אמממ נסעתי במושב בשביל להביא את אחותי מהמרכז...(מקום מסוים שככה קוראים לו במושב) והיו אדים על השמשה והפעלתי תמפשיר אדים ומשום מה הוא לא עבד ונסעתי...הייתי על מהירות אפסית..לא יותר מ20 קמ"ש וסטיתי מהכביש והתנגשתי במכונית חונה... אבל אני בסדר לא קרה לי כלום...תודה על הדאגה חברה =]
שם: אוהד גיל: 24 נטייה מינית: ביסקסואל מיקום: בית חנן מה עושים בחיים?...מבזבז אותם קרניבורים או צמחוניים? אני אומניבור... (תבדקו את זה) תמונה: שאלתי היא(לגברים בלבד): האם אתם חושבים שבתור ביסקסואלים אתם מרגישים יותר פמניסטים.. שיוויוניים כלפי נשים?
שם: ליאת. גיל: 18. נטייה מינית: ביסקסואלית גאה! מיקום: חור בשרון. מה עושים בחיים? תיכוניסטית. קרניבורים או צמחוניים? הכל ביחד! תמונה: ותוסיפו שאלה משלכם אם בא לכם.... אממ מה אתפ עושים כשמשעמם לכם?
שם: סיון גיל: 14, עוד 16 ימים. נטייה מינית: בי מיקום: חור יהודה. מה עושים בחיים? יוצאת מדעתי בשקט. קרניבורים או צמחוניים? שואפת להיות צמחונית (כרגע, אסור לי). תמונה: נגמרו לי התמונות הנורמליות...
אמנם לא חדשה כלל אבל .. עדיין פה! שם: רתמותק גיל: בינואר 20 נטייה מינית: ביס גאה! מיקום: פ"ת בכללי במהלך היום בסיס תל השומר (מ8 וחצי עד 16:00 או 16:30 מקסימום!) מה עושים בחיים? מתאהבת כל בוקר מחדש בשנשן שלי וחיילת קרניבורים או צמחוניים? לא שונה משאר החיות שאוכלות את אחיותיהן תמונה:
ותוסיפו שאלה משלכם אם בא לכם.... "מה אתה עושה שאתה קם בבוקר?"