סכמ"ש!

Ayelet chan

New member
סכמ"ש! ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Ayelet chan

New member
אבל למה זה רצח לי את ההדגשה ):

משהו טוב שקרה השבוע? אירוע קוספליי 3> משהו רע שקרה השבוע? הייתי קצת חולה ): ולא נתנו לי אפילו לראות רופא, והמפקד שלי לא רצה לשחרר אותי, אז הלכתי למפקד מעליו (הרמ"ח) והוא צעק עליו שישחרר אותי
שיר השבוע: Baby, It's cold outside- Glee סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גלי 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אע בילוי השבוע? אירוע קוספליי!! 3> התחדשות השבוע? אע ציטוט השבוע? מר.שו- "מישהו מיוחד?" קורט- "אני לגמרי מאוהב בו והוא גיי, זו התקדמות! D:" קוספליי השבוע? עדי. XDDDDD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי~ למה מצפה בשבוע הבא? שיגמר. אדם שעשה לך את השבוע? אע 3> תמונה? תודה לעומר!

akirekaeru

New member
אזרחית למופת

משהו טוב שקרה השבוע? אירוע קוספליי, ואיך לא -- שחרור רשמי מצה"ל! משהו רע שקרה השבוע? שבוע עמוס להחריד, וביום השחרור הביורוקרטיה החליטה לבוא להיפרד.. אה, ושתיית השחרור שלי הייתה לא משהו. שיר השבוע: לא ממש - אבל אם במוזיקה עסקינן, חבל שרשת ג' הפכו ל"מנגנת את המדינה".. אהבתי יותר את הקודם. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Oto Dama כרך 1 (סביר. והבישים לא מעיבים על העלילה יותר מדי..), קראתי היום עוד שניים-שלושה עמודים ב"חסד", ונראה לי שאנטוש אותו לנצח. בילוי השבוע? אירוע קוספליי, אלא מה. התחדשות השבוע? קיבלתי את החולצות מ-threadless.. לא מי יודע מה, אבל נחמדות מספיק יחסית לכאלה שלא בחרתי. קיבלתי גם אחת שכבר יש לי (מה שהראה כמה היא מסמורטטת עכשיו), אבל שיהיה. אה, 4 לקים צבעוניים, ואת הספר "מזוודה על השלג" כמתנות שחרור (ביחד עם שוקולדים, מהם לא נותר זכר). ציטוט השבוע? היה לי משהו, אבל הוא כנראה לא מוצלח מספיק כדי שאזכור אותו ברגע חיוני זה. קוספליי השבוע? הבללייקה של גל, כמובן..
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? גזרתי אלבד כדי לבדוק איך זה יראה על הדבר האמיתי, אבל גם זה בקושי. למה מצפה בשבוע הבא? סוף סוף קצת חופש..! אולי יומיים של נסיון במאַפייה בתור עבודה עתידית. בתקווה לעשות יותר. תמונה? ראו כותרת

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif או התמונה המסורתית :)

מזלטוב. לא מדהים באזרחות אבל זה יותר טוב מלהיות בצבא.

SunsRequiem

New member
גשם גשם משמיים

משהו טוב שקרה השבוע? גיללייי, משכורת קבע P: וירד עליי גשם משהו רע שקרה השבוע? אתמול. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Va0vs1fhhNI סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Zegapain ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Jyu Oh Sei. קראתי את שני הכרכים, וכמובן, טריניטי בלאאדדד. בילוי השבוע? היום בנחלה עם גילי, ויום שלישי בברזל, היה אדיר. התחדשות השבוע? הכרך הרביעי של 12 הממלכות, ג'יו או סיי 2-3, המון חוטי רקמה, וקצת בדים. קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי האנאמי שלי 3> גזרתי כבר חלק מהבדים! ואפילו תפרתי קצת! למה מצפה בשבוע הבא? לשלישות שלי >_> אדם שעשה לך את השבוע? גילי

