איזה תפוזטיפש העיקר הוא כותב לי "חלה טעות בדף אליו הגעת" ><
I Inbar789 New member 11/3/07 #248 איזה תפוזטיפש../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif העיקר הוא כותב לי "חלה טעות בדף אליו הגעת" ><
R redgirl2 New member 11/3/07 #258 הוו אסף אחרי החדשות ../images/Emo99.gif מה גם היום לא זזים מהרדיו!? מה יהיה?!
T tkuihehr New member 12/3/07 #262 אסף? מה פתאום אסף? לא הקשבתי, מה קורה? לא היה אמור להיות היום קוואמי במופע של רג'ינה ספקטור? יכול להיות שאסף סתם באולפן עד שיתחיל..
אסף? מה פתאום אסף? לא הקשבתי, מה קורה? לא היה אמור להיות היום קוואמי במופע של רג'ינה ספקטור? יכול להיות שאסף סתם באולפן עד שיתחיל..
T tkuihehr New member 12/3/07 #269 אה, יכול להיות... אני לא כזה עוקב... בקיצור, מה יש עכשיו ברדיו? הקצה עם אסף?!
R redgirl2 New member 12/3/07 #273 מוזיקה משובחת עם אסף! ../images/Emo6.gif הוא אמר שזה לא בדיוק הקצה..זה שעתיים לא מוגדרות
T tkuihehr New member 12/3/07 #272 אז זהו, שלא בטוח שזאת רג'ינה אני לא שומע ,אני לא יודע, אולי מישהו מכם יגיד.. לכי על הכנסייה בכל אופן..
אז זהו, שלא בטוח שזאת רג'ינה אני לא שומע ,אני לא יודע, אולי מישהו מכם יגיד.. לכי על הכנסייה בכל אופן..
L limors2 Well-known member 12/3/07 #274 כן מסתבר שאין רג'ינה (חוץ מסאמסון שאסור להם להשמיע הם יהרסו אותו) אז עודמעט כנראה אשמע כנסיה!