סקס עם פרטנר אחד

סקס עם פרטנר אחד

בעקבות הודעתה של Princess of Tides, עלתה בראשה של נוAה השאלה: האם הייתם רוצים להיות כל החיים עם פרטנר אחד, או שהייתם רוצים לנסות ולהתנסות כמה שיותר לפני שאתם נכנסים למסגרת נישואים בה אין אפשרות להחליף יותר בני זוג? נוAה אישית חושבת שזה מאוד חשוב לחוות ולהתנסות עם מספר פרטנרים לפני ששוקעים בקשר "לכל החיים".

חשוב להתנסות

ואם נניח רגע בצד את הצורך/חשק/דחף להתנסות, תמיד קיים החשש שהוא יגיע בשלב מאוחר יותר, כשכבר יהיה מאוחר מדי... לא חבל?

אין שום קשר בין

השניים. ההתנסויות לפני "ההתחייבות" לא הופכת אותך למישהו אחר. נכון שמאד רגיל לשמוע את המשפט כשהייתי צעיר התהוללתי ועכשיו נרגעתי עם X.... לא שזה לא נכון אבל כמו תמיד זה כלכך אישי. מכירה זוג שמגיל 15-16 הם יחד כבר כמעט 30 שנה והזמן לא יכול להם... ואתה בטוח מכיר את אלו שמתגעגעים בתוך הנישואים שלהם לשנות ההוללות והנסיינות.

זה מין הסתם אינדיבידואלי

ואם היא פגשה את האדם הנכון על ההתחלה, אולי חבל לוותר עליו רק כדי לצבור עוד חוויות, שאין לדעת מה יהיה הערך שלהן מבחינתה. אבל אם היה ניתן לתכנן את החיים מראש, בחיים לא הייתי רוצה שזה יהיה התסריט שלי (זה אכן לא), נשמע לי כמו פספוס עצום. לדעתי, חשוב לספק את הסקרנות ולמצות את מה שאפשר לפני שנכנסים לקשר שרוצים שיהפוך לסופי.

TopSound

New member
מה זה הבן אדם הנכון?!?!?!

איך היא יודעת אם הוא בכלל הבן אדם הנכון... איך היא יודעת בכלל איך אם אין לה עוד מעומדים להשוואה? לא רק מינית אלא גם כבני זוג! אם כל הכבוד אמנם אני לא מכיר את הבחורה אבל היא כולה בת 19!!! מה יודעת הבחורה מהחיים שלה???... ועוד שבאה ואומרת שהוא הראשון... עזוב אותך! (שלישיית פרוזק סטייל)

"הבן אדם הנכון"

זאת לא קביעה אובייקטיבית, ברור שתמיד יש סיכוי שתטעה. מצד שני, גם אחרי מאה פרטנרים יש סיכוי כזה. לכן, אני לא מאמינה כאן בחוקים. לדעתי, זה גם מסוכן לבחור בן זוג לכל החיים כשאתה כל כך צעיר. אני הכרתי מישהו שרציתי לחיות אתו כשהייתי בת 19.5, נפרדנו אחרי שנתיים כשלא היה לנו על מה לדבר אחד עם השנייה, ועכשיו אני מסתכלת עליו ולא מבינה מה הקשר שלו אלי. ולמרות כל מה שאמרתי, לדעתי אסור להיצמד לחוקים בענייני הרגש, כי גם הדבקות בחוקים לא מבטיחה הצלחה.

