סיכת עתודה

amircn1

New member
אוקיי, קיבלתי../images/Emo45.gif

איפה חותמים ?! אהה,
כבר חתמתי...

אולי אפשר לעשות...

מחנה אימונים בקיץ, שכולם ילמדו אינפי א ממ"מממממ וכל מי שנשאר חי אחרי שבוע מקבל סיכה+שקית שוקו...

The Orange One

New member
../images/Emo45.gif

ראה הודעה זו. ולגבי הטענות למעלה, יש דברים שלא צריך להתעמק בהם יותר מדי. הרעיון משעשע וקורע, והביצוע הלכה למעשה איכותי, מעבר לזה זו התפלספות מיותרת לדעתי... :|

oronb

New member
נראה מעולה ../images/Emo45.gif

הגיע הזמן להתחיל להפעיל קשרים. או, פרוווווינד....

LordR

New member
אבל אז כולם ידעו שאני עתודאי. . .

פאדיחות
סתם סתם..

גמני רוצה כזאת

לפי, זה נורא חמוד... אם המדור לא יסכים לנפק כאלה - צריך לעשות את זה לבד. יש מקום בפתח-תקווה שמייצר סיכות לפי הזמנה...

liormk

New member
אין שום בעיה

אם מ.צ שואלים אותך מה זו הסיכה, פשוט תגיד שמסיבות ב"ש אתה לא יכול לספר להם...

בלי קשר - כבר יש לי כמה סיכות

יש לי "תולעת" (סיכת חובש) ו"נינג'ה" (סיכת סגל רפואי). התולעת על החזה, והנינג'ה נדדה אל הכומתה... עוד סיכה, פחות סיכה...

DarkDiamonD

New member
מגניב ביותר..../images/Emo45.gif

בתור עתודאי לפיזיקה בעברית עם כל התלפיונים האלו, בדיוק אתמול הם קיבלו כותפות. והתלפיונים הותיקים כבר עם סיכות צניחה והם רק צוברים תגים, סיכות ועוד. אכן הגיע הזמן שגם לעתודאים תהיה סיכה, והעיצוב שלפידוס הביא פה מהווה סיכה ראויה מאוד! ולדעתי לא צריך להיות שום קשר למדור, יש לא מעט יחידות כמו שנאמר פה שאירגנו להם סיכות משל עצמם. אז כל מה שנשאר זה לפנות לאיזו חברה שמייצרת את הדברים הללו ולשאול על העניין. מי מרים את הכפפה?

liormk

New member
הבעיה היא לא למצוא חברה שמייצרת

אלא לקבל את האישור מהצבא לעשות את זה. בסופו של דבר אני מניח שזה אפשרי (אני יודע על סיכה של מהנדסי חשמל בחיל אוויר שהפכה לסיכה רשמית לכל דבר בגלל יוזמה פרטית...) למרות שבקורס מהנדסים אצלנו בחיל הים ניסינו משהו דומה, אצלנו לא הסכימו לאשר. בקיצור, צריך פשוט לנסות ברצינות ולא לוותר!

DarkDiamonD

New member
אז אשאל את זה אחרת..

האם חוקי לשים סיכה שייצרתי מעצמי על מדי צה"ל!?

איייייל

New member
פ"מ 33.0501, סעיף 63

"חייל לא יענוד על מדיו סמלים, תגים, אותות, עיטורים, או כל סימן אחר מכל מין וסוג שהם, פרט לאלה שענידתם מותרת או מחויבת לפי פקודות הצבא." אגב, אני לא חושב שמותר לענוד את סיכת הטכניון המוזהבת (אבל לא שמעתי על מישהו שהעירו לו על זה...)

אהבתי מאד!+הצעה

אני חייב לאמר שממש אהבתי את הסמל... אבל משום מה קורץ לי רעיון להוספת עוד משהו לסמל... כולנו יודעים שינשוף למרות היותו חיה שמסמלת חוכמה היא גם חית טרף מסוג דורס לילה, ומשום מה אנשים פשוט שוכחים שהיא תופסת את הקורבנות שלה בעזרת הרגלים שלה ופשוט משמיטים אותם... לפי דעתי צאיכים להוסיף לה רגלים אשר תופסות מגיהל של דיפלומה כמו שהן תופסות עכבר, כי אחריי הכל המטרה של העתודה היא תפיסת התואר הנכסף ואי הרפייה ממנו למרות כל הקשיים והבעיות. אגב... חבל לי שגם אם הרעיון יתקבל וישתלב אפילו בצבא, אני אצטרך לחכות 3.5 שנים עד קבלתו...

למעלה