מנטוס טוסט טונה סתם לחם אורז פתיתים פסטה
R redgirl2 New member 11/3/07 #202 ../images/Emo6.gif אני מזה גרועה בזה חביתה? סלט? טוסט? קורנפלקס? אני תמיד חוזרת בסוף ללחמניה עם קוטג'
../images/Emo6.gif אני מזה גרועה בזה חביתה? סלט? טוסט? קורנפלקס? אני תמיד חוזרת בסוף ללחמניה עם קוטג'
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/3/07 #65 היי!! היא באמת אומרת גדול!!חחחחחח אני שעתיים באמצע הודעה מנסה לקלוט מה הדר רוצה ממני..חחחח
L limors2 Well-known member 11/3/07 #68 איכ, שיר(ה)למבור../images/Emo4.gif זה משחק מילים מתוחכם מה שרשמתי שם
R RJlake New member 11/3/07 #76 הו../images/Emo12.gif יד ושם החדש זה אחד האתרים היותר מרשימים שיצא לי לראות.
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/3/07 #81 וואלה? זה בשבילי יהיה המדד האם אני יכולה להתמודד עם פולין...
R redgirl2 New member 11/3/07 #91 ../images/Emo45.gif אני לא אתחיל לחפור שוב ../images/Emo6.gif אמרתי את מה שהיה לי להגיד! ואני אחזור על זה! את מסוגלת! ואת לא תתחרטי לרגע שאת נוסעת!
../images/Emo45.gif אני לא אתחיל לחפור שוב ../images/Emo6.gif אמרתי את מה שהיה לי להגיד! ואני אחזור על זה! את מסוגלת! ואת לא תתחרטי לרגע שאת נוסעת!