ספירת מלאי

soul on fire

New member
../images/Emo132.gif

זה לא משהו נגדך, אבל האם אפשר לפעם הבאה טיפה יותר רצינות? אני מבינה שלענות על שאלונים כאלה זה לא בהכרח דבר שהולך בטיבעי לחלק מהאנשים זה דיי קשה עצם הכתיבה כי זה מוציא אותם מהארון והם מפחדים שאנשים שמכירים אותם יזההו אותם... אבל אם החלטת לענות על השאלון אז לפחות תעשי את זה עם מלוא הרצינות כמו ששאר האנשים עושים, המטרה בשאלונים כאלו היא בכל זאת להכיר אחד את השני טיפה יותר טוב.... מקווה שלא נפגעת ממני.

Wane

New member
למען האמת

עניתי כמעט כמו המציאות. שם: שני גיל: אני קטנה, העדפתי לא לציין בגלל שאני יודעת אילו תגובות זה יגרור נטייה מינית: אני לא ממש יודעת מיקום: מסויים, לא רוצה להחשף מה עושים בחיים? למען האמת, כן, בחופש אני ובכן - ישנה קרניבורים או צמחוניים? אוכלת-כל?XD תמונה: אני אוהבת סימפסונים, ואני לא מתכוונת להעלות תמונה שלי לאינטרנט ותוסיפו שאלה משלכם אם בא לכם.... ספרו לי על חוויה מרתק שקרתה לכם היום: אוקיי, אז באותו היום לדוגמא קניתי דיסק. קצת יותר רציני?

soul on fire

New member
תודה ../images/Emo39.gif

נשמע הרבה יותר רציני מהתשובות הקודמות, שסליחה אבל היה ניראה אילו הן מזלזלות... בפורום אינו מוגבל בגיל ואנחנו שמחים לקבל כל אדם בכל גיל והגילאים פה אכן מגוונים... את מוזמנת לשתף ולספר {אם תירצי} ואולי נוכל בדרך כל שהיא לעזור לך לגבש את זהותך המינית, כמובן שבסופו של דבר לך יש את המילה האחרונה ואת תיקבעי מה את לילה מקסים =]

Wane

New member
הן ממש לא מזלזלות

ואני מצטערת אם זה יצא ככה אני די בנאדם סתמי כשאני רוצה ולרוב אני הטיפש הקטן שבחבורה שאחרי כל פיפס שני שהוא מוציא הוא מקבל צ'אפחה חמה ואוהבת ^^;

soul on fire

New member
סבבה, לא העמדתי אותך

והצבעתי, זאת הייתה דעתי האישית בלבד, וזה מה שמשתמע מהכתוב לדעתי האישית בלבד! כל אחד עובר פחות או יותר את השלב הזה של להיות "הטיפש של החבורה" אך את חייבת להבדיל בין אנשים איתם את נפגש שרואים את הפנים שלך ויודעים מתי את מתבדחת / רצינית / משהו באמצע לעומת האינטרנט שמעלה מולי פיסת טקסט ומשאירה לי הדימיון פתוח ופרוע ללקרוא את זה איך שאני רוצה, לדמיין את הדברים כפי שאני רוצה... בנוסף לכל, את חדשה פה בפורום ולכן כל האמצעי של דימיון בקטע שלך צריך להיות נורא מפותח את הרוב פה אני גם מכירה באופן אישי ויודעת פחות או יותר למה הם מתכוונים במה שהם כותבים... *סליחה על החפירה מקווה שתיקחי את זה כביקורת בונה בלבד*

Number two

New member
I saved the world today../images/Emo3.gif

שם: עופרי גיל: 17.5 נטייה מינית: בי מיקום: אשקלון מה עושים בחיים? עובדים, לומדים קרניבורים או צמחוניים? המ.. הראשון תמונה: ותוסיפו שאלה משלכם אם בא לכם.... טוב, מידת נעליים? 36

Number two

New member
חחחחח זה בסדרXD

זה לא מבאס אותי שלא באתי... כילו.. שומדבר לא מת ויהיו עוד פעמים

זכוכיות

New member
יותר מלרוב האנשים, אבל זה לא נורא

הרבה פעמים מוכרים לי ישר מהתצוגה (מסתבר שהם מזמינים 36 בעיקר בשבילה) ובדרך אני מקבלת הנחות משמעותיות
גם לכן?

למעלה