סקס - מותר אסור?

מיכל9000

New member
הפתעה ../images/Emo13.gif

מה לא ברור אני עובדת בזה ונהנת לעשות סקס כל כך פשוט וקל

SwEeTyIL

New member
ממש לא לעניין ואפילו מגעיל

סקס זה לא עבודה ומה שאת עושה זה נקרא למכור את הגוף שלך תמורת כסף ותסלחי לי על המילה - להיות פשוט זונה!!. וזה מגעיל בעיני כי סקס זה צריך להיות משהו מיוחד לא משהו שיגרתי כמו עבודה.. סקס זה יישום האהבה והתשוקה בין בני זוג זה אמור להיות משהו מלהיב משהו מרגש התשוקה הזאת שבוערת בזמן הסקס שתמיד צריך למלא אותה מחדש ומה שאת עושה זה פשוט להפוך את הסקס הזה לעוד סתם משהו.. עד שיש משהו עוד איכשהו מרגש בחיים האלו את הופכת אותו למשהו סתמי ושיגרתי פשוט ביזיון את מביישת את המין האנושי. לעשות כסף מהגוף שלך ומימה שאלוהים נתן לך. מקווה שיום אחד תפתחי את עייניך ותמצאי עבודה יותר מכובדת ונכונה לעסוק בה בת-אל.

dmt4me

New member
מיכל..נראה לי משום מה שאת

חדשה בעסקי הליווי..אחרת לא היית מתגאה בזה ככ,בכל אופן-תהני לך בייב כל עוד את יכולה.

מיכל9000

New member
אני לא חדשה

אבל אני גאה במה שבחרתי לעשות כמו כל אחד פה לעבוד בחברה סלולרית 10 שעות ביום בשביל 20 ש"ח שעה נראה לי יותר לרדת לזנות

את מבינה מה שכתבת...?

במאמר מוסגר :"נראה לי יותרלרדתלזנות"... היינה את בעצמך אומרת שעבודתך היא סוג של ירידה(תרטי משמע כנראה ואף יותר..). אז אל לך להתווכח עם בת אל שחייה חיי כבוד ואולי עובדת יותר קשה ויותר שעות ומרוייחה הרבה פחות ממך,אבל(ומגיעה לכאן אבל ענק) יכולה להסתכל למשפחה שלה בעינים לא צריכה להסתיר את זהותה(מיכל זוארץ עלק..) לא צריכה לעשות בדיקת איידס אחת לכמה חודשים,לא צריכה לתת לכל גבר אשר חפץ בגופה להכנס עליו בלי שום קשר לרגש... מה רגש אפילו לא יחסים איזה יחסים מראה חיצוני התנהגות משהוא.. כלום רק גודל הכיס! אז ואאלה את נראת בן זונה בתמונה(סליחה נפלט לי) אבל מה שווה היופי שלך אם כל דיחפין(=מי שבא לו) יכול לבצע בך את זממו תמורת סכום כזה או אחר. ולגבי ההנאה ואאלק סקס זה אחד התענוגות הגדולים בחיים אבל כמה את נהנית ששני ערבים ג'ינג'ים זקנים ומזיעים(אבל מליינים כי זה מה שחשוב) סותמים לך כל חור אפשרי בזרע וגומרים בכל תשואה רמה על פנייך תענוג אה?!(תסלחי לי שהייתי בוטה אבל את אומרת פה דרשני) הכותב הוא ילד בן22.. מה הוא כבר מבין בחיים אה?...

מיכל9000

New member
רותם רותם

מתוק שלי אני לא חייבת ללכת עם כל אחד הבחירה היא שלי לרדת לזנות היה ב " בכוונה מאיפה אתה מכיר כל כך הרבה ערבים גינגים עם כסף ? הכל בילבול ביצים גם אם הייתי עושה את זה עם 10 ערבים גינגים זו החלטה שלי ובחירה שלי לבת אל אין זכות לבקר את ההחלטה שלי בדיוק כמושאין לי זכות לבקר את אורך החיים שלה אם היא רוצה להיות צדיקה מצידי שתחזור בתשובה ותעבור למאה שערים שתעשה סקס דרך סדין אתה יודע הכל עניין של נקודת מבט חיי המין שלה היו נחשבים לפריצות במיגזר הדתי ביקורת מהם היא מוכנה לקבל שיגידו לה שהיא זולה בשל אורח חייה שחרקו עליה ברחוב בגלל שהיא הולכת עם מכנסים ?? היא לא הייתה אוהבת את זה אבל לבוא ולהוציא דבתי רעה זה מותר לה היא קדושה

SwEeTyIL

New member
מה קשור?????

