ספירת מלאי

Missing

New member
../images/Emo13.gif

שם:גיא גיל:19 וחצי נטייה מינית:גיי מיקום:החודש עברתי לת"א מה עושה בחיים:משחורר מהצבא קרניבורים או צמחוניים?: תמונה:אממ.. לא משהו קצת נראה כמו עכבר
..חח..אבל זה מה שיש כרגע במחשב..

uvita

New member
מה עכבר?! אתה נראה ממש חמוד!

19.5 ומשוחרר? כיצד? (לא חייב לענות, כמובן)

Missing

New member
תודה..חח סבבה לא משהו סודי..!!

השתחררתי אחרי שנה שיחררו אותי עקב "אי התאמה"..חח .. אני והצבא לא ממש הסתדרנו .. עשיתי הרבה בעיות..
..דברים קטנים את יודעת ..התחצפתי למפקדים וכאלו..סירבתי שיגידו לי מה לעשות.. חח..כאלו דברים.

Wane

New member
אני חייבת לציין

שעד גיל 8 עכבר הייתה החיה האהובה עליי. :] XD; חמוד לך עכבר

שחשוחון

New member
אאאאאאאאאאאאנננננננננננייייייייייייייי

שם: שחשוחון גיל: 21 נטייה מינית: לא מוגדר מיקום: אזור ת"א מה עושים בחיים? אדון לעצמי קרניבורים או צמחוניים? טורף על תמונה: ותוסיפו שאלה משלכם אם בא לכם.... מי רוצה להכיר אותי?

נוכח XD

שם: עומרי גיל: 16 וחצי נטייה מינית: בי מיקום: מבשרת ציון, ירושלים. מה עושים בחיים? שובתים. קרניבורים או צמחוניים? קרניבור חחח >.< תמונה: נוותר:) מי שרוצה, בפרטי:)

STU XD

New member
../images/Emo13.gif אני

שם:סטו גיל:17 נטייה מינית:ביסקסואלית. מיקום:רחובות מה עושים בחיים?כיף :] קרניבורים או צמחוניים?טורפת!!! תמונה:

זכוכיות

New member
יש חדשים? איזה קטע

נעים מאוד חדשים אני: דנה בסוף מאי אהיה בת 23 ביסקסואלית תל אביבית סטודנטית לפסיכולוגיה צמחונית וזו תמונה שצולמה היום. קצת מטושטשת, אבל היפיפיה בתמונה (סמוקי) נראית כמו יטי ואני חייבת לחלוק.

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאאאאני

שם:
בן דור גיל:
17 בקרוב 18 חוחו נטייה מינית:
בי מיקום:
מושב ליד רחובות מה עושים בחיים?
בינתיים שובתת... קרניבורים או צמחוניים?
לא יודעת אני לא צימחונית... תמונה:
בקשעע אעהאעאהע אתמול עשיתי תאונה

sutul

New member
איזה מי אנשים אתם?!!?!?

היא כתבה שהיא עשתה תאונה ואתם מתייחסים לחיצניות שלה... בן דור.. מה קורה הכל בסדר איתך???

למעלה