סינגלסס 07 מה נשמע?! הדר! שכחת את השביתה! לנו היה כיף בשביתה! נחנו קצת מי כאן?!
R redgirl2 New member 11/3/07 #1 סינגלסס 07 ../images/Emo9.gif מה נשמע?! הדר! שכחת את השביתה! לנו היה כיף בשביתה! נחנו קצת מי כאן?!
T tkuihehr New member 11/3/07 #8 מה, אני לא מספיק לך? אז רק שנינו פה, אווווו, יהיה מעניין.. [בטח ניתקע איפושהו באמצע, אין איפה להגיב..]
מה, אני לא מספיק לך? אז רק שנינו פה, אווווו, יהיה מעניין.. [בטח ניתקע איפושהו באמצע, אין איפה להגיב..]
R redgirl2 New member 11/3/07 #12 ../images/Emo6.gif זה השיר של נועם! ../images/Emo3.gif מה אתה מקנא?!
R RJlake New member 11/3/07 #27 קרקפתתתתתתתת../images/Emo99.gif אני עייפההההההה מה איתך הכייייייי חמודהההההה?!
R redgirl2 New member 11/3/07 #32 אני גם עייפה ../images/Emo4.gif הייתה שביתה..ואמרתי אני אנצל את זה לעבוד על הפרוייקט כי לא היה לי זמן לזה בגלל הספר מחזור!! וסתם קמתי! כי נתקעתי במשו ולא יכלתי להתקדם עם זה לונורא! מחר אני מתחילה ב-11!!! אז אני אשן טוב בלילה!
אני גם עייפה ../images/Emo4.gif הייתה שביתה..ואמרתי אני אנצל את זה לעבוד על הפרוייקט כי לא היה לי זמן לזה בגלל הספר מחזור!! וסתם קמתי! כי נתקעתי במשו ולא יכלתי להתקדם עם זה לונורא! מחר אני מתחילה ב-11!!! אז אני אשן טוב בלילה!
R RJlake New member 11/3/07 #51 שקט לי לא הייתה שביתה../images/Emo10.gif ועשיתי מבחן בצרפתית מרבע ל-2 עד 4 ורבע
R redgirl2 New member 11/3/07 #54 איכס צרפתית!..../images/Emo4.gif איך היה!? ואממ לונורא לך הייתה שביתה שבוע שעבר!!
R redgirl2 New member 11/3/07 #78 ושוב אני אגיד..איכס צרפתית הספיקו לי 3 שנים בחטיבה! ולונורא יהיה בסיידר אל תדאגי
T tkuihehr New member 11/3/07 #6 בשיעמומון האמת דווקא היום נחמד, ישנתי כל היום, וראיתי טלוויזיה, חופש זה כיף... חבל רק שהוא נקטע עוד שבוע [ובדרך עוד יש לי בחינה חיצונית, זה חופש זה?!] מה קורה איתך? איך עבר עלייך היום?
בשיעמומון האמת דווקא היום נחמד, ישנתי כל היום, וראיתי טלוויזיה, חופש זה כיף... חבל רק שהוא נקטע עוד שבוע [ובדרך עוד יש לי בחינה חיצונית, זה חופש זה?!] מה קורה איתך? איך עבר עלייך היום?
R redgirl2 New member 11/3/07 #44 חופש זה תמיד כיף ../images/Emo9.gif כי אז לא עושים כלום וזה הכי שווה! ואממ בהצלחה בבחינה החיצונית!! אצלי בסיידר...עייפה..ובאסה שמחר אין גם שביתה רק מחוז ת"א מצ'ופרים באקסטרה שביתות! והרי ראשון זה לא מחוז ת"א! שני דקות מבת ים וחולון אבל לא מחוז ת"א! זה כזה טיפשי! שיהיה..מחר אין יום ארוך כ"כ אז זה לא נורא.. ומעבר לזה הכל בסיידר
חופש זה תמיד כיף ../images/Emo9.gif כי אז לא עושים כלום וזה הכי שווה! ואממ בהצלחה בבחינה החיצונית!! אצלי בסיידר...עייפה..ובאסה שמחר אין גם שביתה רק מחוז ת"א מצ'ופרים באקסטרה שביתות! והרי ראשון זה לא מחוז ת"א! שני דקות מבת ים וחולון אבל לא מחוז ת"א! זה כזה טיפשי! שיהיה..מחר אין יום ארוך כ"כ אז זה לא נורא.. ומעבר לזה הכל בסיידר