סבבה
T tkuihehr New member 11/3/07 #5 הדר לא אמרה מה יהיה היום בדר"כ היא אומרת בהתחלה מה יהיה הערב בסינגלס, או בשעה הקרובה, היא אפילו עשתה את זה השבוע במסור. אבל היום לא,,, מה זה אומר? שהיום תהיה תוכנית מעפנה?
הדר לא אמרה מה יהיה היום בדר"כ היא אומרת בהתחלה מה יהיה הערב בסינגלס, או בשעה הקרובה, היא אפילו עשתה את זה השבוע במסור. אבל היום לא,,, מה זה אומר? שהיום תהיה תוכנית מעפנה?
T tkuihehr New member 11/3/07 #7 שיר השבוע הבינל אבריל, הדר הדגישה שזה AVRIL ולא EVRIL והשיר נחמד, יהיה נחמד לשמוע אותו כל ערב השבוע..
שיר השבוע הבינל אבריל, הדר הדגישה שזה AVRIL ולא EVRIL והשיר נחמד, יהיה נחמד לשמוע אותו כל ערב השבוע..
I Inbar789 New member 11/3/07 #11 הגעתי לטיפקס../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif שיר ענק כבר אמרתי?
R RJlake New member 11/3/07 #17 ../images/Emo6.gif לגמרי.אני מוצאת את עצמי באמצע השיעור צועקת פוש דה באטן!! ומפחידה את עצמי
L limors2 Well-known member 11/3/07 #92 אין קטע, אין על מה לנהוג החברה של הליסינג לוקחת מלא כסף לנהג צעיר/חדש
L limors2 Well-known member 11/3/07 #115 אבל אם אבא שלי לא ירצה לעשות ביטוח אני אחכה קצת עד שהוא יחליט שהוא כן רוצה...
R redgirl2 New member 11/3/07 #16 מיקההה ../images/Emo99.gif הדר שימי את הקצ'ינגג שוב פעמיים היום בבקשה תודה!