סכמ"ש!

Mint Drops

New member
אני עייפה.

משהו טוב שקרה השבוע? אירוע קוספליי, הכרתי מלא אנשים חדשים. :) משהו רע שקרה השבוע? מצב רוח רע ביום רביעי... וחמישי. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM (
) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: WALL-E, פרוייקט מסלול עונה 2-3. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? פגשתי את קרן, אירוע קוספליי, פוטושוטס לדדמאסטר (סוף סוף!) התחדשות השבוע? הטבעת המושלמת שקרן קנתה לי, לק ירוק, קצף פוליאוריטן, אקדח דבק חם. ציטוט השבוע? "אתה כל כך מכוער שאתה יכול להיות יצירת אומנות מודרנית." פול מטאל ג'אקט, החלק הראשון. :) קוספליי השבוע? כל מי שהיה באירוע. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? החצאית\חגורה של פייט. למה מצפה בשבוע הבא? יום שני. אדם שעשה לך את השבוע? מיתר. תמונה? מהפוטושוטס.

Mint Drops

New member
תודה ../images/Emo13.gif

העלתי לקוסקום חלק מהתמונות שעברו עריכה- http://www.cosplay.com/costume/325426/

akane

New member
הסיכום שלי ../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה השבוע? היו מכירות מאוד טובות בבנדר-פייל-קון משהו רע שקרה השבוע? תפיסת הגב ההיסטרית הזאת, ולהביך את עצמי כשצעקתי בפומבי באוטובוס מרוב כאב. שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Panty & Stocking with Garterbelt. אדיר, פשוט אדיר XD אני עושה קוספליי, לשתיהן, בטוח! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? שריצה בלתי נגמרת על הספת נוח בסלון עם הרגלים למעלה... :/ התחדשות השבוע? בכנס הקודם נשבר לי המייקאפ, אז אמא קנתה לי השבוע מייק אפ חדש, פודרה וסומק. תודה אמא~! ציטוט השבוע? "נמלים מתאבדות לי בקומקום". קוספליי השבוע? http://www.firefly-path.net/?p=1577# כי נזכרתי בה השבוע במהלך שיחה, ולא רק שהיא יפייפיה, היא גם חמודה בטירוף ומאוד נחמדה. פגשתי אותה באקספו, והיא פשוט מהממת
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מחזיקי מפתחות של האפי ברי מלבד. הדבר היחידי שאני יכולה לעשות בישיבה כזאת. למה מצפה בשבוע הבא? לא מצפה, מקווה שהלימודים יסתדרו, אני ממש מאחור. אדם שעשה לך את השבוע? אלה, חברה שלי שעזרה לי המון. תמונה? לאן המצלמה הדיגיטלית שלי נעלמה? O_O

akane

New member
טוב, מצאתי את המצלמה

אז הנה מה שהכנתי ^^ וממשיכה להכין עוד הורודות יהיו לסיכות ראש לקוספליי מיוואקו ליום מן הימים, השאר יהיו מתנות לכמה בנות שאני אוהבת :)

innocence

New member
לפחות את מנצלת את הזמן!

אני בטח סתם הייתי שוכבת כל היום ובוכה על מר גורלי...

akane

New member
אני לא יכולה @_@;

כשהגיע היום השלישי של השכיבה על הספה חשבתי שאני מתחרפנת. אמא כעסה עליי שאני זזה, אבל באמת, שיש גבול. קיבלתי קוצים בתחת ~_~

rocket

New member
../images/Emo41.gif הסיכום שלי ../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה השבוע? היה אירוע קוספליי וממש נהנתי משהו רע שקרה השבוע? נסעתי לחתונה של קרובי משפחה ויצאתי עם הרגשה ממש מגעילה משם :/ שיר השבוע: הפתיחה של שאבלייר ~ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מרתון של שאבלייר לפני הכנס! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עיתון בורדה חדש ~ בילוי השבוע? אירוע קוספליי!! התחדשות השבוע? בדים ציטוט השבוע? באירוע קוספליי: סתיו: סבטה, סער נכנס לפריים אני: לא נורא, זה סער הוא לא יכול להרוס את התמונה קוספליי השבוע? כל החברה שבאו לכנס! איזה כיף לראות קוספליים איכותיים בישראל פעם אחר פעם תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אחרי האירוע קוספליי לא עשיתי שום דבר חדש. רק קניתי בדים... למה מצפה בשבוע הבא? האמת שהולך להיות שבוע ממש ממוצע. אני מקווה שיהיה נחמד, וזהו. אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שביקר באירוע קוספליי ! ברצינות, ממש כיף לי איתכם. תמונה?

akane

New member
חחחח איזו מורעלת קוספליי P:

ברצינות, היית ד'און מושלם~ ושתיכן הייתן נהדרות ביחד! *O*
לחלוטין על הפתיחה, אם כי אני גם נורא אהבתי את השיר סיום. די, אני עוד לא מאמינה שהחלטתן להתחפש לזה, בקושי מצאתי אנשים שידעו על הסדרה שלא לדבר על לאהוב אותה XD ורק עכשיו חשבתי על זה: סתיו + סבטה = עינב אם מסתכלים על זה מבחינת דמויות של שבלייר D:

rocket

New member
האמת שרציתי לצפות בזה אחרי שעשית את הקוספליי

אבל זה נדחה ונדחה ורק אחרי שסתיו הציעה את כרעיון לקוספליי באמת הלכתי לצפות בזה ואחרי כמה פרקים הבנתי שאפילו אם אני אשנא את הסדרה בסוף אני רוצה כל אחד מהבגדים שלהם אצלי בארון. בסוף גם אהבתי את הסדרה אז יצא מצויין
תודה על המחמאה! בעיקר כי זה בא ממך. מאוד השקעתי בבגד וגם דיי חשבתי עלייך כשהכנתי אותו!!

akane

New member
סדרות תקופתיות זה אדיר

וכן, גם אני חושקת בכל המלתחה של כל הדמויות בערך משם X3 חמודה!!~ כשראיתי שהתחלת להכין את התחפושת והחרב זה די תפס אותי בהפתעה, אבל ממש שמחתי שזאת את, כי את כ"כ מתאימה לדאון ויזואלית וגם מבחינת האוירה שאת משרה בתחפושות שלך. יש לך מן מבט רציני כזה שממש יכולתי לדמיין עוד כשהראית שלבים מההכנה. ועוד יותר שמחתי כששמעתי שסתיו איתך גם. מצחיק אגב שהכנתן את החרב כמעט באותה השיטה שאני הכנתי (לגבי הכנפיים לפחות). ואתן חייבות לי פוטושוטס >.< זה יהיה ככ יפה ;;

rocket

New member
*מסמיקה*

וואי ממש ממש תודה על המחמאה !! זה אחד הדברים היותר יפים ששמעתי :) אני וסתיו מתחילות לעבוד עכשיו על גרסא נוספת, זאתי
ברגע שזה יהיה גמור נבוא לירושליים לעשות צילומים ~

chibi ritsuka

New member
עיייפותתת

משהו טוב שקרה השבוע? שבוע ראשון של הטירונות, הרבה צחוקים ובאלגנים וכמובן סופ"ש :D משהו רע שקרה השבוע? הפסדתי את הכנס שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=m4cgLL8JaVI בילוי השבוע? צבא? לול התחדשות השבוע? רובה ם: ציטוט השבוע? "שבת שלום מחלקה 1" קוספליי השבוע? ....... למה מצפה בשבוע הבא? לחזור לבסיס, נקווה יהיה טוב אדם שעשה לך את השבוע? אמא והאוכל שלה

למעלה