סקס - מותר אסור?

masterb

New member
חחח

אני לא חושב שהיא תגמור כי זה כבר מאבד עיניין אבל שהיא תגמור (יותר נכון שכל הלקוחות יגמורו) היא תחזור ככה אני משאר..

את יודעת מה מפריע לי../images/Emo35.gif

לא העיסוק שלך, מכיוון שעל פניו נראה שזו הבחירה המודעת שאת עושה בכל יום, אלא דווקא היחס שלך אל המגיבים אליך. אם את כל כך מרוצה וכל כך מסופקת מהעבודה שלך, מדוע את מרגישה צורך להתגונן בכזו תוקפנות, להעליב ולפגוע
אדם שמרוצה מחייו באמת ובתמים לא מרגיש כזה צורך עצום באישור חברתי למה שהוא עושה. ואני אנצל את ההודעה שלי בשביל להזכיר למגיבים שישנם כללי כתיבה מאוד ברורים בפורום,ואתם מוזמנים לעיין בהם. כבר הספקתי למחוק מהשירשור מספר הודעות בגלל שפה נמוכה. חבל שאמחק הודעות שהשקעתם בהן בגלל חריגה מכללי הפורום.

הליויתן

New member
ההתיחסות של הרבה אנשים בשרשור

הזה היתה ירודה ומעליבה במתכוון!,וחבל אז נכון שהבחורה פרסמה את השרות אותו היא מוכרת,וזה נגד חוקי תפוז. מצד שני,אנשים שמתנפלים ככה על בחורה עובדת,מעידים על עצמם יותר מאשר עליה................... אגב,יש לך פטמות מדליקות

מיכל9000

New member
הענה לך כמו שכבר עניתי פה

כל אחד מרגיש צורך להתגונן כשמתקיפים אותו אם תבדקי את השירשורים תמצאי שההתקפה בא אלי וללא קשר לעיסוקי כשתוקפים אותך אתה מגן אני לא מרגישה צורך באישור חברתי אבל אני לא מוכנה לקבל ביקורות שכאילו אף אחת פה לא בתולה ולא מריה הקדושה כנ"ל הגברים שבחבורה אין פה לאף אחת זכות לתקוף כך את הדרך בה אני בחרתי לנהל את חיי היא יכולה לומר שזו לא הדרך שהיא הייתה בוחרת שלה זה לא מתאים אבל יש גבול לתעלול והדרך שהיא בחרה לא מקובלת עלי אין לי בעיה לדון בדרך שבחרתי לטוב ולרע אבל מה שבת אל כתבה לא היה מקובל עלי היא לא מיצגת את המוסר היא בטוח לא מוסרית אם נישפוט אותה לפי אמות המוסר שלל המיגזר הדתי לדוגמה האם היא היתה מקבלת השתלחות שכזו מאישה דתיה על אורח חייה ?? ברור שלא היא אומנם עושה סקס מחוץ לנשואים היא לא עושה זאת עם סדין לא שומרת על נידה וכו ... אבל היא לא רואה את עצמה לא מוסרית מרגישה בנוח לדון על חיי המין שלה בפורומים באינטרנט איפה כתוב שהיא קובעת מה אמות המוסר המקובלות מחר גברת מזקירת הפורום תשתף אותנו באיזו חוויה מיני דוגמת היית עם שני גברים ובת אל תכתוב לך שאת זולה חסרת מוסר וכו ... תתקוף אותך בצורה שתקפה אותי מקובל עליך ? עכשיו תחליטי אילו הודעות יש למחוק ואיזו צנזורה כדאי להשליט פה

אני לא מסכימה איתך.

לא כל אחד מרגיש צורך להתגונן כשזרים (שהוא טוען שדעתם אינה חשובה לו, והוא לא רוצה את אישורם החברתי) מתקיפים אותו. ולהתקפות שאת סופגת כאן אין קשר לחשכת ימי הביניים. דווקא ההפך...

מיכל9000

New member
מאיפהזה הגיע ?

אף אחד לא מכר אותי או קנה אותי אני יותר עצמאית וחופשיה מרוב האנשים פה אני לא משועבדת לבנק חברות הביטוח או אף אחד אחר אני עומדת בזכות עצמי מפרנסת את עצמי בכבוד (לפחות לטעמי )

בהחלט מתנגדת.

אבל לא בכך מדובר פה, והגברת חוזרת ומדגישה את זה. אז למרות שאני לא יכולה להבין את הבחירה שלה, זו עדיין הבחירה שלה...

Darkslide

New member
זהו שלא כי

אני בצבא ואני גולש דרך הפל` ואין פה אפשרות כזאת

למעלה