סיפור חיי

היי טומי ../images/Emo13.gif

אני שמחה שתפוז פרסמו את ההודעה שלך כי אני ממש אבל ממש מתעניינת בנושא ואני ממש אוהבת לשמוע סיפורים כאלה. אז רציתי לדעת עוד קצת פרטים על הסיפור,אם זה לא יותר מדיי בשבילך לענות אז אשמח מאוד
אהממ..אז אתה ממש הרגשת שזה אמיתי נכון?לא כמו הרגשה שיש כשחולמים משהו ואז מתעוררים נכון? ו...איך הנשמות נראות?באיזה צורה ראית אותן? ומה בדיוק הם ביקשו מימך להגיד לאנשים החיים בעולם הזה? ממש הם אמרו לך שם של משפחה מסויימת והם אמרו לך שהבן שלהם בעולם הבא ולהעביר לו מסר? כאילו הם אמרו לך משהו שאתה לא ידעתי לפני כן לגבי משפחה מסויימת?ואם כן מה זה היה בדיוק? (וזהו סליחה על הפצצת השאלות אבל זה ממש חשוב לי...תודה...
)

טומי32

New member
כן כן כך הרגשתי שהכל אמיתי ../images/Emo9.gif

לא ידעתי שתפוז פרסמו את הסיפור
לא זה ממש לא כמו חלום, זה היה אמיתי לחלוטין. איך נשמות נראות על זה קצת קשה לי להשיב, או יותר נכון להסביר. כי בעולמנו אנו יש עד תלת מימד, אז הנשמות נראו לי ביותר מימדים מה שיש לנו כאן עלי אדמות. בוי נגיד שאם הכרת אדם מסויים בעולם הזה, אז תכירי אותו גם בעולם הבא. חלק מהמסרים אינני מעוניין לפרסם בגלל רגישות הנושא, חלק אחר היה עם אנשים שלא הכרתי קודם, ופשוט מאוד חיפשתי אותם לפי השם והנסיבות. מכיוון שלא הכרתי את האנשים קודם, גם לא ידעתי אם המסר נכון או לא? להן תמיד מסרתי מסרים בזהירות רבה עם המון הסתיגויות. לרוב המשפחות חיבקו אותי, וחלקם שומרים קשר עד היום.

חזרה לחיים

יש לי בבית ספר שנקרא"החיים שאחרי החיים", קראתי אותו אין ספור פעמים, ואני מאמינה לך בכל ליבי. אני גם מאמינה גדולה בגלגול נשמות. הסיפור שלך מאוד מרתק ונותן חומר למחשבה. לא איכפת לי אם החזירו אותך לחיים אפילו אם הדביקו אותך ב"סופר גלו" העיקר שאתה חי ואני מאחלת לך חיים מאושרים ועד מאה ועשרים בבריאות טובה.

חזרה לחיים, חזרה לחיים

יש לי בבית ספר שנקרא"החיים שאחרי החיים", קראתי אותו אין ספור פעמים, ואני מאמינה לך בכל ליבי. אני גם מאמינה גדולה בגלגול נשמות. הסיפור שלך מאוד מרתק ונותן חומר למחשבה. לא איכפת לי אם החזירו אותך לחיים אפילו אם הדביקו אותך ב"סופר גלו" העיקר שאתה חי ואני מאחלת לך חיים מאושרים ועד מאה ועשרים בבריאות טובה., יש לי בבית ספר שנקרא"החיים שאחרי החיים", קראתי אותו אין ספור פעמים, ואני מאמינה לך בכל ליבי. אני גם מאמינה גדולה בגלגול נשמות. הסיפור שלך מאוד מרתק ונותן חומר למחשבה. לא איכפת לי אם החזירו אותך לחיים אפילו אם הדביקו אותך ב"סופר גלו" העיקר שאתה חי ואני מאחלת לך חיים מאושרים ועד מאה ועשרים בבריאות טובה.

RJ11

New member
קצת מדע...

