מה קשור?????
מה זה השטויות האלה אין כאן בכלל קשר לצדיקה או ללחזור בתשובה ערך מוסרי? את מכירה את המושג הזה? כבוד עצמי? נראה לי שזה לא קיים אצלך בלקסיקון.. אני דיברתי על לחזור בתשובה?!?!? אני אמרתי שאני צדיקה?? אני אמרתי את דעתי בסך הכל ואת הלא מוסרי בעיני וגם אם זה יצא על דרך ביקורתית כלפייך זה לא משנה... את מתארת פה שמיים וארץ ... כי מה קשור לדת זה תפיסה שונה, תפיסה יותר קיצונית .. חברה דתית זו חברה שיש בה ערכים מסויימים שאין לחרוג מהם שהם ברורים מאוד.. אישה דתיה שהולכת בשכונה דתית לא תלך עם ג'ינס צמוד וחולצה חשופה כי זה הנוהל .. כי אם את רוצה להתלבש חשוף וכו'.. פשוט אל תהיי בחברה שכזאת מה שאת אומרת זה לא קשור בכלל לעניין פה. יש מקומות שבהם יש התנהגות מוסרית ברורה .. אבל אני מדברת איתך על הערך המוסרי העצמי שלך, על איך שאת עם עצמך. במובן מסויים את עוד צריכה להודות לי שאני מנסה לפתוח לך את העיניים ולנסות להראות לך את עצמך מהצד .. זנות? זה מה שאת שווה? .. וזה בדיוק נקרא למכור את עצמך!!! כי מה שאת בעצם אומרת זה שיש מחיר לגוף שלך ולנפש שלך שאפשר לקנות אותך .. את באמת חושבת שיש מחיר לבנאדם? נ.ב זה החיים שלך ואת תעשי בהם מה שאת רוצה אין לי כל כוונה לשפוט או לבקר אותך.. מה שאת יכולה זה רק לעשות חושבים רגע ולבדוק את עצמך האם רק זיון(וסליחה על המילה) זה באמת מה שאת(קומפלט=גוף,נפש) שווה? בת-אל