סקס - מותר אסור?

hornyman73

New member
מצטער, טעיתי..

לי היתה חברה זונה מרקע סוציואקונומי קשה, בקושי כותבת כמו שצריך אבל מתוקה אמיתית, בלי הורים, ואני יתום מאב אז הסתדרנו. אותה לא קיבלו לשום עבודה חוץ מלזנות או למכור בסופר בשביל 17 שקל לשעה.. 27 שקל לשעה זה לא רע... אל תשפוט אנשים לפני שתהיה במצבם...אתה חושב שמצבך קשה ואז אתה מגלה שיש ילדים שהאבא החורג שלהם אנס אותם...ואין להם שום מוצא אחר...ואולי הם צריכים לתמוך באח חולה...

SwEeTyIL

New member
פשוט מצחיק..

קודם כל .. עדיף לעבוד בסופר עם 17 שקל לשעה מאשר לרדת לזנות תהיה בטוח בזה.. ודבר שני (מה שהרבה חושבים שזנות זה דבר ירוד ושפל) נכון, אנשים עושים זאת מתוך מצוקה מתוך חוסר ברירה במצבים של חוסר אונים וכו' אבל Masterb לא שפט אף אחד מבלי להתחשב במצבו כי מיכל בעצמה אמרה שהיא עושה זאת מרצון ושאין לה מצוקה כלשהי שבגללה היא עובדת בזנות, ביא במפורש אמרה שזו הדרך שבחרה.. ולא ציינה שום מצוקה שעומדת מאחורי כל זה אז כדאי שבאמת תתחיל להפסיק לדבר שטויות כי אם לא שמת לב אתה יותר מידי חוזר על המשפט הזה "מצטער, טעיתי".. בת-אלוששש

masterb

New member
אמממ

אני יקבל את הסליחה שלך אבל להבא תקרא את כל הנושא בשביל לדעת על מה מדובר ולא ישר לתקוף...

מיכל9000

New member
הנה מה שאני חודשבת ..

אני חושבת שכל עבודה מכבדת את בעליה כל עוד אתה לא פוגע באחרים צריך ללמוד אחרי הכל אתם פה בשביל ללמוד מעט על רזי המין לא כל עבודה צריכה להיות עם הכשרה פורמלית או אולי כולם פה פרופסורים ? מי אמר שכל דבר בחיים זה כסף ? תפיסת העולם שלך שונה משלי אני לא מוכרת את הגוף שלי אפילו לא משכירה אותו
אבל כל אחד ותפיסת העולם שלו

ch2856

New member
לכל המעודדים בע"מ

בוא נשאל את השאלה אם אתם רוצים ש... אישתך הבת שלך אחותך האימא שלך וכו יהיו זונות כן? אני בטוח ש99% לא רוצים, זנות זה מבחירה!!ולא משנה אם הבחירה היא בגלל שהמצב הכלכלי קשה או שסתם זונה כמו 9000 הזאת לפי התאוריה של כל המעודדים אז כל בנות הודו וסין צריכות לעבוד בזנות לא? הלגיטימציה לכך שדבר מלוכלך זה בסדר רק מראה על הניוון באנושות

מיכל9000

New member
מה בדיוק כל כך מלוכלך לך ?

מה בדיוק כל כך מלוכלך לך ? משהו ביקש ממך לעבוד בזה ? לא מוצא חן בעינך אל תעבוד בזה

הנה מה מלוכלך

זה שאת מזדיינת תמורת כסף זה נחמד, בהנחה ש"ליאן " שם זו את ולא בעל האתר שסתם מנסה קידום. מה שלא בסדר שאם ניקח דברייך כפשוטם , את אולי מזדיינת בתשלום מבחירה, יכולה לומר אותו הדבר על כל הנשים שמפורסמות באתר
בטוחני שחקלקן נסחרות כעבדים בשוק בניגוד לרצונן והובאו בכפיה לעסוק בזנות וזה על רגל אחת מה שלא בסדר
מיכל ליאן או כל שם אחר.

