חחחח....
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/3/07 #95 ../images/Emo9.gif אני לאט לאט מרגישה יותר... וסופית אני אחליט השבוע יש לי עד ה-22 לחודש.... מה הלחץ?
../images/Emo9.gif אני לאט לאט מרגישה יותר... וסופית אני אחליט השבוע יש לי עד ה-22 לחודש.... מה הלחץ?
L limors2 Well-known member 11/3/07 #77 את יכולה לראות משם תבית הקודם שלי! אם תדעי לאיזה כיוון להסתכל
T tkuihehr New member 11/3/07 #82 היי, איפה היית? גם אני לא כזה מרוכז כאן, יש כדורגל וכדורסל וחברים ונשואים פלוס פרק שרציתי לראות, והכל במקביל, אז מזפזפים ביותר מדי ערוצים
היי, איפה היית? גם אני לא כזה מרוכז כאן, יש כדורגל וכדורסל וחברים ונשואים פלוס פרק שרציתי לראות, והכל במקביל, אז מזפזפים ביותר מדי ערוצים
T tkuihehr New member 11/3/07 #125 בשביל מה, לא מעניין,סינגלס יותר כיף למרות שחוזר על עצמו... אני אאעדכן אותך: 1-0 חיפה
R RJlake New member 11/3/07 #145 מאוד מעניין ומדהים להיות בטדי מלא ואני גם רואה את המשחק במקביל אבל תודה
L limors2 Well-known member 11/3/07 #148 זה נראה כיף להיות שם כשמלא../images/Emo99.gif למרות שלא אוהבת כדורגל
R RJlake New member 11/3/07 #156 אין לך מושג זה ענק פשוט. משחק ראשון הלכתי אז מבחוץ זה נראה זוועה עם כל האוהדים ודוחפים ומפחיד ואת רק רוצה הביתה אבל אז את נכנסת פנימה ורואה את הכל מהיציע ואת בשוק אין מדהים פשוט אני רוצה
אין לך מושג זה ענק פשוט. משחק ראשון הלכתי אז מבחוץ זה נראה זוועה עם כל האוהדים ודוחפים ומפחיד ואת רק רוצה הביתה אבל אז את נכנסת פנימה ורואה את הכל מהיציע ואת בשוק אין מדהים פשוט אני רוצה
R redgirl2 New member 11/3/07 #163 ../images/Emo45.gif אותו דבר בבלומפילד ../images/Emo99.gif וגם באיצטדיון הלאומי ברמת גן זה כזה כיףףףףףףףףף וואי הרבה זמן לא הייתי במשחק
../images/Emo45.gif אותו דבר בבלומפילד ../images/Emo99.gif וגם באיצטדיון הלאומי ברמת גן זה כזה כיףףףףףףףףף וואי הרבה זמן לא הייתי במשחק