שלום לך!!! מה קרה שנתנו לך לשדר במקומו? לא שזה רע
L limors2 Well-known member 1/4/07 #37 אני לא מתרגלת../images/Emo5.gif לשירה גבריאלוב דווקא התרגלתי, אליה לא ובגלל הג'יפה הזה שלה לא חושבת שארצה ללכת להופעה שלה!
אני לא מתרגלת../images/Emo5.gif לשירה גבריאלוב דווקא התרגלתי, אליה לא ובגלל הג'יפה הזה שלה לא חושבת שארצה ללכת להופעה שלה!
L limors2 Well-known member 1/4/07 #59 אני לא בטוחה../images/Emo4.gif במיוחד אם יהיה באמת קלי, אני מעדיפה קלי! ואולי גם הפוטטו באה. כמה מי יהיה הראשון לבטל? רק לא אוונסנס!!!!!
אני לא בטוחה../images/Emo4.gif במיוחד אם יהיה באמת קלי, אני מעדיפה קלי! ואולי גם הפוטטו באה. כמה מי יהיה הראשון לבטל? רק לא אוונסנס!!!!!
L limors2 Well-known member 1/4/07 #33 תרגישי טוב! לפני יום חמישי../images/Emo2.gif מצאת משהו? ושלום לך!!!
L limors2 Well-known member 1/4/07 #44 לנו יש משהו, אבל הוא ממש גדול ויקר ומושקע מידי בשבילנו, אנחנו לא כאלה אחרי הכל
L limors2 Well-known member 1/4/07 #39 טהדההההה!!!!!! אני ככ אוהבת תשם של הדיסק הזה אני שוקלת ללכת לקנות אותו רק כדי שאני אוכל ללכת להוא בתו ולבקש ממנו את טטהההדההה!!!!!!!!!!!!!
טהדההההה!!!!!! אני ככ אוהבת תשם של הדיסק הזה אני שוקלת ללכת לקנות אותו רק כדי שאני אוכל ללכת להוא בתו ולבקש ממנו את טטהההדההה!!!!!!!!!!!!!