סיכת עתודה

go kai

New member
לדעתי כל הדיבורים שסיכה לא

תיכנס לתקציב צהל - לא נכונים אני מאמין שאפשר להוריד 5 ש"ח ממענק של עתודאים (וזה רק פעם אחד - כי צריך רק סיכה אחת) למען מטרה זו מה הסיבה בכלל לכך שחיילים בצהל עונדים סיכות וסמלים אחרים שמבדילים אותם? מהסיבה הזאת גם לעתודאם מגיע לענוד סמל שיבדיל אותם. זה שאנחנו במסלול מיוחד הכולל בתוכו לימוד לתואר ושירות של 6 שנים לדעתי דורש סיכה מיוחדת. אני מאוד בעד הסיכה ואני חושב שכשטיכוניסטים יראו ברחוב חייל עם סיכה יפה ומיוחדת של עתודאים אני חושב שזה יוסיף בקצת לרצונם ללכת למסלול ועלה את יוקרת המסלול בעיניהם אני יודע שזה נשמע טיפה דבילי אולי אבל זה נכון, לפחות מבחינתי. גם לעתודאים מגיע להתגאות בעצמם כמו לחייל מכל יחידה ומסלול אחר.

T slam

New member
../images/Emo13.gif

רעיון מקורי יפה, אני בעד. לא נראה לי שיש צורך לומר יותר מזה.

idoyy

New member
סתם למקרה שרציניים פה...

" כל יחידה ללא תג ייחודי, שבראשה עומד מפקד בדרגת סא"ל לפחות, זכאית לסיכה. בענף משטר ומשמעת באכ"א מסבירים כי ניתן לצבוע את הסיכה היחידתית במגוון של עד ארבעה צבעים, לרבות צבע המתכת הבסיסי של הסיכה. סיכת לוחם יכולה להיות צבועה בצבע אחד בלבד. כדי לאשר סיכה יחידתית חדשה, יש להעביר את הסקיצה שעיצבתם לדיון בוועדת הסמלים, שבראשה יושב רע"ן משטר ומשמעת. המלצות הוועדה דורשות אישור של ראש אכ"א. "

למעלה