מה זה השטויות האלה אין כאן בכלל קשר לצדיקה או ללחזור בתשובה ערך מוסרי? את מכירה את המושג הזה? כבוד עצמי? נראה לי שזה לא קיים אצלך בלקסיקון.. אני דיברתי על לחזור בתשובה?!?!? אני אמרתי שאני צדיקה?? אני אמרתי את דעתי בסך הכל ואת הלא מוסרי בעיני וגם אם זה יצא על דרך ביקורתית כלפייך זה לא משנה... את מתארת פה שמיים וארץ ... כי מה קשור לדת זה תפיסה שונה, תפיסה יותר קיצונית .. חברה דתית זו חברה שיש בה ערכים מסויימים שאין לחרוג מהם שהם ברורים מאוד.. אישה דתיה שהולכת בשכונה דתית לא תלך עם ג'ינס צמוד וחולצה חשופה כי זה הנוהל .. כי אם את רוצה להתלבש חשוף וכו'.. פשוט אל תהיי בחברה שכזאת מה שאת אומרת זה לא קשור בכלל לעניין פה. יש מקומות שבהם יש התנהגות מוסרית ברורה .. אבל אני מדברת איתך על הערך המוסרי העצמי שלך, על איך שאת עם עצמך. במובן מסויים את עוד צריכה להודות לי שאני מנסה לפתוח לך את העיניים ולנסות להראות לך את עצמך מהצד .. זנות? זה מה שאת שווה? .. וזה בדיוק נקרא למכור את עצמך!!! כי מה שאת בעצם אומרת זה שיש מחיר לגוף שלך ולנפש שלך שאפשר לקנות אותך .. את באמת חושבת שיש מחיר לבנאדם? נ.ב זה החיים שלך ואת תעשי בהם מה שאת רוצה אין לי כל כוונה לשפוט או לבקר אותך.. מה שאת יכולה זה רק לעשות חושבים רגע ולבדוק את עצמך האם רק זיון(וסליחה על המילה) זה באמת מה שאת(קומפלט=גוף,נפש) שווה? בת-אל

מיכל9000

New member
בת אל בתא ל

בת אל תקשיבי לעצמך אני לא "תינוק שטעה" אם משהיא לא מבינה את העולם זאת את אנשים מוכרים את עצמם יום יום שעה שעה בכל מיני עבודות אני מבינה מה הבחירה שלי לכל בחירה יש מחיר אין לי בעיה עם המחיר של הבחירה שלי לא בת אל אני לא שווה רק זיון אבל זה מה שאני רק מוכרת
את מנסה לכפות עלי את הערכים שלך אין זה אומר שהם טובים יותר את מיצגת בדיוק את הקבוצה הכי מסוכנת בחברה שלנו אילו שמתימרים להיות ליבראלים ונאורים ומוצאים את עצמם עם דעות חשוכות אני לומר לך תודה ??? על מה ולמה ?

SwEeTyIL

New member
..

תקשיבי אני לא מנסה לכפות עליך שום ערכים אני אמרתי את דעתי ואת תעשי איתה מה שבא לך. את רוצה תאמצי אותה את לא רוצה לא צריך. אני לא הכרחתי אף אחד. את מתארת כאילו את איזה תינוק שעשה טעות ואני באתי והטפתי לו - ממש לא. הגוף שלך הוא שייך לך והוא ברשותך ואת תעשי איתו מה שאת רוצה לי בכלל לא אכפת אני לא מוכרת את עצמי, אני יודעת מה אני שווה כי כן תרצי או לא תרצי העניין הזה הוא עניין של כבוד ולא מדובר פה על שום כפיית ערכים. זנות זה סמל לשפל שבתחתית - תרצי או לא תרצי. אבל אין עוד מה לומר אה כל אחד ודרכו בעולם הזה ואם לעבוד בזנות זה בחירתך אז סלאמתאק'. אבל רק שתדעי שבעיני ואני חושבת שעוד בעיני רבים ואפילו רבים מאוד זה נחשב לחוסר כבוד עצמי והשפלה. ואני חושבת גם שהלקוחות שלך שבאים אליך לקבל את מה שאת מוכרת כביכול "זיון" אין בהם טיפה של כבוד אליך, אבל זו רק תפסיה שלי או אולי של גם רבים .. כך שחלילה שלא תפרשי את זה כביקורת כלפייך, אהה
בת-אלושש

מיכל9000

New member
בת אל

בת אל אני לא מחפשת כבוד מהלקוחות בדיוק כמו שפקידה בבנק לא מחפשת כבוד אולי מעט דאך ארץ אבל אנחנו פה לא בשביל כבוד לגבי הסימליות זו בדיוק הבעיה זה עניין של תרבות גם הומואים נחשבים לעניין ירוד אבל אצל היוונים ביוון העתיקה יחסים בין גברים נחשבה נורמה ואילו כל כהנות במקדשים היו מספקות שרותי מין כך שהכל עניין של תרבות תראי ביפן גישות הן בעלות מעמד גבווה תנסי מעט לצאת מארבע אמותיך ולהרחיב מעט אופקים מעט פלורליזם וחופש לא יזיקו במקום לפסול אחרים חוסר כבוד עצמי הוא עניין סוביקטיבי תלוי איך את מרגישה באותה נקודה ומאיפה את באה אני לא רואה בזה שפלות ותחתית לגנוב לשדוד לרצוח ועוד שכאילו אילו תחתית אבל לך יש נרמות יותר טובות ומוסר גוובה ולך זה נראה אחרת

