אז לכי יכול להיות כיף..
T tkuihehr New member 11/3/07 #214 יהיה סבבה נגיד הרעש שקורה עכשיו כשיש פנדל לבית"ר וחיפה סופגת אדום דקה לסוף המחצית...
T tkuihehr New member 11/3/07 #231 אז חכי שמטאליקה יגיעו ארצה או כל להקה שווה אחרת שיכולה למלא אצטדיון
R redgirl2 New member 11/3/07 #220 יש לי רעיון יותר טוב! אם אתם בקטע של ההמוניות והאטרף! לכו להופעה של רוג'ר ווטרס!! מלאאאאאאאאאא אנשים הופעה איכותית ביותרררררר ובסוף מלא מלא זיקוקים במלא צבעים וצורות ופירוטכניקה מטורפתתתתת וואי בא לי שוב
יש לי רעיון יותר טוב! אם אתם בקטע של ההמוניות והאטרף! לכו להופעה של רוג'ר ווטרס!! מלאאאאאאאאאא אנשים הופעה איכותית ביותרררררר ובסוף מלא מלא זיקוקים במלא צבעים וצורות ופירוטכניקה מטורפתתתתת וואי בא לי שוב
R RJlake New member 11/3/07 #107 הוא טעים רק ברגע שפותחים אותו ואוכלים אחרי זה הוא נהיה נוזלי ולא טעים והוא גם טעים רק על פרוסה
T tkuihehr New member 11/3/07 #137 וואי, בדיוק כמוני ../images/Emo45.gif כל הדעות שלי על הקוטג' סיכמת... אה, וזה שעדיף 5% מאשר 3% ,אבל בקטנה, שניהם בסדר. אם זה 1.5% או 9% , אני בכלל לא פותח ועד כאן הדעה שלי על הקוטג'
וואי, בדיוק כמוני ../images/Emo45.gif כל הדעות שלי על הקוטג' סיכמת... אה, וזה שעדיף 5% מאשר 3% ,אבל בקטנה, שניהם בסדר. אם זה 1.5% או 9% , אני בכלל לא פותח ועד כאן הדעה שלי על הקוטג'
T tkuihehr New member 11/3/07 #234 גם לא צריך להגזים יש את המפוצצות, |גבנצ| של 60%, טוב שאין הגזמה... בגדול כן, את צודקת, השמן עושה את זה טעים..
גם לא צריך להגזים יש את המפוצצות, |גבנצ| של 60%, טוב שאין הגזמה... בגדול כן, את צודקת, השמן עושה את זה טעים..
R redgirl2 New member 11/3/07 #113 קוטג' טעים מאוד!! ../images/Emo9.gif וכן..כבר דנו בנושא בזמן האחרון אני אוכלת הרבה קוטג' כנראה בגלל זה
קוטג' טעים מאוד!! ../images/Emo9.gif וכן..כבר דנו בנושא בזמן האחרון אני אוכלת הרבה קוטג' כנראה בגלל זה
L limors2 Well-known member 11/3/07 #86 איזה שם נחמד../images/Emo2.gif נראה אם זה ייכנס לפלייליסט! ואז מה יכתבו להדר הורים במייל
L limors2 Well-known member 11/3/07 #96 תו שמיני טיפשים../images/Emo46.gif יש להם קטעים מעצבנים נורא אז יופי שהם רוצים למכור לי תסינרגיה הראשון+סינגל של חום יולי אוגוסט ב45 שקל במארז אחד. אבל למה להדביק תקופסאות של הדיסקים אחת לשנייה עם סלוטייפ? זה משאיר סימנים!!!!
תו שמיני טיפשים../images/Emo46.gif יש להם קטעים מעצבנים נורא אז יופי שהם רוצים למכור לי תסינרגיה הראשון+סינגל של חום יולי אוגוסט ב45 שקל במארז אחד. אבל למה להדביק תקופסאות של הדיסקים אחת לשנייה עם סלוטייפ? זה משאיר סימנים!!!!