סכמ"ש!

S.Riddle

New member
איזה שבוע x_x;

משהו טוב שקרה השבוע? אני אהיה מקורית ואומר שהאירוע קוספליי. באמת שחוץ מזה היה שבוע משמים. משהו רע שקרה השבוע? מיגרנות על ימין ועל שמאל. שיר השבוע: Glee - Baby It's Cold Outside - קורט! *_* סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מרתון היסטרי של קיו קארה מאו.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האודיו-בוק של הארי פוטר 1, מוקרא ע"י סטיבן פריי. זה פשוט שמיימי. בילוי השבוע? אירוע קוספליי + דייט עם קטיה :) התחדשות השבוע? כלום. אני ענייה. ציטוט השבוע? "ארגגגגגגגגגגגגגגגגג לאאאאאאאאאאא" - סטיבן פריי בחיקוי מעניין של רון וויזלי. :) קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2604344/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? בתחילת השבוע סיימתי את הקוספליי לאירוע, בסוף השבוע הייתי חולה. למה מצפה בשבוע הבא? להבריא? ולסיים את ה-900 עבודות שיש לי להגיש. אדם שעשה לך את השבוע? קטיה הנשמה כפרה. תמונה? בלה.

S.Riddle

New member
*עדיין* אין לי לאן ללבוש את זה...

אם *מישהי* תיפגש איתי בלוליטה כבר...............................

S.Riddle

New member
לא עולה לי בראש אף אחת כרגע!!!

אבל כשאני אחשוב על מישהי, אני אודיע לך!!! ....זונה. :D

CibiHeart92

New member
לא יודעת לגבי להפגש בלוליטה

אבל מצלמה יש לי, ואני גרה קרוב D:

S.Riddle

New member
עכשיו רק שיהיה לי זמן. :(

לא יודעת איך אצלך, אבל הלימודים שלי חונקים..........

Lightning9

New member
זה היה שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע? האירוע!! השתלמות אט"ן והאישור שבא אחריה, והמשמרת נט"ן הראשונה שלי!! :) משהו רע שקרה השבוע? אוממ... חוסר זמן מטורף? אה וקבענו מוות. שיר השבוע: לא משהו ספציפי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הלבוי 2 P: סתם לא, ראיתי היום נרניה 3, זה היה מקסים! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? -- בילוי השבוע? משמרת נט"ן בהחלט! החייאה ראשונה + קביעת מוות. חוויה! התחדשות השבוע? האישור אטן\נטן הסקסי שלי! וג'קט מד"א :) ציטוט השבוע? "צ'וקובוווווווו" ודומים מהאירוע :) קוספליי השבוע? היה איזה אחד, לא שמרתי. כרגיל. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי הגמור שכלל ארבע שעות של תפירה ביד. וזהו, מאז התעצלתי למה מצפה בשבוע הבא? לעוד המון מד"א, המון עבודה, המון לימודים וחוסר זמן טוטאלי. אדם שעשה לך את השבוע? סער :) ובובספוג היקר שהעביר אותי השתלמות! תמונה? יש בדויאנט שלי ויהיו עוד בקרוב :)

innocence

New member
חבל ש.. ../images/Emo58.gif

אין יותר סוזן ונשארנו רק עם הקטנים המעאפנים. תמיד שנאתי את לוסי...

Lightning9

New member
|ספויילר|

כן היא די פוצה... למרות שבסרט הזה היא טיפונת יותר בסדר...... עדיין מציקה! אני שונאת אותהההה ויש לה אובססיה לסוזן כל הסרטטטט העיקר שמהסרט הבא הדמויות חדשות למדי :)

innocence

New member
את החדש עוד לא ראיתי,

אני מבססת את החששות שלי בעיקר על הספרים...

למעלה