ברורררררר אבל הקצ'ינגג זה הדובדבן שבקצפת
T tkuihehr New member 11/3/07 #39 אני יותר אוהב קצפת ועכשיו מה זה בא לי, ידעתי שאתמול הייתי צריך לאכול את כל מה שחברות שלי השאירו מהקינוח שלהן במסעדה ההיא, הייתי חייב להיות מפוצץ?! עכשיו אני צריך את זה..
אני יותר אוהב קצפת ועכשיו מה זה בא לי, ידעתי שאתמול הייתי צריך לאכול את כל מה שחברות שלי השאירו מהקינוח שלהן במסעדה ההיא, הייתי חייב להיות מפוצץ?! עכשיו אני צריך את זה..
R redgirl2 New member 11/3/07 #56 ../images/Emo6.gif כי יש לך קיבה קטנה! וכי אתה לא אוכל הרבה!! וכי מרפי לונורא יהיו עוד הזדמנויות
T tkuihehr New member 11/3/07 #99 חחחח האמת ,זה תמיד ככה, במיוחד בארוחות הגדולות האלה של החגים שאני מתפוצץ, וכמה שעות אחרי זה אני שוב מה זה רעב, ומתרגז למה לא אכלתי אתמול יותר.. תופעה זו מודגשת במיוחד ביום כיפור והארוחה המפסקת..
חחחח האמת ,זה תמיד ככה, במיוחד בארוחות הגדולות האלה של החגים שאני מתפוצץ, וכמה שעות אחרי זה אני שוב מה זה רעב, ומתרגז למה לא אכלתי אתמול יותר.. תופעה זו מודגשת במיוחד ביום כיפור והארוחה המפסקת..
R redgirl2 New member 11/3/07 #106 זה תמיד בפסח!! מחכים כ"כ הרבה לאוכל... ואז יש את החלקים באמצע שאוכלים את הדברים הקטנים אז אוכלים הרבה!! כי רעבים!! ואח"כ כשמגיע האוכל הרציני כבר לא רעבים במיוחד
זה תמיד בפסח!! מחכים כ"כ הרבה לאוכל... ואז יש את החלקים באמצע שאוכלים את הדברים הקטנים אז אוכלים הרבה!! כי רעבים!! ואח"כ כשמגיע האוכל הרציני כבר לא רעבים במיוחד
T tkuihehr New member 11/3/07 #34 מעניין אם היא עשתה את זה בעקבותייך או שהיא לא פה בכלל וסתם עשתה משהו שהיא עושה הרבה..
R redgirl2 New member 11/3/07 #37 לאלא..זה התחיל מהודעה שלי ברביעי נכון הדר!? (לפחות ככה נראלי כי היא לא עשתה לפני ) אבל זה כיף! והיא צריכה להמשיך עם זה
לאלא..זה התחיל מהודעה שלי ברביעי נכון הדר!? (לפחות ככה נראלי כי היא לא עשתה לפני ) אבל זה כיף! והיא צריכה להמשיך עם זה
R redgirl2 New member 11/3/07 #102 את זה הדר תאמת ../images/Emo6.gif אולי זה בגלל ההודעה (ואז לא אכפת לי לקחת את הקרדיט ) ואולי זה סתם כי היא אוהבת (ואז אין קרדיט לקחת )
את זה הדר תאמת ../images/Emo6.gif אולי זה בגלל ההודעה (ואז לא אכפת לי לקחת את הקרדיט ) ואולי זה סתם כי היא אוהבת (ואז אין קרדיט לקחת )
Y yhaa hi New member 11/3/07 #18 גרייס קלי../images/Emo99.gif עוד לא נמאס לי מהשיר הזה וזה גם לא עומד לקרות בקרוב
R RJlake New member 11/3/07 #24 הו הו הו תקשיבו כשהיא אומרת "והלכת איתה בידידות" ושימו לב לידידות!!! זה נשמע כמו סוס!