מפורום אחר בפורום שיש בPEEP.CO.IL יש סיפור כזה על יצאנית שמספרת את סיפורה וכמה היא אהבה את זה ועבדה מרצון הפרופיל של הגברת/גבר באופן מוזר גם נוצר רק החודש כך שעזבו את השטויות למרות שהיה נחמד לקרוא את התגובות וכן אני נגד זנות לא הייתי אצל ולא אהיה.
למה את חושבת שלעבוד בזנות זה כבוד? אפילו לא צריך ללמוד בשביל להיות כזאת ומה שאת מוכיחה לנו פה שאין לך השכלה בגלל זה אתצ עובדת בזה ולא כל דבר בחיים זה רק כסף... למכור את הגוף שלך בשביל כסף זה שפל ממדרגה ראשונה את עד עדין חושבת שזה כבוד?
מי שמפרנס את עצמו זה מכובד. יש אנשים שחיים על חשבון אחרים וזו הבושה. לא כל דבר בחיים זה כסף...? אוכל זה כסף וקורת גג זה כסף, לימודים זה כסף...מסטר בי אני חושב שאף פעם לא היה חסר לך כסף בגלל זה אתה יכול לזלזל בכסף.
דע לך שאני עובד בלילות בשביל 27 שקל לשעה אני קורע את התחת בשביל כל שקל ובחיים לא חשבתי ללכת להיות זונה ממין זכר כנראה שלבנות זה יותר קל אה? וחוץ מזה אני לא חיי על חשבון של אחרים אני תומך בבית שלי בהורים שלי ואני בגיל 22 כבר שנה שלא יצא לי לצאת לבלות כמו שצריך אפילו ללכת לסתם טיול לא יכולתי בגלל עומס עבודה אז לפי הדיבור שלך באסה שנולדתי בן ולא בת כי אז הייתי מוכר את הגוף שלי "בכובד" ומקבל כסף ?