SwEeTyIL

New member
מיכל

עזבי.. אני ואת לא אותו קו מחשבה .. הוויכוח הזה על ערכים מוסריים יכול להימשך לנצח כי לכל אחד ואחד יש את הערכים המוסריים שבעינייו.. אני חושבת שהבנתי אותך ואת הדרך שבחרת בה לסלול את חייך.. אני לא מסכימה איתה סבבה, לא חייב נכון? כל אחד יש את חייו שלו ויעשה איתו מה שהוא רוצה לימוד נעים לי
+
בתאלווושש

מיכל9000

New member
בת אל

זו בדיוק הנקודה כל אחד והדרך שהוא בחר לחיות כל עוד הוא לא פוגע באחרים

נסחפת

שמעת את המילה דת והתחרפנת כאילו זה מחלה קיצונית ואני מאמין שהיא הקצינה בכוונה כדי להראות משהו שלא כל כך שמת לב אליו בכל מקרה כל אחד לפי דעתי יעשה את מה שטוב לו אפילו פוליטקאי לא מתבייש במקצוע שלו שהרבה יותר גרוע מזונה וגם עורכי דין מתגעים שגם הם גרועים כמו פוליטיקאים ויותר מזונות ...

SwEeTyIL

New member
דת?? מחלה??

חלילה וחססס!!!! אמנם אני לא דתיה עם חצאיות וכל אלה אבל יש בי אמונה. אני אוהבת את הדת וחלילה לא מפרשת אותה כמחלה קיצונית..!!! כי בדת שלנו יש ערכים ברורים שלפי הם מתנהגים הדתיים והחרדים והיותר קיצונים.. ובעיני כל אחד ואחד מאיתנו ערכים אלו נתפסים בצורה שונה, קיצונית, לא קיצונית .. בגדול - איש איש באמונתו יחייה. ובקשר לפולטיקאים, עורכי דין שוטרי תנועה וכו'.. הם מניאקים לא קטנים..
אבל זה כבר נושא אחר.............חחחחח בתאלוששש

hornyman73

New member
לפי הדת שלך את לא צריכה להיות פה...

אני חשבתי שדתיים לא מסתובבים בפורומים של סקס... ואם כן אז מה עושה אותך דתייה? להדליק נרות בשבת ולדבר עם גברים שהם לא בעלך על סקס? תחי הצביעות בת אל!!! דרך אגב, ראיתי הרבה קליינטים דתיים...

SwEeTyIL

New member
אממ..

תזכיר לי בדיוק מתי אמרתי שאני דתיה? חחחחחחח לפי הזכור לי אמרתי במפורש שאני לא דתיה רק אמרתי שיש בי אמונה ושאני אוהבת את הדת, כבר הכנסת לי מילים לפה? וזה שאני אוהבת את הדת לא הופך אותי לחסידה ולאחת כזאת שחס וחלילה תדבר על סקס.. אין לי בעיה לדבר על סקס אני אוהבת סקס כמו כל אחד ואחד מאיתנו ולדעתי אתה סתם נטפל
בלי שום סיבה.. ותסביר לי אולי שאני יבין.. מה הופך אותי לצבועה בדיוק? כי לא כךכך הבנתי.. ובקשר לקליינטים.. שיהיו בריאים, באמת שלא אכפת לי
צ'אוווווו :-O בתאלוש

hornyman73

New member
סליחה בת אל, טעיתי

אולי בגלל השם שלך חשבתי שאת דתייה. היתה לי חברה זונה במשך חצי שנה ואני עדיין מאד אוהב אותה, היא עכשיו עובדת בחו"ל ונפרדנו מסיבות שלא קשורות לעבודה שלה, כשהיינו ביחד היא לא עבדה בזנות. אני ממהר להגן על זונות (אני שונא את השם הזה כי יש לו קונוטציות שליליות) כי הן בני אדם אמיתיים עם רגשות והאמת היא רובן בני אדם נפלאים ומלאים באהבה. אני שונא שגברים ונשים נטפלים לזונות. אני כל כך אוהב זונות ובכלל אני אוהב אנשים שהם בשולי החברה הצבועה שלנו. מצטער אם ירדתי עלייך.

מיכל9000

New member
כל אחד ודרכו

את אותו דבר אני חושבת על אוכל
סקס יש המון דרכים לעשות או שעם הזמן תלמדי או שלעולם לא תלמדי בת אל מי את ומה את שתשפטח אותי מה את חושבת שאת יותר טובה ממני ?? מאיפה את מקבלת את הכוח לחשוב שיש לך את הזכות לבקר אותי ואת אורך החיים שבחרתי לחיות ? את תמשיכי לחיות באפרוריות שלך עם משכורת של 3000 ש"ח בחודש תעשי סקס עם בעלך או חבר שלך פעמים בשבוע ותחשבי שאילו הם היחחם ולעולם אל תבקרי אותי !! בעלך אגב מוזמן באיזו שעה שבא לו
)

למעלה