סיפור חיי

טומי32

New member
סיפור חיי ../images/Emo9.gif

בכדי שתכירו אותי..... אקדים ואומר שאין בכוונתי לשכנע אף אחד באמיתות הדברים, זהו סיפור אישי שלי ושלי בלבד. לכל אלו שלא מאמינים בעולם שמעבר העולם בו אנחנו חיים, זהו לא סיפור בשבילכם. לאחר ההקדמה אפשר להתחיל. בתקופה זו של חיי לפני כעשר שנים עבדתי כנהג אמבולנס במ.ד.א. ראיתי מאות רבות של א/נשים על סף המוות, כאלו שניצלו תודות טיפולנו המסור, וכאלו שלצערי הרב למרות כל מאמצנו שלא הועילו ונפטרו. שמעתי עשרות רבות של סיפורים מפי האנשים שעברו החייאה אצלנו, ולאחר שחזרו לחיים סיפרו על אור ומנהרה וכו'... להגיד לכם את האמת לא ממש האמנתי אז שיש חיים לאחר המוות. מהו המוות קליני בטח כולכם יודעים זהו מצב רפואי שנקרא VF ז"א פירפור חדרים. במצב הזה לאדם אין דופק ונשימה, וכמובן נמצא מחוסר הכרה. מקרים בודדים נתקלתי שאדם היה בהכרה זמנית במצב של מוות קליני. צחוק הגורל שאני בעצמי אחד מהם. אז מה באמת קרה לי? חזרתי מעוד יום עבודה הביתה, ולאחר כשעתיים הרגשתי שהלחץ דם יורד לי. וזה בגלל סחרחורת ושחור בעיניים. מיד שמתי יד על הדופק, וכשהרגשתי שאין דופק ביד.....הבנתי שלחץ הדם שלי מאוד נמוך. בגלל היותי גר לבד, דבר ראשון זחלתי לדלת ופתחתי אותו. חשדתי שיש לי משהו לא טוב, אבל אז עדיין לא הבנתי עד כמה לא טוב. כמובן הזעקתי אמבולנס, בטענה של לחץ דם נמוך וסחרחורת. האמבולנס הגיע תוך דקות....לחץ הדם היה 70/50 כפי שחשבתי. הנהג הזעיק נט"ן ובדרך לב"ח חברנו אליו. אז החלו הלחצים בחזה, וחנק נוראי. חיברו לי מוניטור וחמצן....וכבעל ניסיון בעבודה הבנתי בדיוק את מצבי הקשה. עדיין בתוך הניידת טיפול נמרץ עם החברים לעבודה...מנסים לייצב את מצבי. אבל אני מרגיש שהולך למות. ממש ככה מרגישים את המצב. פניתי אליהם "בבקשה תצילו אותי" כן כן טומי אנחנו עושים את הכל להציל אותך. חלק מהנסיעה המטורפת לב"ח אינני זוכר, הייתי כבר כמעט ללא הכרה. אני מניח שדקותיים לאחר הגיענו לב"ח, הרגשתי אגרוף חזק על החזה....זה במקום שוק חשמלי שעדיין לא היה מוכן. " אתה מכאיב לי" אמרתי לפרמדיק. כן כן אבל אתה ב VF. שהונח על חזי כפות הדפיברילטור אני עוד זוכר, עד למכת החשמל....וזהו משם מתחיל למעשה הסיפור של חצי שעת החייאה, עם 16 שוקים חשמליים עיסוי לב והנשמה.

טומי32

New member
ההמשך...

ועכשיו להמשך הסיפור. כפי שכתוב בספרים...גם אני הרגשתי ש"אני" מתנתק מהגוף ורואה את פעולות החייאה מלמעלה. משם יצאתי דרך מנהרה חשוכה שאור מסנוור בפנים. זכור לי גם רעש או צפצוף חזק. משם כאילו אפתי לשמיים, עד שהגעתי לאולם ענקי מלאה בנשמות. חלקם באו ושאלו שאלות, חלקם באו וביקשו בקשות. שאלתי אותם איך אתם יודעים שאני חוזר ואמסור את הבקשות שלכם? אנחנו יודעים שאתה עוד רגע תחזור. ניסיתי בכל כוחי לזכור מה כל אחד ביקש. ובאמת לאחר זמן באו שניים ואמרו לי ....בו צריכים לחזור הגוף קורא לך! אני זוכר את החזרה המהירה לגוף. המוות קליני נמשך חצי שעה...זה קרה בסביבות השעה: 5 אחה"צ. ב 2 בלילה עברתי עוד החייאה הפעם קצרה יותר של מספר דקות. מהזמן הזה אינני זוכר דבר. הייתי ימים מחוסר הכרה ומונשם ביחידת טיפול נמרץ. האשפוז נמשך חודש ימים, מהם הייתי במצב קריטי כשבוע. לאחר שהוצא לי צינור ההנשמה (טובוס)...מילותיי הראשונות היו "הייתי בעולם הבא" לקח לי די הרבה זמן לאחר השיחרור מהבית חולים לעבד את כל הנתונים שבראשי. לקח לי כמעט שנה עד שהעזתי לפנות לאנשים שאת יקיריהם פגשתי. זה היה ממש לא פשוט להתקשר למישהו ולהגיד לו....תשמע פגשתי את הבן שלך המת, והוא ביקש למסור א' ב' ג'. עם משפחה אחת אני בקשר עד היום. לאט לאט גיליתי שיש לי יכולת לגלות דברים אצל אנשים, יכולת שלא היה לי לפניהן. אני עושה תקשורים מדי פעם, והאמת שיש לי כמה וכמה הצלחות בגילוי מוקדם של כל מיני מחלות. אני לא עוסק בזה תמורת תשלום, מה שבא אני מספר למי שצריך וזהו זה. מעבודתי במ.ד.א. פוטרתי שנתיים לאחר ההתקף לב, כיום אני עובד כחצי משרה כנהגו של גיסי שהוא נכה צה"ל. יש מלא תחביבים והעיקרי שבהם צילום, אני גם מנהל פורום כאן בתפוז....ועוד כהנה וכהנה. מצטער אם נפלו שגעיות בסיפור שלי, הכל מהתרגשות כמובן

