סיפור חיי

א Ron

New member
תעשו ´תהכל היום! כי אולי אין מחר!

חח תעדכן את החתימה

שירי567

New member
מרגש! אני כל כך שמחה שחלקת!

עשה לי טוב לשמוע את הסיפור שלך, תודה שחלקת. ואשאל לדעתך, האם כולנו יכולים לעבור את החוויה הזו? האם כולנו עוברים בעצם לעולם הבא, או שרק חלקנו? (כי הרי יש כאלה שבמוות קליני כן חווים חוויה כזו אך יש כאלו שלא) אשמח לשמוע את דעתך.

אם אפשר לשאול שאלה..

אני אומנם לא נמצאת בטווח הגילאים שהפורום נועד אליו. למען האמת אני סה"כ בת 17. אבל הסיפור ממש הדהים! עכשיו השאלה שלי היא כזאת- אתה מספר שראית נשמות. אתה זוכר איך הן נראו? איך ידעת שזה נשמה ולא גוף? היה לזה סימן כלשהו? ואיך הן נראו? מבחינה חיצונית. ואיך המקום בו היית נראה? תיארת אולם. אם אפשר יותר פירוט. זה ממש מעניין
ותודה!

bat5

New member
לטומי

הגעתי הנה בעקבות ההודעה שלך שהופיעה בשער תפוז. סיפורך מתאר בדיוק מה שכתוב בספר שסיימתי לקרוא לאחרונה "גורלן של נשמות", שהשאיר בי רושם עמוק והרבה מחשבות. האפשרות לגרום להזיות דומות בתנאי מעבדה אינה סותרת את אמיתות החוויה שלך. הרבה אמיתות מהחיים אפשר ליצור גם בתנאי מעבדה. אני מאמינה לך ולמתואר בספר. הבנתי שדי כיף למעלה.

טומי היקר.... ../images/Emo20.gif

בס"ד.. אתה היית שם... הקדוש ברוך הוא החזיר אותך... ואתה עדיין... לא חוזר בתשובה שלמה.. חבל...! תשמור על עצמך...!! הכי חשוב להאמין... לא אומרת לך ללבוש שחור וכאלה
.. אבל את המצוות הבסיסיות..!! ורד

titiwomen

New member
היי טומי

אשריך שזכית לכזו התגלות עצומה ! עובדה שגילית בעצמך כוחות שקודם לא ידעת על קיומם! איני מופתעת כלל מסיפורך, אני מאמינה לכל מילה משום שקראתי המון על הנושא ואיני סקפטית כלל. תחפש באינטרנט ותמצא שיש עוד אלפי אנשים שביקרו בעולם הבא . מקווה שיהיו לך חיים נפלאים וכי מבין עתה את ערכם של החיים וכמה אנו בני חלוף בעולם. רק לעשות טוב!!!

Blackshift

New member
:) סיפור נפלא...

בקשר לאור והמנהרה, זהו מראה שכל אחד רואה כאשר הוא מאבד הכרה, יש לזה הסבר מדעי כלשהו על העיניים והמוח.

titiwomen

New member
ומה בקשר לראיית נשמות?

גם לזה יש הסבר מדעי? אולי יש סם נוירולוגי במוח שמשתחרר וגורם לנו לראות נשמות אחרי המוות?

007star

New member
זה תמיד מצחיק אותי...

איך אתם מפחדים שחס וחלילה תגיעו למסכנה "שהדתיים" (ה' ישמור) צודקים....

titiwomen

New member
אמרתי בסרקאזם למען הסר ספק ../images/Emo13.gif

ואני מסכימה איתך!

Blackshift

New member
...

לא סתרתי את מה שהוא אמר.. אין לי שום הסבר לראיית נשמות אני מאמין לו ב100%! פשוט לאור ולמנהרה יש הסבר. זה כל מה שאמרתי

RJ11

New member
נסי הרואין...

אני בטוח שתראי הרבה דברים שלא קיימים ותחשבי שאת מדברת עם דולפינים וחיות אחרות.

sovlanit

New member
טומי

שוב ברכותי והפעם לרגל העובדה שזו הפעם השנייה בה מופיעה הודעתך בשער תפוז. אשמח לתגובה לדברי הקודמים. חיבוק

phrizer

New member
מעולה וומעניין

תסלח לי שאני לא מצטמרר מזה אבל כבר שמעתי הרבה סיפוררים כאלה ואחרים וזה כבר ממש לא נראה לי על-טבעי אלא חוויה די נדירה שאנשים עוברים לפעמים אז קשה לי להצטמרר מזה. אהבתי את הסיפור, קראת מאז כמה ספרים בנושא או ראית סרטים על זה? מה ההשקפות הדתיות שלך? |תוודה| ששיתפת.

למעלה