדיו. או מישהו אחר. אז כן, כרגע, כל מה שאני רוצה זה להיות איתו, ומצידי, אם נמשיך לאהוב כמו עכשיו, לא יהיה אכפת לי לחיות איתו כל החיים (שוב, אם דברים באמת יחזיקו מעמד במשך השנים, ונלמד להמשיך ולהשתנות ולחיות אחד בהתאם לשני).. כלומר, אני לא ארגיש החמצה בגלל שלא הזדיינתי עם עוד אנשים...... זה נראה לי קצת שטחי ומטומטם לזרוק את מה שיש לי בשביל ההזדמנות לנסות גברים אחרים, שלא יגיעו לקרסוליים של זה שאני אוהבת כל כך. משום בחינה. החיים זורמים, ואני לא יודעת מה עוד יקרה, אבל כרגע- הוא בהחלט מספיק לי. בלשון המעטה. אני לא מקנאה בחברות שלי שבגילן היו כבר עם הרבה (יחסית) גברים. זה לא עושה עליי רושם. בכלל, כל אשה שתזרוק מספר גבוהה על פרטנרים שהיא שכבה איתם במשך חייה. זה לא אורח חיים שמתאים לי. אני לא הייתי יכולה להתמודד איתו. ואני גאה בעצמי על זה ש, כמו שאומרים, "נפלתי טוב"...
וגם זה לא בא כזה בקלות, כי אפילו לפני חוויתי כמה שברונות לב. זה לא שהוא היה החבר הראשון שלי. אלא האהבה הראשונה שלי. והוא הוכיח לי כמה אהבה יכולה להיות טובה ונוחה ובטוחה ומדהימה. וסקס... מדהים. אז כן- מצידי שישאר תמיד ככה. אני לא צריכה שאנשים יבואו ויטיחו בפני כמה אני תמימה ושטויות כאלה. אז אולי.... אולי להם חסרה קצת מהראשוניות הזו. בהצלחה לכולם במציאת האהבה שלהם. כן, גם לי זה לא בא בקלות. לכן חשוב לי לשמור על זה.