אין עתיד באופק
M me123 New member 1/4/07 #51 תגידי יעל, אולי את יותר נחמדה מהדר את יכולה ככה לספר לנו מה יהיה סדר השירים???
I Inbar789 New member 1/4/07 #53 אני אוהבת!!!../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif ואני חייבת לציין שהחדש שלהם מעולה!!!
L limors2 Well-known member 1/4/07 #58 הו, אני אוהבת יעל. היא אומרת גם avril וגם כֶמיקל! יופי יעל, המשיכי כך!
T tkuihehr New member 1/4/07 #63 מעולם הסכמנו שהיא צריכה לשדר יותר לקבל תוכנית קבועה בשעה יותר נורמלית מ4 שעות באמצע הלילה
L limors2 Well-known member 1/4/07 #64 אבל אין זמן../images/Emo4.gif ולכן הם צריכים לתת לה להחליף יותר בנתיים!
T tkuihehr New member 1/4/07 #72 אבל אז יהיה פחות אסף וגם, <אהם><אהם>, הייתי נותן לה איזו תוכנית שכבר קיימת,<אהם><אהם>, במקום איזה מנחה שמעצבן אותי, <אהם><אהם>, נראה לי שהיא תסתדר. - הייתי נותן לה לשדר כל יום בין 1 ל4 [או אולי שיתחלקו בשעות האלו, או בין הימים או משהו..]
אבל אז יהיה פחות אסף וגם, <אהם><אהם>, הייתי נותן לה איזו תוכנית שכבר קיימת,<אהם><אהם>, במקום איזה מנחה שמעצבן אותי, <אהם><אהם>, נראה לי שהיא תסתדר. - הייתי נותן לה לשדר כל יום בין 1 ל4 [או אולי שיתחלקו בשעות האלו, או בין הימים או משהו..]
L limors2 Well-known member 1/4/07 #78 הו, כן. אני בעד! <אהם> <אהם> אבל זאת תוכנית שאני תמיד או מפסידה את ההתחלה או תסוף אבל זה יותר טוב מכלום.
הו, כן. אני בעד! <אהם> <אהם> אבל זאת תוכנית שאני תמיד או מפסידה את ההתחלה או תסוף אבל זה יותר טוב מכלום.
L limors2 Well-known member 1/4/07 #62 איי דונט לאב יו../images/Emo4.gif למה לסנגל דווקא את השיר הזה? הוא ועוד כמה אני בכלל לא שומעת, אני ממש לא אוהבת אותם זה עוד נסבל. אבל לא בצורה מסונגלת!
איי דונט לאב יו../images/Emo4.gif למה לסנגל דווקא את השיר הזה? הוא ועוד כמה אני בכלל לא שומעת, אני ממש לא אוהבת אותם זה עוד נסבל. אבל לא בצורה מסונגלת!
T tkuihehr New member 1/4/07 #75 אז מי, אריק? לא זוכר מתי היתה פעם שאני מוכן שכל השירים שכרגע בצמרת יהיו במקום הראשון, ואת שונאת את כולם ולא רוצה שם אף אחד...
אז מי, אריק? לא זוכר מתי היתה פעם שאני מוכן שכל השירים שכרגע בצמרת יהיו במקום הראשון, ואת שונאת את כולם ולא רוצה שם אף אחד...
L limors2 Well-known member 1/4/07 #84 עברי ונינט, שוב../images/Emo99.gif הם לא מאוסים עלי בכלל! היום החלטתי.
R RJlake New member 1/4/07 #90 ../images/Emo45.gifגם בהם מאסתי צריך משו מרענן שלא היה כבר המון זמן ושהוא לא חידוש
D dragonit12 New member 1/4/07 #67 סינרגיה../images/Emo99.gif עד אליך מה שלומכם?!איך עבר עליכם היום?! על מי הצלחתם לעבוד היום?!מי עבד עליכם?! הצליחו לעבוד עליכם?!
סינרגיה../images/Emo99.gif עד אליך מה שלומכם?!איך עבר עליכם היום?! על מי הצלחתם לעבוד היום?!מי עבד עליכם?! הצליחו לעבוד עליכם?!