סקס - מותר אסור?

מיכל9000

New member
עם חברה כמוך הוא בטח כבר היה

בת אל מיסכנה שלי כמה חבל לי עליך עם חברה כמוך הוא בטח היה אצלי כמה וכמה פעמים סקס איתך זה בטח כמו לזיין שטיח חבל מתוקה את העצבים שלך תוציאי במיטבח כמו שאת יודעת כן ואת תשכחי למצוץ לו לפחות פעם בשבוע

SwEeTyIL

New member
חחחחחחחחח אני עושה פיפי

מיכלוש מאמי על אחת כמוך אין לי על מה להוציא עצבים כי את בסך הכל ז-ו-נ-ה אבל מה שאני יכולה להגיד לך זה שאת יכולה להסיר ממוחך הקטן את המחשבה המזעזעת הזאת שחבר שלי היה אצלך כי אולי בחלומות שלך היית רוצה שזה יקרה חחחחחחחחחח מיסכנה :( ותתפלאי הסקס שלי איתו משתפר מפעם לפעם (בלי עין הרע 5 5 5 טפו עליך) אז תמשיכי להזדיין עם הלקוחות שלך (נשמע מזעזע לא ? :/ חח) ואגב חופשי אני יכולה לסדר לך מחיר טוב עם איזה 4 ערבים ג'ינג'ים יעשו לך משהו טוטה מבסוטה
אדיוסס בת-אלוש

../images/Emo13.gifקרבות חתולים -מת על זה

למרוט את השערות אחת לשניה לקלף את הגדים ולשרוט תמשיכו תמשיכו - חבל שאי אפשר רק לראות את זה...טוב מראה עיניים יאללה מיכל אני בעדך

SwEeTyIL

New member
עזוב אותך ..

נראה לי שהתחלתי לעבור תגבול בלי לשים לב בכלל זה לא לרמה שלי כל השיחה הזו.. היא זונה והיא תמשיך להיות זונה היא גם מודה בזה ואין על זה ויכוח בכלל ואני לא ירד לרמות כאלה - מי תכניס יותר לשניה, אני יודעת בדיוק מי אני ומה אני שווה ואני יודעת גם מה היא - לפי איך שהיא תיארה את עצמה - עובדת בזנות, שרמוטה, זונה כל ההגדרות משקפות את אותו העיקרון.. אבל באמת כל אחד וחייו שלו מי אני שיקבע איך חייה ינהלו..? למזלי אני לא חייה אותם! פווו.. :) ושתמשיך בעיסוקים שלה ואני בעיסוקים שלי .. (המכובדים), לעומת.... ויהיה בסדר אתם יודעים.. כל אחד והגורל שלו.. כל אחד והייעוד שלו בחיים צ'או
בת-אל

את מכובדת ? נעים מאד

תמיד טוב להכיר מכובדות בכלל בת כמה את ? אפשר להזמין אותך ל5 א'קלוק תי( באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב אה ? )

מיכל9000

New member
תודה תדוה &quot../images/Emo8.gif

איך אפשר שלא בא בחורה חושבת שהיא יותר טובה ממשהיא אחרת יש לה ביקורת על הדרך חיים שאני בחרתי לא מתאים לה זה בטח כי זה נותן אופציה לחבר שלה אחרי הסבל של להיות איתה

דוגמן גם מוכר תגוף שלו...

ויאללה חלאס להיות יפי נפש.. זנות זה מקצוע כמו כל מקצוע אחר.. יש היצע ויש ביקוש וככה זה יהיה... כל עוד עושים את זה מרצון חופשי ומאהבה גדולה לתחום ( או אפילו סתם בשביל כסף ) כן יהי רצון :) די כבר להתחסד ולהיות עם דיעות חשוכות מיימי הביניים... ולפי דעתי צריך למסד את הזנות ככה כולם ירוויחו .. יהיה פיקוח על תנאי ההיגינה והבריאות והכל יהיה אחלה בחלה ... ולא אני לא "לקוח" אבל מי אני שאגיד לאחרים מה לעשות... ודרך אגב מיכל אני לא יודע אם העניין שלך אמיתי או לא.. אבל נרים צלצול ונברר :)

benzba

New member
■ מיכל ../images/Emo45.gif

אני באמת לא מבין על מה כל המהומה. מיכל לא מתחסדת ולא מסתתרת מאחורי מליצות. היא אומרת בפשטות שזה המקצוע שלה. מי שטוב לו מוזמן לבקר, מי שלא, עדיף שיסתום, ושלא יטיף מוסר. כי זה הגוף והנשמה שלה, לא של מישהו אחר, דבר חשוב שאנשים נוטים לשכוח. לדעתי לולא אותן נשים שעובדות בתחום הזה, מקרי האונס היו רבים מכפי שניתן לתאר. ובני סלע לא היה יושב שם עכשיו לבד, היו המון מצטרפים אליו למשחק שש בש. חוץ מזה מה רע במין זמין, מגוון ושווה לכל כיס? לדעתי כן ירבו. ובנוסף, גם אם קרובת משפחה שלי היתה מבשרת לי שזו הדרך שהיא בחרה הייתי מנסה להניא אותה מכך, אבל את ההחלטה הסופית לגבי עתידה, היא תחליט. ולא אחר.

מיכל9000

New member
זו בחירה שלי

אני בחרתי בדרך זו אני שלמה עם החלטתי ואם יש למשהיא בעיה עם זה שתחפס מי ש.... אבל בחינם אחרת היא ז...

וכמה אחוזים הולכים לסרסור שלך

מכל זיון? או במילים אחרות, מי עוד חוץ ממך ומהקלינט שלך נהנה משיטת ההכנסה=תרתי משמע שלך?

הנה לינק הלגיטימציה

עזבי שמרנות ודעות קדומות, למה לך להתחלק עם אחרים בעוגה? לכי פתחי לך עסק משלך, דיסקרטי יותר, קחי לך פחות לקוחות כדי לא להפריע לשכנים ותגבי יותר כסף, צאי לעצמאות, מה לא? אגב, נראה קצת אבסורד זה שדווקא במקצוע שלך לא משלמים מס הכנסה.....

מיכל9000

New member
הנה תשובה

את אותו רעיון אתה יכול לתת לכל שחקן מצליח לשם מה שחקנים מחזיקים סוכנים ? בדיוק מאותה סיבה ותחשוב על זה

הנה תשובה לתשובה

שחקנים שמצליחים באמת וגם זמרים אפילו, יוצאים באמת לעצמאות כלכלית ופותחים להם חברת הפקות פרטית, אבל רק אלו המצליחים באמת. אלו הפחות מצליחים נשארים תלוים באחרים... ולהבדיל מהפחות מצליחים, המצליחים יותר שוכרים את שרותי היחצנים והסוכנים ושאר הסובבים אותם ויכולים להחליפם בכל רגע נתון, ואת, יכולה?

masterb

New member
שעות עבודה

נראה לי שעכשיו לא יהיה לכם תגובה בשעות כאלה כי היא בטח הלך לעבודה אז תנו לההמשייך את זה מחר למרות שזה מצחיק אבל בסבבה

masterb

New member
תיקון תטעות

לך = הלכה אני בטוח שהיא תגיב לנו אחרי שעות העבודה שלה (או במילים אחרות אחרי שהיא תגמור להזדיין)

../images/Emo22.gifרק כדי ל"סגור " פינה לא ברורה

מיכל תגמור לעבוד? או שהיא תגמור אחרי העבודה ואז תחזור או שהיא תעבוד ולא תגמור ואז תחזור להסביר לנו איך לחיות ? או שאולי לא הבנתי משהו ?

למעלה