כל המחקרים הרציניים מצביעים על כך שמדובר בתופעות נוירולוגיות, הגורמות, ראשית ל"ראיית מנהרה", וגם לחוויות שדומות לחלומות. למעשה, הצליחו אפילו לגרום לנבדקים בתנאי מעבדה לחוות את החוויות הללו, באמצעים לא נורא מסובכים של גירוי אזורים מסויימים במוח, כך שהמוח "חושב" שהוא בתהליך של כניסה להלם או אף גסיסה. העניין נובע מהפרעות בהגעה של חמצן אל המוח, אובדן דם, ושיבושים בפעילות החשמלית של המוח - כל אלו מתרחשים בעת פגיעה כמובן, או בעת אובדן הכרה מסיבות שונות. בנוסף לזה, המוח מפריש סם הזיה וכמו כל סמי ההזיה הוא מסוגל לגרום לתופעות כאלו. צפו בערוצי המדע, שרבים מהם כבר שידרו סרטים דוקומנטריים העוסקים בתופעה זו, ואולי תהיו יותר חכמים.

טומי32

New member
אנחנו כל חיינו לומדים עוד ועוד...

דברים, אני גם צופה בסרטים כאלו וגם קורא ספרים בנושא

א Ron

New member
למה קצת

אשמח אם תרחיב, בעיקר על ההזיות שהוא נפגש למעלה ונאמר לו שהוא צריך לרדת למטה וביקשו ממנו להעביר דברים. כנראה פיספסת את הנקודה הזאת(משום מה) בסיפור שלו בטעות.. אז מה יש לך למדע אמר על זאת?

למדע אין מה לומר בעניין

אבל טומי הוא לא בודד בחוויות הללו הוא מספר את זה כמו שזה קרה לו בעבר בערוץ 2 נעשה משדר שלם עם אנשים דומים שעברו חוויות דומות יש דברים שלמדע אין הסברים כי זה קשור למשהו אנרגטי , משהו נפשי למדע יש תשובות למשהו פיזי וגם לא לכל התופעות הפזיות יש עוד המון חומר על הגוף שמעבר לגוף הפיזי תקרא מה שכתב רוברט שטיינר בבמחקריו על מדע הרוח= אנדרפוסופיה ותגלה שיש לנו מספר שכבות לא הגל בתוך הגוף יש גופים אסטרליים , יש הילה , יש נשמה אם אתץה רוצה תשובות לך לתורת האנדרפוסופיה שם יש תשובות לשאלות שלך אבל צערנו נה בא לא ממקור יהודי , אלא נוצרי, , במקור היהודי תמצא תשובות בקבלה המעשית

א Ron

New member
מוזר

אז איך את מסבירה שאנשים פה אמרו שהמדע אומר שהוא הזה? ולמה הם לא התיחסו לשאלה שלי על הנשמות והמסרים שהוא העביר(כאילו הוא אפילו לא כתב זאת או שהם התעוורו באותם רגעים)?

המסרים נועדו עבור אנשים מסוימים

ורק להם הם נמסרים כי זה מסר אישי לא ציבורי יש המון עדינות בדבריחם הללו ואני מכירה את זה גםפ אבא שלי ז"ל שעבר חוויות דומות בעת ההתקף לב שלו

yael29051980

New member
כנסו דחוף!

מי שרוצה לראות סיאנס אמיתי! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1636561

לא מומלץ לעשות או להישתתף בסיאנסים כי

זה עלול לגרום לאסונות למי שעושה את זה או אפילו צופה מהצד וכבר היו דברים מעולם. לטובת כל הסקרנים, היתרחקו מסיאנסים כמו מפצצת אטום זה דבר מאוד מסוכן ואני לא אומרת את זה סתם.

ben 911

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך פרופ'

מהסיבה הפשוטה שאם אין דבר כזה רוחות ונשמות.. אז מה הטעם להתעסק בדבר שאינו בר קיימא? ואם יש...אז למה להפריע את מנוחתם?

noasn

New member
לטומי 32

אנא כנס לקישור בו תמצא סרט בשם סעדה היא עברה את אותם חויות ויותר אנא תראה את הסרט בברכת כל טוב נועה

MegaMan

New member
טומי...

אני אומנם לא בן 50 ,אפילו לא 20 (17 האמת) אבל אני מאמין לסיפורך ...אמ..הייתי מספר חוויה מוזרה שקורה לי בחודשים האחרונים ,ואני עדיין בתיכנון של לחקור אותה עד אין סוף ...אשמח לספר לכם את המקרה במידה ורק תבקשו,ומקווה שאין בעיה בגלל פער הגילאים בינינו.

למעלה