איזה שבוע x_x;
משהו טוב שקרה השבוע? אני אהיה מקורית ואומר שהאירוע קוספליי. באמת שחוץ מזה היה שבוע משמים. משהו רע שקרה השבוע? מיגרנות על ימין ועל שמאל. שיר השבוע: Glee - Baby It's Cold Outside - קורט! *_* סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מרתון היסטרי של קיו קארה מאו.
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? האודיו-בוק של הארי פוטר 1, מוקרא ע"י סטיבן פריי. זה פשוט שמיימי. בילוי השבוע? אירוע קוספליי + דייט עם קטיה
התחדשות השבוע? כלום. אני ענייה. ציטוט השבוע? "ארגגגגגגגגגגגגגגגגג לאאאאאאאאאאא" - סטיבן פריי בחיקוי מעניין של רון וויזלי.
קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2604344/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? בתחילת השבוע סיימתי את הקוספליי לאירוע, בסוף השבוע הייתי חולה. למה מצפה בשבוע הבא? להבריא? ולסיים את ה-900 עבודות שיש לי להגיש. אדם שעשה לך את השבוע? קטיה הנשמה כפרה. תמונה? בלה.
משהו טוב שקרה השבוע? אני אהיה מקורית ואומר שהאירוע קוספליי. באמת שחוץ מזה היה שבוע משמים. משהו רע שקרה השבוע? מיגרנות על ימין ועל שמאל. שיר השבוע: Glee - Baby It's Cold Outside - קורט! *_* סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מרתון היסטרי של קיו קארה מאו.