טל מתייצבת ומסבירה את עצמה: ../images/Emo13.gif

אני אמנם צעירה, אבל כשיודעים שנופלים על משהו טוב, אז יודעים..... אני לא יוצאת בהצהרות של "נהיה יחד לנצח" וכאלה........ אני, כמובן, לא יכולה לדעת. אני רק יכולה לדעת שכרגע, כבר שנתיים, הוא הדבר הכי טוב שקרה לי. הוא הציל אותי מתקופה דיי חשוכה בחיי, ואני חייבת לו הרבה. ואוהבת אותו המון. ולא סתם אהבת נעורים שטחית. אני שמה לב למה שהולך סביבי, אז אני יודעת להגדיר. ההודעה הקצרה שפרסמתי בשרשור ההוא התייחסה לזה שכרגע, אני לא מסוגלת לדמיין את עצמי בלעדיו. או מישהו אחר. אז כן, כרגע, כל מה שאני רוצה זה להיות איתו, ומצידי, אם נמשיך לאהוב כמו עכשיו, לא יהיה אכפת לי לחיות איתו כל החיים (שוב, אם דברים באמת יחזיקו מעמד במשך השנים, ונלמד להמשיך ולהשתנות ולחיות אחד בהתאם לשני).. כלומר, אני לא ארגיש החמצה בגלל שלא הזדיינתי עם עוד אנשים...... זה נראה לי קצת שטחי ומטומטם לזרוק את מה שיש לי בשביל ההזדמנות לנסות גברים אחרים, שלא יגיעו לקרסוליים של זה שאני אוהבת כל כך. משום בחינה. החיים זורמים, ואני לא יודעת מה עוד יקרה, אבל כרגע- הוא בהחלט מספיק לי. בלשון המעטה. אני לא מקנאה בחברות שלי שבגילן היו כבר עם הרבה (יחסית) גברים. זה לא עושה עליי רושם. בכלל, כל אשה שתזרוק מספר גבוהה על פרטנרים שהיא שכבה איתם במשך חייה. זה לא אורח חיים שמתאים לי. אני לא הייתי יכולה להתמודד איתו. ואני גאה בעצמי על זה ש, כמו שאומרים, "נפלתי טוב"...
וגם זה לא בא כזה בקלות, כי אפילו לפני חוויתי כמה שברונות לב. זה לא שהוא היה החבר הראשון שלי. אלא האהבה הראשונה שלי. והוא הוכיח לי כמה אהבה יכולה להיות טובה ונוחה ובטוחה ומדהימה. וסקס... מדהים. אז כן- מצידי שישאר תמיד ככה. אני לא צריכה שאנשים יבואו ויטיחו בפני כמה אני תמימה ושטויות כאלה. אז אולי.... אולי להם חסרה קצת מהראשוניות הזו. בהצלחה לכולם במציאת האהבה שלהם. כן, גם לי זה לא בא בקלות. לכן חשוב לי לשמור על זה.

../images/Emo45.gif מי יתן וזה ימשיך

השאלה הועלתה באופן כללי. ושאלה למען הדיון והסקרנות... את רוצה את עצמך, כאחת שלא התנסתה, נשארת איתו כל החיים? בין אם זה ילך או לא, באופן כללי. את חושבת שלא תהיה לך הסקרנות לנסות ולהתנסות עם אחרים? איך תגיבי?

היי נוAה

תראי, אני לא אובייקטיבית. וכנראה נקודת המבט שלי היא לא לגמרי נטולת אשליות והשפעות של אחת שכבר שנתיים מאוהבת חזק. אבל... אני הייתי רוצה לחשוב שאנחנו יכולים להחזיק הרבה מאד זמן. נצח?... לא יודעת, הלוואי. סביר להניח, אני לא אשקר, שתצוץ לי באיזשהו שלה סקרנות בקשר למה היה יכול להיות... אבל אני לא שטחית. והאהבה הרבה יותר חשובה לי. ותכלס, אני ממש ממש לא מקופחת, ויש לי איתו סקס מדהים (הוא אמנם הסקס הראשון שלי, אבל חוויתי כבר התמזמזויות ... זה גם משהו). ובקשר לשאלה מה אני אעשה עם תצוץ לי הסקרנות הזאת?... לא יודעת מה לענות. כי אני לא רואה את זה כרגע. לא יודעת.

חשבתי על זה קצת...

זה עניין של החלטה של סדר עדיפויות. אם פתאום יבוא לי על סקס עם מישהו אחר, בשביל הגיוון, אני אצטרך להחליט מה עדיף לי... לחוות זיון עם איזה אחד, שאין סיכוי שהרגש שלי כלפיו יגיע לעשירית ממה שיש לי כלפי חבר שלי. אבל אני אוכל לומר שיש לי קצת יותר נסיון. או... להשאר איתו, שמביא אותי בסקס למקומות מדהימים, וללכת לישון כל לילה בזרעותיו, ולהרגיש בטוחה ונאהבת. זה עניין של בחירה. כל עוד אני יאהב אותו כמו עכשיו, הבחירה שלי דיי ברורה מאליו. אם דברים ישתנו... אז זה כבר משהו אחר. ומכיוון שאין לי ממש יכולות של ראיית העתיד, קשה לי לענות על זה כרגע.

