סכמ"ש!

akane

New member
אמג תיאו במדים! ../images/Emo2.gif

חמוד! X3 ולא קראת לרובה שלך בשם?

akane

New member
לשלי בזמנו קראתי דומו קון X3

אני מניחה שכל דבר שעולה לך לראש יהיה נחמד. מה עם פירמיד הד?

rukia chan

New member
אני גם~ ../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע? וואו, המון! משהו רע שקרה השבוע? שום דבר מיוחד D: שיר השבוע: the howling - within temtation וגם the call - regina spektor סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: בלאק לאגון, נרניה 1. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? שוליית הרוצח, הוא מעולה! *.* וגם, למרות שזה משבוע שעבר, מדריך מעולה לצלקות מלטקס שאין לי כוח למצוא כרגע. בילוי השבוע? כנס קוספליי D: והיום בערב נרניה 3! ^_^ *מרגישה ילדה קטנה* התחדשות השבוע? טונה של לטקס? XD ציטוט השבוע? לא זכור לי כרגע. קוספליי השבוע? כל מי שנראה מהמם ביום שלישי, שזה רוב מי שהיה ^^ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי, דעע. למה מצפה בשבוע הבא? לשום דבר מיוחד, אבל בטח יהיה כיף. אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שהיה איתי בכנס קוספליי ועשה לי את היום לנהדר. תמונה? רחוקקקק.

Serf SaN

New member
גל,

the call - regina spektor - זה לא מהסרט השני? :ם אבל ראית את הראשון!

rukia chan

New member
אכן מהסרט השני ../images/Emo103.gif

שידרו את שניהם בלופים ביס 5 לכבוד היציאה של החדש, אז יצא לזפזפ בדיוק לסוף וזה עשה לי חשק לשיר הזה. נ.ב: השלישי מעולה!!! לא שציפיתי מהם לפחות ^^

סכמ"ש...

משהו טוב שקרה השבוע? אירוע קוספליי משהו משהו~ משהו רע שקרה השבוע? דלקת חניכיים, ככה"נ וסתם..עיצבנו אותי. שיר השבוע: Oh Ah Oh - Big Bang סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: 71into the fire - סרט על מלחמת צפ"ק בדר"ק. עם TOP מביגבאנג בתור אחת הדמויות הראשיות D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום ס: בילוי השבוע? אירוע קוספליי+אפטר פרטיי עם מפגשון (+קרן ותאיר) לה לה לה. התחדשות השבוע? מגפיים :) ציטוט השבוע? היו המון. לא זוכרת עכשיו..O_ם קוספליי השבוע? כלום. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי שלי ס: למה מצפה בשבוע הבא? יום שלישי :) אדם שעשה לך את השבוע? מלא..ס-ס תמונה? אין לי כוח XP

CoralP

New member
אוקי שניה!../images/Emo187.gif

ככה"נ = ? ותתחדשי על המגפיים!
גם אני התחדשתי במגפיים השבוע O: ME LUUUUV U

CoralP

New member
אופסXDDD../images/Emo187.gif

לא חשבתי על זה בכיוון הזה
יצאתי נעל
לא משנה

WayToDawn

New member
You Show me Show me why~

משהו טוב שקרה השבוע? היה אחלה בחלה של חופש! אירוע קוספליי מעולה. עברתי תאוריה. הכל טוב! משהו רע שקרה השבוע? החופש נגמרררררר ;_; שיר השבוע: Mystery- Beast סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ביסט אלמייטי שאני לא אמשיך לראות כי מחקו תערוץ של זו שתרגמה ;_; אה והגולדן דיסק אווארדס אם זה נחשב. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? צריך להתחיל לקרוא את בעל זבוב...... >: בילוי השבוע? אירוע קוספליי! לול. התחדשות השבוע? עברתי תאוריה O: ופאה! הילה 3> ;_; ציטוט השבוע? בדוק בדוק היה משהו מהאירוע קוספליי. אבל הכל היה קראקי ומשעשע נורא אז לא עולה לי שום דבר לראש .ם. קוספליי השבוע? הסושי של טרי וארז. כן. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לסיים את הקוספליי בתחילת השבוע. ועגיל לקוספליי ארון שהתחלתי, כי נו, בא לי XD" למה מצפה בשבוע הבא? שיגמר? חרא שבועעעעעעעעע. אדם שעשה לך את השבוע? האיש הזה של התאוריה שאמר שעברתי ם: אה וכל האנשים המקסימים באירוע קוספליי! תמונה? 3>

CoralP

New member
שוב מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo187.gif

ואיזה קוספליי ארון?! ~הולכת לחקור אותך בסקייפ~

HetareFlora

New member
LOVE LOVE LOVE

משהו טוב שקרה השבוע? אני לא ממש זוכרת אבל היה שבוע די בסדר אם אני מתעלמת מאיך היה החופש שלי בכללי משהו רע שקרה השבוע? משהו שאני עוד לא בטוחה אם אני מתחרטת עליו או לא. יםי והמכונה שלי לא עובדת. ): שיר השבוע: מלא אפטר סקול ואורנג' קרמל סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: HIMYM, ההופעות של שייני וביסט בגולדן דיסק.... הרגיל. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? חזרתי לכתוב טיפה... עדיין יש לי מחסום כתיבה מצד שני. .3. וגם מדריכים לשיריונות, אני אצטרך כאלה לפורים וזה בילוי השבוע? אירוע קוספליי למרות שהרגשתי ממש פספוס בלי קוספליי. >: וטיול עם אמא ואחי הקטן איזה יום XD התחדשות השבוע? אני לא חושבת שהיה משהו. .^. ציטוט השבוע? "קוספליי = סרטן" קוספליי השבוע? כל מי שהיה עם קוספליי באירוע. XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? להזמין פיאות לקוספליי שלפני פורים ולקוספליי של פורים! וגם לראות מה קורה אדם שעשה לך את השבוע? אמממממממ...... לאיודעת. ^_^""" תמונה? סתם נזכרתי בזה וזה הצחיק אותי XD

CoralP

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע? אירוע קוספליי, אנשים שמזמן לא ראיתי
משהו רע שקרה השבוע? אממ, כמה דברים באירוע קוספליי. ואמא שלי כרגיל.. שיר השבוע: כל מיני קוריאנים. XD שוק, ביוטיפול האנגובר, לוסיפר, לייטלס *אצבע מאשימה לשני וחופית* סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סיימתי אוואטאר תוך כמה ימים בערך XD. אני לא מאמינה איך לא ראיתי את זה לפני זה! סדרה מעולה. טובה יותר מרוב אנימות השונן שראיתי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? האירוע, שופינג, וכו וכו התחדשות השבוע? שמלה ומגפונים יפים ממש! (לבר מצווה של אח שלי) ציטוט השבוע? "לא לא לא ניתן, את המסן לחרבן!" (סיסמה שחברה שלי המציאה כי בקרוב המסן יאלץ את כולנו להשתדרג לגרסה חדשה ומכוערת) כנסו לפה! XDDD http://www.facebook.com/profile.php...50177436&set=a.1288637979917.43578.1349242232 קוספליי השבוע? כולם מהאירוע 3> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עריכות שונות בפוטושופ לדברים שצילמתי באירוע. למה מצפה בשבוע הבא? הבר מצווה של אח שלי @_@ אדם שעשה לך את השבוע? איילת, שני, חופית, תאיר. כל אחת תרמה בסיטואציה שונה לעידוד המצברוח שלי. אני אוהבת אתכן ממש.
תמונה? http://www.facebook.com/profile.php...17.43578.1349242232&pid=1890071&id=1349242232

למעלה