טומי יקר תרחיש מצמרר...

מכירה את זה מקרוב ....הפרטים קצת לא ברורים כמו חצי שעה במוות קליני????ובלי נזק למוח????העיקר שיצאת חיי וזה הכי חשוב...הפאן המיסטי של העניין לא מוכר לי אבל אחי סיפר לי כשהוא עבר התקף לב הוא חש שהוא מלמעלה רואה מה מבצעים בגופו כאילו נשמתו נעתקה מגופו ....זה מדהים...חוץ מהעישון נו.....נו....אני מקווה שאתה שומר על עצמך....

טומי32

New member
נזק מוחי...תלוי את מי שואלים?../images/Emo13.gif

נזק מוחי נגרם כאשר חמצן לא מגיע למוח זמן ממושך. כאשר הכל בנמצא ויש הנשמה ועיסוי לב ברגע שהפירפור חדרים קורה, אז אין נזק מוחי. מניסיון אישי ידוע לי שרוב החייאות המוצלחות קורות ממצב VF ז"א פירפור חדרים....מכאן החשיבות העליונה לעשות החייאה עד לבו העזרה הרפואית. כיום בכל אמבולנס של מ.ד.א. ישנו מכשיר דפיברילטור שמזהה פירפור חדרים, ובעזרת הנהג נותן שוק חשמלי לפציאנט. הרבה מאוד אנשים חייבים את חייהם למ.ד.א. אפילו שכיום כבר לא נחשב למשהו מיוחד.

טומי חמוד....

דפיברילטור נותן רק שוק חשמלי לא מזהה פרפור או כל הפרעת קצב אחרת את זה עושה מכשיר האקג[שצמוד לדפיברילטור] ...הזמן שבין איבוד ההכרה לבצוע החייאה הוא השלב המכריע לכן מבצעים החייאה CPR כדי להחזיר ללב את יכולת דחיפת הדם לכל חלקי הגוף ובעיקר למח.... מספר דקות של אי אספקת חמצן למח גורמת לנזק מוחי [ברמות שונות] לכן חשוב מייד לבצע החייאה.... פירפור חדרים יכול להיות הביטוי או הסימפטום הראשון שמעיד על התקף לב...שזה חסימה של עורק מרכזי בלב...הפרפור מופיע מייד עם החסימה.....יכול להיות פירפור בלי התקף לב...ואז כפי שאתה יודע ניתן בעזרת שוק חשמלי לייצב את הפירפור .. ולתשומת לבך.....חולים עם הסטוריה לבבית [התקף] יכולים בהמשך לפתח פירפור בגלל הצלקת שנשארת לאחר התקף הלב אני מקווה שאתה מטופל כראוי שומר על עצמך.....

טומי32

New member
הדפיברילטור האוטמתי...

שנמצא כיום באמבולנסים, יכול לזהות רק פירפור חדשים VF זה לא מוניטור ולא א.ק.ג. אלה שוק חשמלי אוטותי

ben 911

New member
ערדניקית...הבנאדם חווה חוויה מצמררת ומדהימה.

ועם כל הכבוד לו...הואיל האיש בטובו לשתף אותנו באותה חוויה המאד מאד מאד אישית למקרא דבריו... קיבלתי עור אווז בכל הגוף. אפילו הזלתי דמעה או שתיים מהתרגשות...
לדעתי כל הויכוח הזה...דפיברילטור, קרבורטור אינקובטור...מיותר לחלוטין.

zzz113

New member
עזרה

שלום שמי זוהר אני בן 24 מהמרכז ב 4 שנים האחרונות הותקפתי עי" שדי אדם "בא להם" ניסיתי המון המון דרכים להרחיק אותם אך כלום לא עזר אני חושב שהדרך היחידה היא תקשור עים מתים למשל: לזמן מת ולשאול אותו אים צריך לעשות משהו שהם יתרחקו וכדומה אודה לך אים תוכל לעזור לי אני במייל zohar-uozan@hotmail,com תודה רבה !

