סקס - מותר אסור?

Darkslide

New member
זהו שלא כי

אני בצבא ואני גולש דרך הפל` ואין פה אפשרות כזאת

אני בעד

שכולכם תקראו את הספר 11 דקות של פאולו קואלו ולך מיכל הייתי ממליץ לקחת לתשומת ליבך את ההודעה של מזקירה...

ch2856

New member
כן היא מאוד מתגאה אבל להראות את

הפנים היא מתביישת הממממממממ טוב אולי זה בכלל גבר שהתחיל עם זה

מיכל9000

New member
מר בחור

מר בחור אני לא רואה את הפנים שלך מפורסמות פה אז אתה אולי מתביש שאתה חבר בפורום הזה ??

november76

New member
בלי לשפוט

בגע שהם נותנים לך את הכסף, את לא מרגישה מושפלת? <נובמבר באמת באמת מנסה להבין> <תגיד הולמס, זה מדבק מה שיש לך?
>

מיכל9000

New member
לא !

שאתה עובד ונותנים לך כסף אתה לא מרגיש מושפל ? הם משלמים לא מעט כסך בשביל להיות איתי שעה זה לא רק לא משפיל זה אפילו מחמיא

ch2856

New member
טוב נראה לי שהיא/הוא לקחו את הרעיון

מפורום אחר בפורום שיש בPEEP.CO.IL יש סיפור כזה על יצאנית שמספרת את סיפורה וכמה היא אהבה את זה ועבדה מרצון הפרופיל של הגברת/גבר באופן מוזר גם נוצר רק החודש כך שעזבו את השטויות למרות שהיה נחמד לקרוא את התגובות וכן אני נגד זנות לא הייתי אצל ולא אהיה.

מיכל9000

New member
נגד אז אל תלך

אני נגד מאכלי בשר אבל לא חושבת שצריך להוציא אותם מחוץ לחוק

masterb

New member
כבוד או לא

למה את חושבת שלעבוד בזנות זה כבוד? אפילו לא צריך ללמוד בשביל להיות כזאת ומה שאת מוכיחה לנו פה שאין לך השכלה בגלל זה אתצ עובדת בזה ולא כל דבר בחיים זה רק כסף... למכור את הגוף שלך בשביל כסף זה שפל ממדרגה ראשונה את עד עדין חושבת שזה כבוד?

hornyman73

New member
לא לכולם יש חיים שמאפשרים לימודים

מי שמפרנס את עצמו זה מכובד. יש אנשים שחיים על חשבון אחרים וזו הבושה. לא כל דבר בחיים זה כסף...? אוכל זה כסף וקורת גג זה כסף, לימודים זה כסף...מסטר בי אני חושב שאף פעם לא היה חסר לך כסף בגלל זה אתה יכול לזלזל בכסף.

masterb

New member
חושב?

דע לך שאני עובד בלילות בשביל 27 שקל לשעה אני קורע את התחת בשביל כל שקל ובחיים לא חשבתי ללכת להיות זונה ממין זכר כנראה שלבנות זה יותר קל אה? וחוץ מזה אני לא חיי על חשבון של אחרים אני תומך בבית שלי בהורים שלי ואני בגיל 22 כבר שנה שלא יצא לי לצאת לבלות כמו שצריך אפילו ללכת לסתם טיול לא יכולתי בגלל עומס עבודה אז לפי הדיבור שלך באסה שנולדתי בן ולא בת כי אז הייתי מוכר את הגוף שלי "בכובד" ומקבל כסף ?

למעלה