נוAה היתה שם...

גם לה היה חבר בגיל הזה. 3 שנים הם היו יחד, 3 שנים נפלאות!
הם דברו על חתונה, על משפחה, על נצח... היו ימים של תמימות
כשמתבגרים, נפתחות העיניים. דברים משתנים. נוAה הרגישה שהיא לא יכולה להיות איתו יותר, והיא חייבת לראות עולם. היום היא לא מצטערת על הרגע הזה אפילו לא לשניה. היא באמת מקווה בשבילך שתהיי מאושר איתו. בהצלחה

תודה.

אולי ראיתי יותר מדי וולט דיסני שהייתי קטנה.
אבל אני מאמינה באהבת אמת. תקראו לי תמימה, חיה באשליות... לא אכפת לי. זוג מאוהב ומצהיר תוך כדי שהוא לא רואה את עצמו יחד להרבה זמן... משהו נראה לי חשוד קצת. נצח, לא נצח, העיקר להיות איתו כמה שיותר זמן. איתו אני מאושרת, ובלעדיו אני תמיד מרגישה שמשהו חסר. ובנוסף, הוא החבר הכי טוב שיש לי. כן, טוב לי ככה.

get well

New member
../images/Emo45.gifבהחלט מסכימה איתך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה שריבוי פרטנרים זה מה שיגרום לך למצוא את הבן אדם שאת רוצה להיות איתו.. אם יש לך משהו טוב מישהו שאת אוהבת וגם הסקס טוב לזרוק את כל זה רק בשביל "להתנסות" נראה לי מיותר וטעות. אני מכירה מישהי שעשתה את זה ועד עכשיו היא מצטערת כי הוא לא יחזור אלייה וכל אותם הפרטנרים והגיוונים שהיו לה לא השתוו אל החבר הראשון שלה. ולהיות רק עם גבר אחד כל החיים (בתנאי שזה מישהו שבאמת שווה את זה) דווקא נראה לי מאוד רומנטי ומיוחד.. חבל שהיום זה משהו מאוד נדיר וכולם מחפשים את הכמות ולא האיכות!

בלתי צפויה....

אין קשר לזה. תמימות באהבה, זה להיות חזק בתוכה ולהאמין שאתה כל כך אוהב את הבנאדם שאתה איתו, עד שאתה לא יכול לדמיין אתכם אחד בלי השני, משמע, לא תפרדו, משמע.... להיות עם אדם אחד כל החיים. המפוכחים מהתמימות הזאת, שלא נפלו ישר על אהבת חייהם בניסיון הראשון, או שפשוט האופי שלהם לא מאפשר את זה, או שהם פשוט התבגרו קצת יותר מדי, מנסים להטיף כמה אני "לא מבינה" אם אני מפנטזת על עוד הרבה מאד זמן עם זה שאני אוהבת. אין קשר בין להיות עם אדם אחד כל החיים לבין תמימות באהבה. יש קשר בין תמימות באהבה לבין המחשבה על חיים משותפים עם החבר הרציני הראשון שלי. וזה מצוין.

MoRunner

New member
נו....../images/Emo4.gif

בדיוק התסריט הזה קרה לי עם האקס. אני הייתי הראשונה שלו ...3 שנים היינו יחד... וכמובן הוא קיבל פיק ברכיים (קצת מאוחר מדי לטעמי) במשפט שחרוט לי טוב טוב בלב: "ואיך אני אדע שאת זה מה שאני צריך, אם לא הייתי עם אף אחת אחרת?" (לא מדובר כמובן רק בסקס,אני הייתי הראשונה שלו מכל הבחינות) נו, אז אני אמרתי מבחינתי (כי אין כ"כ מה לענות על זה...אני לא יכולה להכריח להשאר ואז עוד שנתיים שלוש זה יעלה שוב...) : "קח 150 ש"ח, תבדוק, תזיין....ותחליט אם לחזור..." אבל לא....הוא היה בעניין הרבה יותר עמוק מזה.. "זה לא שאני רוצה עכשיו מישהי אחרת, אני פשוט לא יודע , אם עוד שנה שנתיים ארצה?, ואם נתחתן וארגיש פספוס?"... משו משו... נו, זה לא ממש הפורום המתאים... אבל הוצאתי.

למעלה