מיכל9000

New member
מתוק שלי

אם כבר דווקה את רוב הבנות שם אני מכירה ולא הן לא נסחרו לשם זנות אבל מי אני שאשבור לך את המילה

אידיליה

כל הבנות הרוסיות עוסקות מרצונן בזנות, סתם מציגים כל הזמן תמונת מציאות מעוותת על סחר בנשים. האמיני במה שאת רוצה

../images/Emo12.gif רק עכשיו שמתי לב להודעה הזאת..

לא ברור לי למה את כל כך מרוצה מעצמך?...כבוד גדול לעבוד כנערת ליווי? אם הבנתי נכון, את עושה את זה בגלל הכסף..נכון?? אז הרשי לי לתת לך בוז גדול
. וכמה שאת נשמעת מבסוטית, תסכול כמו שלך אי אפשר להסתיר. אגב, האינטרנט כלול?

מיכל9000

New member
כפרה

ליאתוש כפרה מתי בדיוק קיבלת את התואר בפסיכולגיה קלינית דרך מחשב ? הדיאגנוזה שלך על תיסכול מתמשך פוגעת בול
האינטרנת כלול ואפילו פס רחב
מתוקה לא צריך להיות לך ברור למה אני מרוצה מעצמי אני לא פוגעת באף אחד שמחה בחלקי למה שאת לא תשמחי מכך שאני מרוצה ? מה כל כך מרגיז אותך וכואב לך שלי טוב בדרך שבחרתי ? מה גנבתי ממך רצחתי קרוב מישפחה שלך ? אולי זה התיסכול שלך שמדבר ? אחרי הכל את עושה את כל מה שאני עושה רק בחינם
) אז הרשי לי לאחלת לך חיים טובים ופורים ושתיהיה שמחה בחלקך בכל דרך שתבחרי

אוייש...../images/Emo13.gif

אני מתוסכלת שאני לא מצליחה להרדם בלילות ואפילו לא מנצלת את זה ועושה כסף-אולי כמוך. כל הצומי הזה שאת מחפשת ואולי חיזוק האגו- זה מה שמרגיז אותי. אבל מה אני אגיד לך...תהני. ממליצה לך לקרוא פה http://news.msn.co.il/news/CriminalLawCourt/Law/200512/20051206164400.htm אולי תתעוררי ותביני שעדיין לא מאוחר.

מיכל9000

New member
מתוקה

אני לא מחפשת צומי ואין לי צורך בך בכדי לחזק לי את האגו הוא חזק גם כך מה את רוצה לומר בליק הזה ? שאנחנו מדינה חשוכה ? ההצעה בחוק מטופשת גברת גלאון פמיניסטית מטומטמת שחושבת שהיא מבינה יותר טוב מכולם מה טוב ומה לא שלא תבינו לא נכון אני נגד סחר בנשים יותר מכך אני נגד סחר בבני אדם נשים גברים ילדים וכו אבל זנות ??? גם בפועלי בניין סוחרים אז אולי נוציא את ענף הבניה מחוץ לחוק ?

מיכל9000

New member
נ.ב

מתוקה אם הא לך אני יכולה לסדר לך מישמרת אחת או שתיים
אולי נלך כזוג לאיזו עבודה

חיה ותן לחיות

קראתי את כל השרשור הארוך הזה וחייב לומר שחלק מהמגיבים כאן בהחלט חשוכים. אם כמו שהיא אומרת זו בחירתה - לגיטימי לגמרי לדעתי. הכל מסתכם בשלוש המילים שבכותרת. ולך מיכל יקירתי - תעשי חיים כל עוד את יכולה, אבל תחשבי טוב כמה זמן את מתכננת להמשיך בעיסוק המכניס... לא פסיכולוג ולא מתיימר להיות כזה, אבל לא נראה שזמן רב בתחום יעשה טוב לנפש. < באמת שהשתדלתי לנטרל את יצר החרמנות בתגובה הזאת...>

רחל666

New member
למיכל

כל הכבוד שאת נהנית מהעבודה שלך כי רוב האנשים לא ויש בזה הנאה הרבה יותר טובה כי זה סקס אני מתה על סקס אבל הפנטזיה שלי היא סקס עם אשה מה את אומרת על זה? זה טוב או רע או אולי חולני משהוא?????????????

למעלה