phrizer

New member
כדאי לך ללכת לבית כנסת, שמעתי שהם פותרים

דברים כאלה בלי לעבור על חוקי היהדות (וסיאנס בהחלט עובר עליה).

zzz113

New member
עזרה

הייתי בבית כנסת הייתי אצל רבנים הייתי אפילו אצל שייחים כלום לא עוזר "כך נראה לי הפתרון היחיד "

אחי הפתרון הוא

מקווה שמירת שבת צדקה וללכת לרבנים גדולים ידוע שהמתים והשדים לא מתקרבים לאלה ששומרים שבת ובקשר לטומי עברת חוויה מפחידה רק תדע ללמוד מהחוויה הזו כל מה שעברת רבנים אומרים שנים השם רוצה לקרב אותך אליו ולכן נתן לך לעבור את החוויה שלך

zzz113

New member
עזרה

"אנשים שבא להם" לא שדים רוחות וכדומה לא מהשמיים

ililrom

New member
עזרה עם "התקפות" נשמות תועות

זוהר יקר אין באמת שדים, אבל יש הרבה נשמות תקועות שאינן מצליחות או אינן רוצות לעבור למישור הנשמות ולכן הן צריכות ל"התעלק" על אנשים חיים כדי לשאוב מהם אנרגית חיים. אם אתה מרגיש אותם, סימן שיש לך רגישות גבוהה. לרוב רובם של האנשים יש נשמות תקועות כאלה בהילה שלהם, אבל הם אינם מרגישים בהם. יש פתרון והוא פשוט מאד. אתה צריך לעבור טקס טיהור של נשמות תקועות כאלה. אם תרצה פנה אלי ואתן לך עוד פרטים.

zzz113

New member
ל - ililrom מאת עזרה

אני מדבר כאן על "אנשים שבא להם " זה לא נשמות או שדים ורוחות מהשמיים נסתי כול דבר שום דבר לא עזר לדעתי הפתרון היחיד הוא זימון רוח או מת ולשאול אותו למה אני סובל < למשהו יש זמן לזה > או לך תודה !

ben 911

New member
טומי...הסיפור שלך מדהים. ../images/Emo45.gif

אתה יודע יש אנשים סקפטיים הטוענים: "אף אחד לא חזר משם כדי לספר".. והנה אתה כן חזרת משם.. שתבין אתה לא הראשון שמספר לי את זה... ואני מאמין לכל מילה. חבר טוב ושכן קרוב חווה בדיוק את אותה חוויה... אך לא אוסיף יותר לגביו... אני מעדיף שהוא בהזדמנות יספר.. הוא גם איש עם כשרון כתיבה מעולה...כמוך.
טומי...פשוט מדהים. מאד מעניינותי..וכמה שאלות לי בנוסף. האירוע הזה גרם לך להאמין בדת? כאילו כשהיית "שם" הבנת שמכלול האירועים קשור ליישות עליונה..(אל כל יכול) השולט במצב? או שהבנת שזה "תרגיל" שהמוח "מייצר" בעת מצוקה. כדי להקל על התפקוד הפיזיולוגי... (מדעי לחלוטין) או שבאמת לקחת את זה כתהליך "אמיתי" שחווית ממש ממש..? מאד מסקרן אותי לשמוע אחת ולתמיד ממקור ראשון...

טומי32

New member
את האמת להגיד לך בן ../images/Emo9.gif

עד היום קרוב לעשר שנים אחרי לא מבין עד הסוף מה בידיוק עבר עלי. לא שיניתי את אמונות היסוד שלי בקשר לדת, מה שכן לפניהן הייתי אטאיסט מוחלט, והיום אני מאמין באל לא שומר מצוות כלשהן, כפי שהיה מקודם. כן לקחתי את זה כי משהו שבאמת קרה, והעבדות מדברות בעד עצמן. מסרתי מסר למשפחה אחת שלא יכולתי לדעת משום מקור את אמיתותה. במיוחד לאחר שמסרתי את המסר...האמנתי יותר ויותר שזה היה אמיתי לחלוטין

ben 911

New member
../images/Emo13.gif זה מאד מעניין..

אנשים ואני בתוכם...בעת צרה פונים לקדוש ברוך הוא שיציל אותם.. אתה יודע..אומרים שמע ישראל...או מבטיחים שיחזרו בתשובה אם וכאשר ינצלו. אני לא מתפלא שכיום אתה מאמין באלוקים.

s h o o s h a

New member
לכל דבר זמן ועת

קראתי את הדברים ולא ממש ידעתי [ועדין לא ממש יודעת] כיצד להסביר את עור הברווז שיש לי כרגע. להיות 'שם' ולחזור לכאן. למה? כי לא הגיע זמנך. גם אני מאמינה שמעבר למימד הרפואי שהציל אותך היה גם משהו אחר. לא גשמי. עובדה שאתה כאן לספר לנו את סיפורך [וכבודם של אלו שעשו למענך, במקומם כמובן מונח]. מבקשת רק לאחל לך הרבה מאד בריאות ואריכות ימים

למעלה