ספירת מלאי

s a p h i r

New member
^___^

שם:ספיר גיל: 16 נטייה מינית: בי מיקום: גבעתיים מה עושים בחיים? לומדת בתיכון קרניבורים או צמחוניים? אוכלת בשר מדי פעם תמונה: אמממממ.. אין חדשות -.-" אז זה מה יש.. אוהבת חורף? כן!

sutul

New member
ספיררררררררררררר יייאאאאייי!!!

סתם שאלה.. יש לך תמונה לא בחולצה כחולה?

todopossible

New member
יחסית חדשה - una mas

שם: עדי גיל: 22-23 נטייה מינית: בי מיקום: תל אביב מה עושים בחיים? סטודנטית+עובדת+חושבת+מבצעת:) קרניבורים או צמחוניים? יום ככה יום ככה, תלוי מה יש בחדר אוכל. תמונה: במסנג'ר. ותוסיפו שאלה משלכם אם בא לכם.... מה בא לך כרגע? להכיר אנשים לא שבורים, יותר נכוון נשים!

uvita

New member
מסכמת!!!

זה מה שקורה שאין כסף לצאת, קר מידי והחבר ברחובות רואה כוכבים נופלים (יש מטר מטאוריטים למי שזה מעניין אותו)... אז ככה: 25 אנשים עמדו בתור לספירה. מתוכם 17 בנות
ורק 8 בנים
. בפורום יש (על פי האנשים שענו): לסבית אחת, הומו אחד, שני סטריטים (כשאני מרשה לעצמי לספור את נאג'י שלא התפקד, אז זה לא שטעיתי בספירה), שלושה מתלבטים ו-19 ביסקסואלים!
. יש רק שתי בנות שהן צימחוניות
מידת הנעליים של חמש בנות פה היא 36. ישנן 2 בנות שקוראים להן "דנה". ויש נראה לי 4 זוגות בתוך הפורום (אבל ששש! לא נגיד מי הם
). אם הייתי ממש (!) משועממת אולי הייתי בודקת מה הגיל הממוצע, אבל יש גבול
(מקווה שלא התבלבלתי ולא שחכתי מישהו)

אני

שם: תומר גיל: 24 נטייה מינית: בי מיקום: מושב בשרון מה עושים בחיים? סטודנט 3 פעמים בשבוע ונהנה מהחיים בשאר השבוע קרניבורים או צמחוניים? משהו באמצע (ציפור זה עוף....) תמונה: אולי בהמשך שאלה משלי, אשמח אם תענו עליה.. מה אתם הכי אוהבים לעשות בחורף? התשובה שלי: דמיינו. גשם בחוץ חם בבית מתחת לפוך החלון פתוח אתם שומעים את הגשם ריח האדמה הטריה והבוצית מתערבב לכם עם הריח של השוקו. אוווף !!! איפה הגשם..??

למעלה