סינגלס. אפס 7! עם....

limors2

Well-known member
לא עבדו עלי ולא עבדתי על אנשים!

מה איתך?

dragonit12

New member
חחח כנ"ל....

אבל היום עבר בסדר.. קצת מעייף.. הלכתי עם אחי לחפש מדפסת כי הוא רצה לקנות וזה.. חיפשנו וחיפשנו מצאנו אבל לא היה עלינו כסף{חכמים אה?!
} כאילו ויזה הייתה אבל זה עובר את המסגרת שלו.. אז אמרנו פעם אחרת.. ואז באתי הביתה וראיתי סרטט! היום שאחרי מחר..{אךךך סאםם
} סרט טוב! למרות שהוא ישן והכל אבל הוא סרט טוב! גם צבי הנינג'ה בסדר:) וגוסט ריידר
יש לכם עוד המלצות לסרטים?!

Inbar789

New member
ניסיתי לעבוד על אנשים../images/Emo103.gif

לא הצלחתי
אחותי עבדה על אח שלי [בכיתה ב'] שבגלל כל השביתות שהיו, חוזרים ללימודים ביום רביעי הקורב ולא בעוד שבוע
הוא לקח את זה ממש קשה, התחיל לצעוק ולהתעצבן, עד שהיא גילתה לו
ועליי אפחד לא ניסה לעבוד

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי משהו.. כאילו שמעתי את זה מחברות שלי וזה... לפני כמה שנים אמרו למישהו שיש לו צו שמונה ושהוא צריך להגיע מהמרכז נגיד עד לבסיס בצפון.. הוא אשכרה הגיע לשם ורק שהוא הגיע לשם והוא לא ראה שם אפחד התקשרו אליו ואמרו לו אחד באפריל.. דיי זה כזה מניאק מצידם!!!! איזה מסכן....

RJlake

New member
שלום לך

אנחנו אתמול בלילה עבדנו על ידיד שחברה שלנו חבטה את הראש בקיר ואיבדה את ההכרה ואז התחלנו לצרוח ולבכות והוא נבהל והתקשר למד"א עד שלקחנו לו את הטלפון ואמרנו לו שאחד באפריל

dragonit12

New member
אני שונאת אנשים כאלו...!

כאילו בכייף תעבדו עליי במה שבא לכם אבל ברגע שאתם עובדים על מישהו שזה קשור לבריאות אז זה ממש ממש מגעיל! ולא אני לא שונאת אותך.. אבל זה פשוט מגעיל שעובדים על מישהו שהוא בבי"ח וזה.. וכבר עבדו עליי לפני כמה שנים עם כזה דבר.. שידיד שלי בבי"ח/אבא/משפחה וכו'.. ואני מזה בכיתי והתעצבתי ואז הם אומרים לי אחד באפיל! יואו איך הרגתם אותם במקום! הם לא יצאו מזה חיים.. והם יודעים שעל זה לא עובדים עליי יותר...! אבל זה עבר:) בקיצור הם הבינו שעליי לא עובדים יותר.. ולא משנה באיזה הקשר זה
הם כבר מפחדים..

redgirl2

New member
הוו שלום שלומית ../images/Emo9.gif

אני ניסיתי לעבוד על עצמי שסיימתי את הפרוייקט...לא הלך לי

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לונורא! את תסיימי אותו מהר יותר ממה שאת חושבת:) התגעגעתיי

redgirl2

New member
אוף תפוזבל! מסנן אותי ../images/Emo10.gif

רשמתי שגמני התגעגעתי.. ושהפרוייקט הזה לא נגמר..כי הוא לא מתקדם לשום מקום..
ואין מי שיעזור כי חופש

dragonit12

New member
גם אותי הוא מסנן!

שלחתי כמה הודעות והוא לא שלח אותם.. אבל לונורא יעבור לו! אל תדאגיי את תסיימי אותו לאט לאטט מבטיחה לך! אל תתני לזה לייאש אותך! אוהבת מלא מלאא

RJlake

New member
../images/Emo99.gif

ולמה שקט?! הנה לוקו לוקו לוקו יאללה תקפצו!

redgirl2

New member
שלוםםםםם ../images/Emo9.gif

מה שלומכם? נחמד לנו שיעל משדרת
יעל תתחדשי על האדום

למעלה