סיפור חיי

אבישגב

New member
הערה קטנה

שלום רב! אני איני נמנה על המבקרים הקבועים בפורום זה, כפי שאת וודאי שמה לב. כיוון שמתוך דברייך ניכר כי את אשה משכילה, וכאדם מאמין, חוקר ומתבונן בעולם רציתי להעיר/להאיר לך דבר קטן. לפי האמונה היהודית רצה אלוקים לאפשר לכל אדם בחירה חופשית ומוחלטת לעשות כרצונו, בין אם זה מתאים לצו האלוקים ובין אם לאו. לשם כך יצר הבורא חוקים ועקרונות מורכבים ומגוונים. אחד מן העקרונות הוא היכולת להסביר כל תופעה חוק או גילוי בעולם במסגרת השכל האנושי. למרות שישנם הרבה דברים שאין לשכל האנוושי יכולת להסבירם לגמרי, מכל מקום, התפיסה הרווחת היא שעם הזמן הדברים יובנו. עיקרון זה נועד כדי שכל אדם יוכל להאמין בקיום הבורא או לכפור בו, ללא שתהיה לו נטיה לכאן או לכאן. לכן, לפי דעתי, תופעות כגון אלו שמוזכרות כאן מעולם לא היוו את הבסיס לאמונה.עם זאת, היכולת להסביר תופעות אלו עפ"י המדע הידוע לנו כיום, אינה שוללת את העובדה כי הן אירעו עפ"י רצונו של כח עליון. אני מאמין כי מי שחווה אירועים כגון אלו קיבל את התחושה של חוויה מסוג אחר, ולעיתים אין הוא מסיפק מוכשר להכיל חוויה גדולה כל כך, והוא פשוט מתעלם ממנה.

טומי32

New member
אני לא נפגע כל כך מהר../images/Emo9.gif

לא נפגעתי מאף אחד/ת, גם לא מחסרי האמונה

א Ron

New member
אשמח אם תרחיבי

בעיקר על ההזיות שהוא נפגש למעלה ונאמר לו שהוא צריך לרדת למטה וביקשו ממנו להעביר דברים. כנראה פיספסת את הנקודה הזאת בסיפור שלו בטעות.. אז מה יש לך לאמר על זאת? זאת הייתה הזייה מקרית כשהמוח במצוקה?

טומי32

New member
יש הסברים כמעט לכל התופעות...

נכתבו ספרים ומחקרים רבים. אבל אין תשובה מדויקת בכל אופן כמה שלי ידוע, לכל התופעות של מוות קליני

חמודה שלי ההסברים יפים

אבל יש מספיק אנשים שעלו וירדו כי הוחלט שעבורם לא זה הזמן צריך עוד קצת תקראי מה כתבתי למעלה

maxima

New member
טומי...../images/Emo24.gifמאחלת לך הרבה בריאות להמון זמן

טומי אכן ספור מרגש. מסכמה איתך שאחרי שעוברים

טראומה קשה כזו או אחרת משהו בתפיסת החיים משתנה. פתאום לעבר ולעתיד יש פחות משמעות ויש רצון עז לחיות את ההווה בצורה הטובה והממצה ביותר.

בעניני חיים ומוות ברפואה אני נוטה להתייחס

לנושא בדרך רפואית ולא מיסטית....מה לעשות קונבנציונאלית לחלוטין בקטע הזה....

טומי32

New member
מחר אנסה להשיב לכולן/ם..

אני די עייף מיום משוגע, לכן אפרוש די מוקדם לישון. אז ליל מנוחה לכולן/ם!

טומי.....סיפורך מרגש מאוד

וקרה לך נס גדול. רוצה לומר לך שקראתי את הספר " מסע הנשמות" -סיפורי מטופלים אחרי היפנוזה עמוקה כחלק מטיפול [ספר שעזר לי מאוד כשהייתי בשיא המשבר האישי שקועה באבלי על מות בעלי]תיאור הנשמות שמלוות אותנו ורוצות בטובתינו וכו'.הנשמה שפוגשת למעלה את הנשמות הקרובות [קרובי משפחה].תיאור האור והמנהרה כפי שציינת. מאז אני מאמינה בסיפורים האלה והכי הכי.....שהמוות/עזיבת הנשמה את הגוף נתפס בעינינו כזה מפחיד ומכאיב והתיאורים של אנשים שחוו מוות קליני מראה שזה לא כך.

טומי ההאאוו איזה סיפור מכירה אותך כבר זמן

שמעתי את הסיפור מכל מיניי כייוונים שונים ,,אבל הפעם אני בהלם...וזה מאד מעניין גם השאלות והדו שיח עם ערדיניקית היו מאד מענינים..חבל שקטעתם את זה ..בן ...............ניסחפת לטעמי..... חבל שניי אנשים שיכלו להאיר את ענינו מכל מיניי כיוונים.... טומי היקר רק בריאות

אני מאמינה שלא כל דבר שקורה לנו וביקום ניתן

להסבר מדעי הגיוני. מאמינה באנרגיות ובכוחות הנשגבים מבינתנו והם גורמים לדברים מסוימים לקרות בחיינו. לפעמים ניתנות לנו הזדמנויות לא ברורות ובידינו הדבר מה נעשה איתם. מאמינה גם (מה לעשות ) בגלגול נשמות וזה מזכיר לדעתי את התופעה הידועה של תחושת הדה ז'וו כלומר תחושה עזה שהיתי כבר שם וזה קרה לי בטיול מחנות בפולין. ישבתי באיזשהו בית כנסת בפולין והיתה מרמקולים מנגינה חסידית והרגשתי צמרור ולא יכולתי לקום משם היתה לי הרגשה שחייתי שם מתי שהוא. יצאתי ומיד ללא שליטה חזרתי שוב לשבת על הספסל כל אחד באמונתו יחיה ובואו נהיה יותר סבלניים וסובלניים זה כלפי זה כי זה הבסיס לאהבת האדם וכל מערכת יחסים יום נפלא

ההההאאאאווו ציפ עכשיו אני מבינה יותר את

החיבור שיש לי אלייך..מילים של טעם אמרת,,מאד מאמינה גם שאין מקריות בחיים לכל דבר שקורה יש סיבה..... ובהחלט נכון,,,מאד חשוב להיות יותר סבלני לזולת.... אני תמיד אומרת החיים זה לא פקניק בואו לא נבזבז אנרגיות על שטיות..... אוהבת אותך וחיבוק גדול לכולם
וזה בשביל כולם

קליאו מקסימה את חושבת שסתם התחברנו. יש כח

שנותן לנו הזדמנויות ומחבר חיבורים ולאחר מכן בידינו הדבר גם אני אוהבת אותך קליאו יקרה

למעלה