איי לאב יו בייבי!באט פייס איט- שיז מדונה! |מזילריר|
L limors2 Well-known member 2/4/07 #110 איי לאב יו בייבי!../images/Emo99.gifבאט פייס איט- שיז מדונה! |מזילריר|
L limors2 Well-known member 2/4/07 #111 הו זה לא חדש../images/Emo12.gif הגילת הלל בסטנדרטים סינגלסיים זה כן, אבל זה לא
L limors2 Well-known member 2/4/07 #125 מה רע בהדר? שלא תחליף, שתהיה בנוסף! כמו שאלון אמר, שתחליף אנשים אחרים. ואז בכלל כל היום יהיה רק שדרניות אהה חוץ מגידיש
מה רע בהדר? שלא תחליף, שתהיה בנוסף! כמו שאלון אמר, שתחליף אנשים אחרים. ואז בכלל כל היום יהיה רק שדרניות אהה חוץ מגידיש
D dabel m New member 2/4/07 #132 אני רואה שיש לך בעיה עם שדרנים.. אסף!!! תיזהר.. והדר.. דיי מזניחה אנשים.. אולי יעל קצת יותר מתיחשבת באימייל.. לא שבגלל זה אני אני שונא אותה או משו.. אין לי שום היתנגדות אליה אבל היא בסינגלס מיליון שנה כבר..
אני רואה שיש לך בעיה עם שדרנים.. אסף!!! תיזהר.. והדר.. דיי מזניחה אנשים.. אולי יעל קצת יותר מתיחשבת באימייל.. לא שבגלל זה אני אני שונא אותה או משו.. אין לי שום היתנגדות אליה אבל היא בסינגלס מיליון שנה כבר..
D dabel m New member 2/4/07 #142 אז.. היא סתם ממציאה אימייל כדי שאנשים יכתבו לשם... לא משנה.. אין לי כח להיגרר לזה.
R redgirl2 New member 2/4/07 #119 אוף תפוז לא כיף היום! אני פורשת.. יעל את מגניבה! ערב טוב לכולם ולילה טוב למאוחר יותר
L limors2 Well-known member 2/4/07 #120 בהתחלה היא נשמעת כמו אלאניס../images/Emo12.gif ממש ממש בהתחלה, ולממש קצת. אבל נשמעת!
D dabel m New member 2/4/07 #135 אוףף.. כבר יש פורום לכל דבר שזז... אין לי כח לעקוב.. ומה כבר אני כבר פה..