סיכת עתודה

bodas

New member
../images/Emo45.gif

האמת שכשרק התחלתי את העתודה לפני כשנתיים הייתי בטוח שמקבלים סיכה... ואז לתומי גיליתי שלא, ואני מוכרח להודות שהתאכזבתי.... אז בהחלט כדאי ורצוי ומומלץ

kripton

New member
איך אני שונא לעשות את זה...

אבל, יש כבר סיכה כזו מוזרה, שראיתי אצל כמה עתודאים בשירות, ביכה קטנה ומוזהבת של סמל הטכניון. לא ברור לי אם מקבלים את זה בסוף התואר (בקרוב נגלה...
) או שמישהו באמת החליט לצחוק על עתודאים. צריך לברר אם באמת יש מצב לעשות משהו אחיד לכל העתודאים.

BMWE

New member
שאלתי מישהו שהוא חז"ל השנה

ולא יוצא בינתיים לקק"צ על נושא הסיכה של לפי. הוא אמר שאצלם הולכים עם סיכות מהאונ'.

איייייל

New member
תקבל את הסיכה הזאת בטקס הענקת התואר

אבל אי אפשר לקרוא לה "סיכת עתודאים", ראשית כי רק מי שלמד בטכניון מקבל אותה, ושנית כי היא מוענקת גם ללא-עתודאים שלמדו בטכניון... אני בעד הרעיון של סיכת עתודה.

borisba

New member
סיכה של הטכניון

גיסי....שמסיים השנה את השנה ה5 שלו בקבע...ובזמנו סיים חשמל בטכניון עונד בגאווה את הסיכה של הטכניון בלבד על המדים.....כל שאר הסיכות...במגירה.. אה...גם הארונות המנופחים אי שם על הכתף...

Thelper

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif../images/Emo24.gif../images/Emo124.gifהתקבל../images/Emo88.gif

go kai

New member
רעיון מצוין - נורא אהבתי

הסיכה שייצרת פשות מושלמת אם כי תוספת רגליים של עוף דורס תהיה מאוד במקום. לדעתי הצבא חייב לחלק כאלה - הרי לכל יחידה מובחרת יש כזאת אז מה הבעייה עם העתודאים. חייבים ללחןץ על הצבא עם הרעיון הזה. אם למישהו יש קשרים או שהוא יודע איך להעלות את הנושא בפני הצבא - שיתחיל עם זה. אני יצטרף למאמץ ויעזור במה שאוכל.

ageinstein

New member
פשוט רעיון אדיר!!!

ח"ח על העיצוב - באמת עיצוב מעולה!!! אני אישית חושב שאין צורך בשום תוספת - הסמל נראה נהדר כמו שהוא!!! נ.ב. תמיד קינאתי בכנפיים של תלפיות.... צריך להילחם כדי שגם אנחנו נקבל כאלה!

למעלה