Apushu

New member
סכמשס"ם

משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי מה שרציתי, חזרתי לבר! <: משהו רע שקרה השבוע? ^ זה ניסיון עד שאני אחליט שזה עדיין לא מספיק לי ואני אעזוב סופית XD שיר השבוע: כל מה שחופית שולחת לי XDD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סקאיצ'י בקריאה חוזרת. אגב!!! זה קיבל לייסנס ;A; ובאפריל יוצאת אנימה. בילוי השבוע? אירוע קוספליי ואפטר פארטי של מפגשון (+תאיר וקרן) בברזל 34, בחגיגת אורז עם קארי!!! (ועוף ויאטנמי לגיא) והיה ממש ממש טעים P: יאמי. התחדשות השבוע? הזמנתי טרנסמיטר חדש לאייפון ולאוטו. הגיע הזמן שיהיה מוזיקה נורמלית ציטוט השבוע? ~ קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? צריך להתחיל לעבוד על האתר להארוקון @_@ ועל תיק עבודות ;A; למה מצפה בשבוע הבא? משמרות בתור ברמנית, טרנסמיטר. משכורת! אדם שעשה לך את השבוע? מפגשון!!! XDD תמונה?

Serf SaN

New member
גם עוד שניים בשולחן אכלו עוף ויאטנמי. @_@

זה למה היה 3 קארי ו3 ויאטנמי בשולחן.

Grell

New member
ורון............... רון.........

הוא רודף אותי בחלומות. עם החפירות. אמאאאאאאאאאא.

string chan

New member
סכמ"שון

משהו טוב שקרה השבוע? חופש D: משהו רע שקרה השבוע? היה קצר מדי ): תכלס נשארו לי יומיים חופש כי לפני פשוט הייתי במד"א או עבדתי על הקוספליי. ><" שיר השבוע: אע, שום דבר מיוחד. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סוקישו!! מרתונים זה טוב. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עדיין רובין הוב. ולמה אני מפגרת והולכת לקרוא את התקציר של הספר הבא לפני שסיימתי את הקודם? >_> בילוי השבוע? האירוע, והסושי אחרי, ונסטיה וחן 3> התחדשות השבוע? אעע... דמי חנוכה? ציטוט השבוע? בטח משהו מהשיחה בה אני מטרילה את הבן שירות שלנו על קוספליי. וסוקישו. וזה. קוספליי השבוע? נו, כל מי שהיה יפה באירוע. P: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לא נוגעת במכונה עד..... עוד מלא זמן!! למה מצפה בשבוע הבא? מבחנים, נראה לי. =\ אדם שעשה לך את השבוע? לינקוש וזלדוש וקוני 3> תמונה? רציתי לשים תמונה של חן ונסטיה, אבל אחותי הקטנה הרגע ניצחה אותן.

JustBeFriend

New member
בו O:

משהו טוב שקרה השבוע? אירוע קוספליי :) משהו רע שקרה השבוע? התקררתי ;A; שיר השבוע: Hey Soul Sister סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הנסיכה והצפרדע של דיסני, כמה ראיתי אותו השבוע :) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Dolls, אני קוראת את זה בכיתה עכשיו במקום להקשיב למורה באנגלית D< בילוי השבוע? אירוע קוספליי 3> התחדשות השבוע? סבא קנה לי עוד קאטנה D: הוא צריך להביא לי אותה פעם הבאה שאני אראה אותו. ציטוט השבוע? "איזה חמודדדדדד~" קוספליי השבוע? שני, חופית, סם, אני מאוהבת בקוספליי דולס שלכן, מאוהבת 3> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מחר מתחילים את פייסבוק D: למה מצפה בשבוע הבא? לימודים, 3 מבחנים ארורים. למה רק לערבית מבטלים את המבחן? ;; אדם שעשה לך את השבוע? איציק וים, שני אלו, הרגו אותי XD תמונה? הקוספליי שאלתרתי יום לפני, לא שאכפת לי ממנו, אני בכלל מדברת על דובון אכפת לי (חמודון).

למעלה