סקס - מותר אסור?

עטלף26

New member
מיכל תנמקי

קצת פרטים לגבי הסקס הוא לא רק הנאה, את התייחסת אליו כעבודה,מה הכוונה, תודה

מיכל9000

New member
מה לא מובן אני נהנת מכל רגע

מי אתה מכיר שנהנה כל כך בעבודה שלו ?

../images/Emo67.gifהכל בסדר רק תבהירי את הענין

ולא לשכוח מחירון המלצות מלקוחות והכי חשוב..הנחות לחברי פורום

מיכל9000

New member
לך זה יעלה המממון ../images/Emo13.gif

הנחות גניחות אפילו כמה אורגזמות מזויפות
ואת המציצה של החיים שלך רק תבוא

כסף זה לא העניין...../images/Emo123.gif

פה דרושה הוכחה שאת כל כך טובה וקחי בחשבון שרק היום מצצה לי את נישמתי....אישתי

מיכל9000

New member
אישתך חובבנית ../images/Emo13.gif

זה בערך כמו מישחק ליגה ג לליגת האלופות ואתה תמשיך לעשות ביד

bar666xp

New member
למה את/ה מכיר/ה את אישתו

מרגע לרגע זה ניראה יותר כמו מסע פירסום קידום מחירות נטו!!!

מיכל9000

New member
מרגע לרגע

מרגע לרגע אתם אילו שהיו אמורים להיות פתוחים בעיני סקס וליבראלים מוצאים את עצמכם עם דעות חשכות מימי הבינים

bar666xp

New member
מה הקשר בין פתיחות לזנות ולקידום

מכירות ? אין לי שום דבר נגד זנות ולידיעתך עד כמה שזכור לי יש חברות פורום שעוסקות בתחום. הגישה שהראת/ה עושה רושם של קידום מכירות זה הכל!!! ו... "אשתך חובבנית" כמו שאמרת בשירשור ממש לא מראה על פתיחות נהפוכו... זה מראה רק על זילזול ו... ממש יושב לי על קצה הלשון לזרוק משהו כמו מתערב איתך שאם ביכלל תצליחי להעמיד לי ת'... לא תצליחי לגרום לי לגמור!

לא מצליחה להבין,

אם את כל כך מרוצה, למה את צריכה להקטין את כל שאר האנשים. זה שאת "מקצוענית" לא אומר שאת היחידה שיודעת איך לעשות סקס. ואם את חייה את חייך במחשבה כזו-את טועה ובגדול

מיכל9000

New member
מזקירה יש דברים הנאמרים בהומור

אחרי הכל זה נכון אני היא זו שהמיקצוע הוא שלי

מיכל9000

New member
ממ...

האמת זה תלוי אני נימשכת יותר לגברים נהנת ממגע נשי אבל לא יותר מזה

מיכל9000

New member
מה לא מובן ?

אני מתיחסת לזה כסוג של אומנות אם הייתי אומרת שאני סרוגיט היה נישמע לכם יותר טוב ?
הצביעות של כולם
בדיוק כמו מסג' כן אם לא הייתי מוצאת בזה איזו הנאה עם מי יותר ועם מי פחות לא הייתי במיקצוע

hornyman73

New member
מיכל

אני רוצה לומר לך משהו...מאז שנכנסתי לפורומים של תפוז וניסיתי לכתוב דברים ברצינות רק התייחסו אלי בלגלוג. אל תקחי אותם ברצינות. יש פה חושך של ימי הביניים והם מתיימרים להיות פתוחים ונאורים. זה כמה חבר'ה שמכירים אחד את השני מיום פתיחת הפורום או משהו כזה וכל אדם חדש שמגיע הם קורעים לו את הצורה. היתה לי בת זוג זונה במשך חצי שנה ואני לא רואה בזה שום דבר פסול. היא מצצה לי יותר טוב מכל בחורה שהייתי איתה. הייתי עם בערך 300 בחורות מתוך זה מעל 100 זונות. אני מבסוט. אני לא משוויץ, זו האמת, ועכשיו לתגובות הרגילות של ההשמצות...הורנימן..אני חרמן כן, מה רע בזה?

למעלה