ספירת מלאי

Ben Dor

New member
אוהד אל תתעצבן עליהם...

אמממ נסעתי במושב בשביל להביא את אחותי מהמרכז...(מקום מסוים שככה קוראים לו במושב) והיו אדים על השמשה והפעלתי תמפשיר אדים ומשום מה הוא לא עבד ונסעתי...הייתי על מהירות אפסית..לא יותר מ20 קמ"ש וסטיתי מהכביש והתנגשתי במכונית חונה... אבל אני בסדר לא קרה לי כלום...תודה על הדאגה חברה =]

sutul

New member
סעמק אל תזכירו לי ספירות מלאי

שם: אוהד גיל: 24 נטייה מינית: ביסקסואל מיקום: בית חנן מה עושים בחיים?...מבזבז אותם קרניבורים או צמחוניים? אני אומניבור... (תבדקו את זה) תמונה: שאלתי היא(לגברים בלבד): האם אתם חושבים שבתור ביסקסואלים אתם מרגישים יותר פמניסטים.. שיוויוניים כלפי נשים?

uvita

New member
אומניבורהוא בעל חיים אשר ניזון מכל סוגי המזון

חח! איזה יופי שיש ויקיפדייה! ולמה אתה לא ענית לשאלה של עצמך? (שאגב, מענינת)

זה כי שנים לא כתבתי בפורום...

שם: ליאת. גיל: 18. נטייה מינית: ביסקסואלית גאה! מיקום: חור בשרון. מה עושים בחיים? תיכוניסטית. קרניבורים או צמחוניים? הכל ביחד! תמונה: ותוסיפו שאלה משלכם אם בא לכם.... אממ מה אתפ עושים כשמשעמם לכם?

Duo Maxwell

New member
:)

שם: סיון גיל: 14, עוד 16 ימים. נטייה מינית: בי מיקום: חור יהודה. מה עושים בחיים? יוצאת מדעתי בשקט. קרניבורים או צמחוניים? שואפת להיות צמחונית (כרגע, אסור לי). תמונה: נגמרו לי התמונות הנורמליות...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif 'תני לי לילה אחד...'

שם: כוכב, לירי גיל: 22 נטייה מינית: ביסקסואלית מיקום: רעננה מה עושים בחיים? עובדת ולומדת באוניברסיטה קרניבורים או צמחוניים? בשר
תמונה: טוף ותוסיפו שאלה משלכם אם בא לכם.... לאבאלי. ;]

LudaGirl

New member
העיניים בפוטושופ?

כי אם כן יצא ממש חזק. ואם לא... אז את זונה

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אממ לא יודעת ראיתי כזה כבר..

אצלי זה חום ירקרק ומשתנה כל פעם אם אני בוכה או ממש שמחה זה ירוק

אור

17 וחצי מעלה אדומים ביסקסואלית חולת בשר תיכוניסטית עובדת במקדונלדס ולומדת צילום בבצלאל..לילה טוב

soul on fire

New member
יום מקסים בובית.. P=

נחמד לראות אותך פה =] תפתחי בשבילנו שרשור חדש שנוכל לקבל אותך כמו שצריך?

Blackice

New member
נספר, בסופו של דבר..

שם: ארז גיל: 24 נטייה מינית: בי מיקום: ירושלים מה עושים בחיים? סטודנט, לומד חשבונאות ושובת פיזיקה. קרניבורים או צמחוניים? אומניבור\קרניבור. תמונה: בהמשך..

rotemotek1988

New member
עוד מספר לספירה../images/Emo187.gif

אמנם לא חדשה כלל אבל .. עדיין פה! שם: רתמותק גיל: בינואר 20 נטייה מינית: ביס גאה! מיקום: פ"ת בכללי במהלך היום בסיס תל השומר (מ8 וחצי עד 16:00 או 16:30 מקסימום!) מה עושים בחיים? מתאהבת כל בוקר מחדש בשנשן שלי וחיילת קרניבורים או צמחוניים? לא שונה משאר החיות שאוכלות את אחיותיהן תמונה:
ותוסיפו שאלה משלכם אם בא לכם.... "מה אתה עושה שאתה קם בבוקר?"

למעלה